Şimdi Ara

Oyunu en ucuz nereden edinebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo 3 almak istiyorum oyunu en ucuza nereden alabilirim? Kutusuz digital download sürümü yani sadece key lazım bana.

• g2a'da 15$ satıldığını görüyorum. Onun dışında forumda key satan da olabilir.
  • Şu an Battle.net'de %50 indirimde. Ayrıca;
    G2A'da: D3 20.50$, RoS paketi ise 21.28$. Muhtemelen Battle.net ve diğer yerlerden daha ucuzdur.
  • Hocam RoS paketini dun Ankamall Gold'dan 55tl ye satın aldım. Suan kutu olarak en makul fiyat Gold olarak gözüküyor. Ha bu arada KLIKSA'da da 49,90 + kargo ücretine alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordsnk kullanıcısına yanıt
    Kliksa'da 79,90 TL olarak gözüküyor ürün, eğer dediğiniz gibiyse 49,90 + kargo link atabilir misiniz. Gold'un internet sayfasında 70,00 TL gözüküyor diablo 3, ancak geçen haftalarda bursa mağazasına gittiğimde 119,00 TL yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 22 Temmuz 2015; 19:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordsnk

Hocam RoS paketini dun Ankamall Gold'dan 55tl ye satın aldım. Suan kutu olarak en makul fiyat Gold olarak gözüküyor. Ha bu arada KLIKSA'da da 49,90 + kargo ücretine alabilirsin.

Kliksa'da 79,90 TL olarak gözüküyor ürün, eğer dediğiniz gibiyse 49,90 + kargo link atabilir misiniz. Gold'un internet sayfasında 70,00 TL gözüküyor diablo 3, ancak geçen haftalarda bursa mağazasına gittiğimde 119,00 TL yazıyordu.
  • Peanor kullanıcısına yanıt
    Hocam kliksa'da indirim sona ermiş şuan. Ayrıca Gold'da etiket fiyatı olarak 99 TL gözüküyordu ancak ödeme yaparken 55 TL olarak geçti.
  • lordsnk kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam, gidip gold dan alıp kasada fiyatına baktırmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.