Şimdi Ara

OYUNU geçemiyommmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DIVINITIY 2 OYNUYORUM 2 BÖLÜME GEÇECEM AMA İLK YARATIK 18 LVL

BEN 13 LEVELİM 14 E DE AZ BİŞE VAR.

HERİF BANA BİR VURUYO 60 BEN VURUYOM 10 GİDİYOR. SAĞLIK. NEYSE 2 TANE ÖLDÜRDÜM. BİR SÜRÜ SAĞLIK ŞİŞESİ YEDİM. ÜLKEMDE SAĞLIK SATAN KALMADI....

dikkatimi çekti bir sürü bitki ve taş toplamışım bunlar eminim sağlık yapılıyordur. ama nasıl yapılıyor anlatacak biri varsa çok minnettar kalırım......

teşekkürler.

• nasıl sağlık iksiri yapılıyor otlardan bilen yok mu.
  • ben biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1818

nasıl sağlık iksiri yapılıyor otlardan bilen yok mu.

Broken Valley köyüne git. Orada değirmencinin evine gir. Üst katta masanın yanlarında bir kazan gibi birşey olacak. Onun içinde anahtar var. Onu al. Alt kattaki ambar kapağını aç. İçeriye gir. İçerde konuşan bir ağaç göreceksin, onunla konuştuğunda elinde tarifeler de varsa iksir yaptırabilirsin bedava.

Ayrıca, Divinity 2 insanların Oblivion ile alıştığı, sonradan gelen oyunlarda da bunu RPGlerin genel kuralıymış zannettiği 'herşey karakterimin leveline eşit olsun' mantığına sahip değil. Klasik, gerçek bir RPG sistemi izliyor Divinity 2, level scaling yok. Dolayısıyla sana tavsiyem yan görevleri yap, başka yollara girip düşük levelli yaratıkları kes. Yine olmazsa oyunun zorluk seviyesini düşür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 2 Aralık 2009; 10:28:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

ben biliyorum

Hadi ya, yemin et.

Eleman soru sormuş, gayet normal bir şekilde. Biliyorsan yaz cevabı, bilmiyorsan da saçma sapan mesajlar yazma sırf mesaj kasmak için. Maksat birşey yazmak olsun diye yazıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.