Şimdi Ara

Oyunu iyi bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu daha önce hiç oynamadım. Şuan official serveri yokmu oyunun? Binlerce pvp var neden tek bir svde toplanmıyor herkes? Oynasam oynanırmı şuan sıfırdan başlıycam. Official sv yoksa pvplerde kaç online oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.frienzmu.com oyunumuza bekleriz. 2007 de açılmış bir server olarak uzun soluklu bir oyun arıyorsan buyur gel aramıza.
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Kaç player var acaba? Genellikle official serverleri tercih ederim ve player sayısı benim için çok önemli

• http://muonline.webzen.com/ Official server budur. Herkes neden toplanmıyor sorusunun cevabını bende bilmiyorum
  • ByCeLLaT kullanıcısına yanıt
    Officialde online sayıları ne durumda hocam birde hangi sv önerirsiniz

• @BekirBey. Bizim oyunumuz Türk serveridir. Official Server arkadaşımızın gösterdiği linktir. Oradaki oyuncu sayısı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Bizim oyunumuzda 100+ Türk oyuncu bulunmaktadır. Amacınız yabancı serverda oynamak ise orayı tercih edebilirsiniz. Türklerle beraber oynamak isterseniz oyunumuza bekleriz.

www.frienzmu.com

İyi oyunlar...
  • Şimdi biz official de oynuyorum 5-6 arkadaş takılıyoruz. Server olarak en son açılan server asgarddayız. Ama şöyle bir durum var bu oyun genel olarak belli bir düzeye kadar afk kasmak ile oluyor. Afk kasmaktan kasıt sürekli grind yapman gerekiyor ve el ile nekadar nereye kadar kasılır tam bir muamma. Oyunun zaten kendi içinde helperı var. Kuruyorsun skilini pot ayarlarını vs. çalıştırıyorsun ve kendi kendine o bıraktığın bölgede kasıyor. Pazarı canlı kalabalık ( tabiki ilk serverlara göre değil ). Ben çok zevk alıyorum çalıştığım için ara ara bakıyorum item düşüyor jewel düşüyor hoş oluyor. Mesela deviasta kasarkan bir baktım çantada 3 tane box of kundun +1 açtım 2 tane exc item düştü gibi. Official serverda kasması bir hayli zor heleki geçenlerde verilen yıldönümü eventinden gelen buffların yoksa çok fazla zor oluyor. O zamanlar 7-8 hatta 10-12 x e kadar fazla xp alıyordun. Yine kasılmazmı kasılır ben 1 haftada 280 300 oluyorsam sen 1 ayda olursun misal veriyorum. Ama dediğim gibi official hem kalabalık hemde kastıktan sonra gayet zevkli biryer. Önceliğin level ve item oluyor zaten ondan sonra mevzular patlak veriyor. Ben işimden dolayı çok fazla mevzuya katılamasam da gayet zevk alıyorum dediğim gibi. Ama zevk olayı bu herkese ve herşeye göre farklılıklar gösterebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangi Gta oyunu en iyisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Hocam bot nasıl açılıyor

• Çok basit bir bot programı var. Hemen ekranın sol üstünde duruyor. Play tuşuna bastığınız zaman başlıyor. Sizden 5 dakikada bir ortalama 3k para alıyor çok az bir ücret bu. Ortalama bir mobdan 400 gold civarı bir miktar düştüğünü söylersek o tutar çok az. Onun dışında otomatik olarak düşen herşeyi topluyor. İstersen kendin ayarlarını yapabiliyorsun şunu alsın bunu almasın diye. İstediğin skilli kullandırabiliyorsun buffları atıyor otomatik olarak. Misal bırakıyorsun afk face hesabına bağlıyorsun botu jewel düştüğünde sana birşekilde bilgi veriyor ben bunu denemediğim için çok bilemiyorum ama öyle yazıyor işleyişinde. Bırakıyorsun misal veriyorum 20 levelde dungeon girişindeki moblara ben bıraktım akşam 22 levelde sabahına 89 leveldi gibi.
  • BekirBey. kullanıcısına yanıt
    hocam sakın gidip pvp oynama hatasına girme. Gel resmi olanını oyna. 12 yıldır oynarım, şimdiye kdar pvplerde boşa zaman öldürmüşüm. 290 oldum 3 haftadır yaklaşık oynuyorum yavaş yavaş sindire sindire öğreniyorsun. bir çok kolaylık eklenmiş mapi açtığında partydeki elemanları görmekten tut, otomatik party bulucuya kadar. adamların verdiği emeğin farkına varmamışız. bende asgarddayım tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bu şekilde ithamlarda bulunup PVP serverlerini kötülemek ile insanların yaptıkları emeklere saygısızlık etmiş oluyorsunuz. PVP server sahipleri de bu işte emek harcıyor iyi server kurmaya calısıyorlar. Biz kendi adımıza herseyin en iyisini yaparak serveri aktif ettik. PVP serverinde hersey bedava lakin Official Serverda yakında öyle bir duruma geleceksin ki seni parayla bişeler almaya zorlayacaklar ve sen haberin olmadan para harcamıs olacaksın. PVP serverlarının amacı işte bu. Gel oyunda GrandReset at Bedava Kredi kazan bedava itemini yap. Official serverda bu dediğimiz olayın olma ihtimali SIFIR.

İyi oyunlar..
  • FrienzOwner F kullanıcısına yanıt
    Oyunu yapan geliştiren webzen sanki oyunu sen geliştiriyorsun, bende açtım zamanında bende emek harcadım, emekten kastını iyi biliyorum yani ki şunu da unutma bu oyunu offical oynayanlar az ise bunun sebebi binlerce pvpye dağılan oyuncular, 5 orda 15 öbüründe 80 öbüründe kim ne tutturursa. official de aynı sizde de aynı, tüm oyunlarda da aynı vakit harcarsan itemini yaparsın hepsi bu.
  • Polemiğe girmeye gerek yok. Official server orada PVP server orada. Ben 2001-2007 yılları arasında Webzende oynamıs birisi olarak harcadıgım vakite acıyorum. Kendi kişisel görüşümdür. Exp:9999 Bir servera girdiğimde 15Level DK ile Bir tane BC ye girdim ve BC bitmeden level 400 oldum. Webzende zamanında yıllarımı harcadımda 387Level olmustum lakin bir hayrını göremedik. Ermeniler Brezilyalılar Arjantinliler Oyunda birlik olup şikeyet edince hesabında sınırsız banlanıyor guildinde dagılıyor. O nedenle PVP serverda erişebileceğin MuOnline zevkine Webzende zorluk cekerek EZİYET çekerek ulaşmayın Ömrünüze zamanınıza yazık demek istedik kısaca. Sözümüzden kendinize ne pay cıkarırsınız o size kalmıs. Bile bile Lades diyosanız o sizin bileceğiniz iş. Server açmışsın sende işte sen ve senin gibiler zırt pırt böyle server açar kaparsa insanların Türk serverlarına olan güvenleri sıfır olursa bizim gibi Türkiye de daha uzun süre açık kalmamış emeğini zamanınn büyük kısmını oyuna harcayan GERÇEK EMEK sahibi Server sahiplerine yapılan haksızlık değilde nedir.

Bence konuyu dağıtma herkes istediği yerde oynasın. İster PVP de ister Official de. Sakın PVP de oynama diye ithamda bulunamazsın.

• Arkadaşlar gereksiz konu uzamış ben uzun yıllarca oynamadım MU'yu. Yıllarca ama wow oynadım ilk önce private serverlarda takıldım öğrendim bu dediğimde ben lisedemi orta okuldamı neydim şimdi evli 2 çocuk sahibi biriyim. Neyse oyunlar şu şekilde olur biryerde official serverlar bir yerde private serverlar vardır. Birinde hemen sona varamazsın birinde ise eğlenmek için kısa sürede sona varıp endgame contentlerine bakarsın. Ben kişisel fikir olarak çok fazla sevmiyorum privateleri ama bu kötü olduğu anlamına da gelmiyor tabi ki. MU officialda uğraşırsın aylarca yıllarca endgame e gelirsin kovalarsın o boss senin bu event benim hesabı. Başarırsın birşeyleri tatmin olursun tamam. Ama bu private serverlardada oluyor sadece zamanı kısaltıyorsun okadar. Para harcama konusu ise maalesef f2p oyunların neredeyse tamamına yakın kısmında aynı. Oynanmıyormu oynanıyor tabiki. Biri misal veriyorum 2 ayda ulaşırken istediklerine sen 5 ayda ulaşırsın ama ulaşırsın yani. Sadece fikir ve zevk meselesi. Kimseyi ne yadırgayabiliriz nede dışlayabiliriz bu konuda ki kimsede zaten bunu savunmuyor burada.

Bu arada frienzmu arkadaşımızda uğraşmış emek vermiş eline koluna yüreğine sağlık diyelim ve bol playerlar dileyelim. Umarım başarılı olursunuz.

• BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    bi konu ya açıklık getirmek istiyorum. webzen oyunun kurucusu veya geliştiren bir şirket değil. oyunun orjinali kore yapımı ve orjinal server e erişmek için kore telefonuna ihtiyacın var :D webzen sadece oyunun dilini değiştirip avrupa piyasasına sunan şirket. yanlış anlaşılma olmasın webzen hiç emek harcamıyor demiyorum veya o anlama gelmesin. Mu online çok severim. official veya private ayırt etmem herkes emek ediyor bundan da hiç şüphem yok. yapımcı şirkette çalışan ve geliştiren kişiler sadece oyunu geliştirmeye odaklı çalışıyor. ama private açanlar başka meslek ile ugrasıyor. ve private açıyor. şirketteki elemanlar bunu işi oldugu için yapıyor. private açanlar hobi için açıyor. ( ticari açıdan açanlarda var bi yandan olmak zorunda aslında baya maliyetli son sezon mu online dosyaları. dosya ücreti ,sunucu kirası , lisans ücreti her ay , guard vs varsa onun aylık ücreti vs.. mesela şu şekilde olsa çok zevkli bi sunucu olur garantisini verebilriim. adam para basar 1 hafta da kral olur . diger playerler para harcamadan 1 ayda kral olur aynı seviyeye gelir. adaleti saglamak anlatmak istedigim. bahsettigim gibi olan serverlarda mu online nin zevkini çıkarabilirsiniz. zaman dilimleri sadece örnek :D ). bu oyunun sürekli gelişmesi , her sezon farklı bi yenilik eklenmesi , haritalar , yeni boss lar , yeni moblar , yeni setler , yeni anc setler , farklı silahlar vs oyuna da ayrı bi zevk katıyor. herkese iyi oyunlar

• @FunnyMu Söylediklerinize aynen katılıyorum. Tamda söylediğiniz sistemde bir server yaptık. Denemesi parayla değil bedavadır.

@deadlords sizede teşekkür ederim. İyi oyunlar diliyorum cümleten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.