ARKADAŞLAR ALL SEEING EYE ÇOK GICIK GELDİ BANA.DAHA GÜZEL VE RAHAT BU TÜR PROGRAMLAR VAR MI ??VE TÜRK SERVERLARINA NASIL ULAŞABİLİRİM CVP PLS
Allseeingeye diğer tarayıcalara göre daha iyi ve kullanışlı program, gıcık değil sen kullanmayı becerememişsinTürk serverları için modifiers-Contury kısmında hiç bir işaret olmasın,modifiers-ping-100 pingi işaretle,Cod2 tıkla ve refresh yap 60 pinge kadar olanlar Türk serverlardır,yine çıkan Türk serverlarının hepsini seçip sağ tıkla,adddto favorites tıkladığın zaman favorilerine eklemiş olursun,yok ben başka program istiyorum diyorsan xfire programını da kullanabilirsin
all eye süper, server dolu olsa bile sürekli denemesi ve açık olduğunda bağlanması bile kullanamk için yeterli bir seçenek...
onun dışıdna turkishdelight ın da dediği gibi X fire var.. da pek ısınamadım ona :)
www.xfire.com
X-fire all eyes den daha güzel bir program.Ayrıca friendine kaydettigin kişilerin ne oynadıgını hangi serverde oynadıgını rahatlıkla görebiliyorsun.Hemde all eyes den daha çok server çıkıyor ve bir sürüde türk server var.
arkadaşlar ben call oynamak için kurdum bende oyun hazır kurulu olduğundan programa tanıtmam gerekti onuda yaptım severlarıda açtım fakat herhangi bir servera tkladığımda oyun açılır gibi oluyo fakat EXE_ERR_INVALID_CD_KEY diye bi hata veriyo acaba sebeb nedir yardımcı olabilirmisiniz