Şimdi Ara

OYUNU PROFESYONEL OYNAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şu kadar zamandır oyunu profesyonel oynayabileceğim, bir parti sayısı kadar arkadaşım olmadığına üzülürüm. Oysa düşünün 7/24 8 kişisiniz. farmlı 90 olup 100 level patchiyle beraber oyuna saldırdınız.

Gurup iki bard, bir cleric, iki warior bir warlock ve iki wizarddan oluşuyor.

Bardlar Tamburla; %41 damage emiyor, Healing dansla %38 fazla heal bastırıyor %100 hız sağlıyor Dansla %38 damage arttırıyor Attack ratingi 84 arttırıyor Curious Temptation ile yaratıkları birbirine düşürüyor hem vuruş gücünü arttırıyor hem alınan damagi azaltıyor. Mana Breeze, mana dans; kullanarak harcanan mana miktarını minimale indiriyor mana pottan ve repot zamanından kar, mp si yetmeyen parti üyeleri için zaten şart

Wariorlar, fence ve pain ile 2xwizard, warlock ve cleriği koruyor aynı zamanda bir warior sağdan bir warior soldan lure yapıp yaratık çekiyor ve tank yapıyor kendileri de vital increase açarak ~40klık bir hp ile savaşıyor aşırı mob birikiminde phy, mag ve combine screen ile gereken parti üyelerini koruyorlar.

Cleric; bilinen 4 koruyucu bufı ve holy recovery division (2400 hp basan L90 versiyonu) yanında, durmadan healing orbit yapıyor ki healing orbit ölümsüzlüğün sırrıdır. bu durumda grup healinge bile gerek olmayacağı kanısındayım

ve kilit adam warlock

Physical Raze, mag raze, courage raze-ravage ile başta giant party olmak üzere diğer mobların defanslarını düşürürken, combat raze ile de vuruş güçlerini azaltıyor. DOTları ile hasar veriyor (20 saniye boyunca belli aralıklarla vuran skiller), stun sleep ve panic ile özellikle güçlü mobları durduruyor uyutuyor. Damage yansıtma ve korkutma maskelerini de unutmayalım.

Bütün bunlardan sonra bir de maximum wizardımızın vuruşunu hesaplayalım. Örneğin meteor vuruşu

%439+(wizard level90 dan kaynaklanan) %90+ fire sprit %88+ mag balancedan kaynaklanan %120(bunun sadece 20 sini alıyoruz)+honor buftan kaynaklanan %5+ giysiden kaynaklanan %5+ devilsprit %20+ life control %25+ bardın dansı ile %38+premium %10+ warlockun düşürdüğü defans ile %10

Toplamda %750 ( ayrıca honor zerk bufı ile her 3 dk da bir dolan zerki unutmazsak) x zerk %1500 x2 wizard %3000 :D nasıl fena değil değil mi

ve bütün bunlar sadece çok küçük manuel etkileşim ile bota bırakarak bile olabilecek şeyler, başında durmaya bile gerek yok...

son bir ipucu, tamir ve pot alma için şehre gitmenize bile gerek yok. İkinci bir çarın artık lüks değil gereklilik olduğu günümüzde, kasma alanınıza bıraktığınız 20 level olmamış bir çarınızla (beleş reverse özelliği sayesinde) üstünüzü başınızı tamir ettirip, pot aldırıp getirtebilirsiniz. premium plus da sayılırsa bu şekilde günde 29 saat maximum sınırlarda kesintisiz kasmanız işten bile değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 6 Mart 2009; 15:57:48 >

• baya bir kafa yormuşsun tebrik ederim
    yanlız son kısımda günde 29 saat demişsin o garip olmuş işte
  • günde 29 saat güzel omus

ama iyi bir gözlem
  • 2 bard yerine yan buildi bard olan bir wizard koşu verse ve 2 yerine 4 wizard 2 warrior 1 cleric ve 1 warlockla daha sağlam bir pt oluşturulur. zaten warlock var, bütün debuflarını attığında bardın mag atak arttırıcı skillerine gerek kalmaz (bu warlock atak yapmayacak, sadece sağa sola debuf atıcak, amacı öldürmek değil debuflamak) ve 2 skil yapıp yatacak 2 tane bard yerine aralıksız saldıran 2 wizard daha faydalı olur. böyle bir ptde maalesef gerçekleşmez çünkü sağolsun arkadaşlar 80 lvl clerici olan orbit açar, 76 lvl olan warrior gelir bufla bir yerlere gelmeye çalışır. ptyi adam etmek istersin atarsın düşük lvl ile 2 buf verip yatanı küfür yersin. böyle gider bu.
  • şu bard konusunda 90 lw de %120 hız sağladığını söyledi arkadaşım bende %100 dür o dedim %120 mi ?
  • Bir gün 24 saat değil mi?Yoksa değiştide benim mi haberim yok
  • @mystere

2 bard daha yararlı sadece hız için demiyor arkadas dance serisi için diyor

@BhuraQe

90 lvlde %100 veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • premium plus süresince (5 saat) ex iki katı olacağından premium kullanan arkadaşlar için gün 29 saattir arkadaşlar
  • Öncelikle bu pt nin var olabilmesi için bu 8 kişinin normal bota bıraktıklarından daha fazla xp kazanması gerekir ve oyunda bunu sağlayabileceğin spot yok , ayrıca söylediğin çoğu koruma ya da atak arttıran skill kısa sürede tekrarlanmalı yani kalıcı değiller bu ne demek 24 saatlik ( + 5 saat sayabiliriz iki kat getiriden ) süre zarfında bazı bot kullanıcıları sürekli takip etmeli ekranı ki char sahibi tek kişi ise pek mümkün değil . Bu pt nin neden botla var olamayacağına gelirsek pt birbirine yakın durmazsa eu buildlerin hayatta kalma şansı yok Wariorlar çevredeki mobları toplayıp pt nin ateş gücünü sağlayan wizardların yanına getirmedikçe . Ayrıca oyundaki mobların saldırganlığını anlatan agro kavramından haberin yok gibi duruyor üzerine en fazla mob çeken build clerictir ondan sonrada damage dealerlar eğer warior aktif bir şekilde taunt ve benzer skilleri ile wizardları korumazsa pt moblarına karşı o pt nin int buildlerinin karşı koyma şansı yok ; ayrıca bu topladığın sekiz kişi birbirini gerçekten iyi tanımıyorsa tek sorun gelen xp de değil düşen tabletler itemler ve gold eğer pt item paylaşımlı kurulmazsa diyelim yavaşta olsa pt kasmaya ve hayatta kalmaya devam ediyor düşen herşey wizardlara gider ya da diyelim pt yi paylaşımlı yaptınız eğer gerçekten samimi değilseniz düşen itemler için birbirinizi yersiniz ; teoride düşüncen hoş pratikte botla imkansız .

• bard ve warlockların parti elemanlarının agrolarını düşürücü, wariorun da kendi agrosunu arttırıcı skilleri var.
    biz bu dediğim partilerin ucuz versiyonlarını (yani sp farmsız düşük level bufçılarla ve warlocksuz) kendi levelımız moblarda denedik kesinlikle normalden yüksek alıyor.
    Yukarıda bahsedilen parti ise bunun gibi de değil, adeta taxi gibi en az 3-5 level üstünde yapıldığı halde kendi levelı gibi kesecek bir partidir.
    Spot meselesine gelince öyle güzel spotlar var ki bufçıları koyuyorsun mob bile gelmiyor...

Sonra güvenden bahsedilmiş. Bu 8 kişi arkadaş olmadıktan sonra level kasmışsın anlamı ne? Üstelik böyle partilerde item paylaşımı bir yana düşen item kimin çarına uygunsa ona verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 6 Mart 2009; 16:25:54 >
  • İyi ne diyeyim yapın görelim saatlik xp ve % kazanımları ve kastığınız spotların ss lerinide buraya ekleyin o zaman forumdaki arkadaşlar görselleride gördükten sonra vay be harbiden adamlar iyi kasıyorlar eğlenceli de bende bizim guilddekilerle böyle bir formasyon deneyeyim güzel olur derler ve forum için çok faydalı bir konuya dönüşür bu topic teori olmaktan çıkar ; dediğim gibi yaklaşımınıza lafım yok ; hem bottan vazgeçmiyeceksiniz yani sizi oyuna bağlayan bir şey olmayacak (buna kesinlikle bir itirazım yok) hem de maksimum zevk alacaksınız 8 arkadaş birlikte ama tecrübe ve gözlemlerime dayanarak söylüyorum spot sıkıntısı çekersiniz bunu neden çekersiniz spawn rate ten değil hareketsiz warior larınızdan dolayı çekersiniz . Heal konusunda büyük sıkıntı yaşarsınız , neden ? Çünkü ekstrem durumlarda cleric in yaratıcı ve yapıcı olması gerekir , düzenli olarak str int ve defans bufllarını tazelemesi , yeri geldiğinde reslemesi gerekir bunun içinde bot değil aktif bir cleric gerekir aynı şekilde bardların cleric ile özel ilgilenmeleri gerekir agro indiren skiller yeterli olmazlar . Arıca sorarım partiye sun düştü hepiniz eu sunuz elbette hepinize yarayacak bir item olabilir ne yapacaksınız , pt yi share yaptık tabiki item kime gittiyse onundur ama işine yaramazsa işine yarayacak birine verecek pt deki birine . İnsanlar güvenilmezdir tabiki hepsi değil lafı getirmek istediğim nota güvenebileceğim 8 kişi ilk başta bulmak gerçekten zor olurdu ya da gerçekten güveniyorsun bu insana sun düştüğünü gördün ona gittiğinide gördün ona yaramaz ama sende ne güzel dururdu değil mi ama nedense arkadaşın al kanka ne yapacağım ben bunu demedi hele ki weaponsa yeni çar açmaya bile kalkar , ben sadece gerçekçi düşünüyorum biraz senaryolar yaratıyor olsamda insan doğasını bilen herkes benim gibi düşünecektir . Pt nizin başarılı bir şekilde var olması dileği ile .

• botların parti elemanı ismi vererek ona özel buff basma özelliği geliştiriliyor. tbotta mini bir prototipi var. Benzer bir özellik sbotta da var ancak kullanılabilir değil. Yakında olacağını umuyorum.
  • Keşke bu oyunada wowdaki gibi addon destegi gelse aggro gösteren tablo ve günlük kazandıgınız xpleri,goldları ve kasma oranınıza baglı olarak kaç saatte lvl atlıyacagınızı gösteren addonlar gibi ama tabiki hayal
  • ilgili eleştiriler "ya parti üyeleri karaktersizse" fikrini baz aldığı için cevap vermiyorum. Ben en iyisini yazdım. Kaliteli arkadaş bulan yapabilir.
    İkinci konu herkezin ihtiyacı olan bir şey düşerse ne olur? Kime düşerse onun olur. Basit vicdan muhasebelerini büyük matematik problemleri haline getirmeyin.
    Son olarak ben bu fikri denemek için 3 tane 100 kasıyorum wizard warior ve warlock.
    Bakalım ne olacağını görücez Allah izin verirse... Ben de merak ediyorum.
  • İşte tam senin anlattığın gibi bir party.

http://www.youtube.com/watch?v=LrCHa9Hersc
  • alıntı
    "Keşke bu oyunada wowdaki kaç saatte lvl atlıyacagınızı gösteren addonlar gelse"

:D var zaten ama reklama girer...
  • sronun pve si çok eğlenceli değil ki :D
    kasmaya gerek yok bence, belirli bir vakit sonra sıkıyor bana göre değil
    zevk renk meselesi tabi kasan arkadaşlara saygı duyarım
  • alıntı
    "http://www.youtube.com/watch?v=LrCHa9Hersc" enteresan bir benzerlik olduğu doğru, bununla birlikte
    partide hatalar vardı.

1. si ortalık yerdeler, bufçıları tepe üstü bırakmak iyidir.
    2. si lure'un manası senin baktığında bırak çarını partiyi görememendir. Oysa iki warior vardı (bir okadar da mob :D fazlası değil)
    3.video çözünürlüğü sebebiyle bufları göremedim yorumlayamayacağım.
    4. bir hata olmamakla birlikte warlock yoktu
    5. seyirciyi coşturacak öbek öbek yatan canavarlar yoktu.
    6. yakından çekilmiş female çar yoktu :D kişisel tercih...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

Arkadaşlar, şu kadar zamandır oyunu profesyonel oynayabileceğim, bir parti sayısı kadar arkadaşım olmadığına üzülürüm. Oysa düşünün 7/24 8 kişisiniz. farmlı 90 olup 100 level patchiyle beraber oyuna saldırdınız.

Gurup iki bard, bir cleric, iki warior bir warlock ve iki wizarddan oluşuyor.

Bardlar Tamburla; %41 damage emiyor, Healing dansla %38 fazla heal bastırıyor %100 hız sağlıyor Dansla %38 damage arttırıyor Attack ratingi 84 arttırıyor Curious Temptation ile yaratıkları birbirine düşürüyor hem vuruş gücünü arttırıyor hem alınan damagi azaltıyor. Mana Breeze, mana dans; kullanarak harcanan mana miktarını minimale indiriyor mana pottan ve repot zamanından kar, mp si yetmeyen parti üyeleri için zaten şart

Wariorlar, fence ve pain ile 2xwizard, warlock ve cleriği koruyor aynı zamanda bir warior sağdan bir warior soldan lure yapıp yaratık çekiyor ve tank yapıyor kendileri de vital increase açarak ~40klık bir hp ile savaşıyor aşırı mob birikiminde phy, mag ve combine screen ile gereken parti üyelerini koruyorlar.

Cleric; bilinen 4 koruyucu bufı ve holy recovery division (2400 hp basan L90 versiyonu) yanında, durmadan healing orbit yapıyor ki healing orbit ölümsüzlüğün sırrıdır. bu durumda grup healinge bile gerek olmayacağı kanısındayım

ve kilit adam warlock

Physical Raze, mag raze, courage raze-ravage ile başta giant party olmak üzere diğer mobların defanslarını düşürürken, combat raze ile de vuruş güçlerini azaltıyor. DOTları ile hasar veriyor (20 saniye boyunca belli aralıklarla vuran skiller), stun sleep ve panic ile özellikle güçlü mobları durduruyor uyutuyor. Damage yansıtma ve korkutma maskelerini de unutmayalım.

Bütün bunlardan sonra bir de maximum wizardımızın vuruşunu hesaplayalım. Örneğin meteor vuruşu

%439+(wizard level90 dan kaynaklanan) %90+ fire sprit %88+ mag balancedan kaynaklanan %120(bunun sadece 20 sini alıyoruz)+honor buftan kaynaklanan %5+ giysiden kaynaklanan %5+ devilsprit %20+ life control %25+ bardın dansı ile %38+premium %10+ warlockun düşürdüğü defans ile %10

Toplamda %750 ( ayrıca honor zerk bufı ile her 3 dk da bir dolan zerki unutmazsak) x zerk %1500 x2 wizard %3000 :D nasıl fena değil değil mi

ve bütün bunlar sadece çok küçük manuel etkileşim ile bota bırakarak bile olabilecek şeyler, başında durmaya bile gerek yok...

son bir ipucu, tamir ve pot alma için şehre gitmenize bile gerek yok. İkinci bir çarın artık lüks değil gereklilik olduğu günümüzde, kasma alanınıza bıraktığınız 20 level olmamış bir çarınızla (beleş reverse özelliği sayesinde) üstünüzü başınızı tamir ettirip, pot aldırıp getirtebilirsiniz. premium plus da sayılırsa bu şekilde günde 29 saat maximum sınırlarda kesintisiz kasmanız işten bile değil...

Teoride süper denemek lazım

• Cleric sankı bana cok pasıf geldı
    @WizzY_WizarD
    Server hangısı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.