Şimdi Ara

oyunu setup yapamıyorum yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • setup could not find a file on the specified path or disk.
    please check that the proper disk is inserted or specify a new path.

hata bu bilen varmı ne olduğunu

• sen lineage yi cd dden fln mı yüklüyosun=?
  • hayır yeni indirdim kurarken data.cap3 dosyasını bulamadı nerdeb bulurum bu dosyayı
  • bilmem sen en iyisi miharbi ye sorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

bilmem sen en iyisi miharbi ye sorr

şimdi pm attım ben de

• setup could not find a file on the specified path or disk.
    please check that the proper disk is inserted or specify a new path

yok mubunun ne olduğunu bbilen bi arkadaş
  • Setup da phat dosyalarından biri eksik sanırım data.cap3 bu dosyayı nerden bulabilirim demişsin şu an istdeyim antda olsa yollardım sana ama tabi dosyanın boyutuda önemli l2 içinde kimi dosyanın boyutu 900mb kadar çıkıyo

Oyunu nerden indirdin Lineage2 orjinal sitesinden mi yoksa farklı bir linkdenmi indirdiğin dosyanın kendisinde bir sorun olabilir
  • ya sen bundan indirmişsin ama bu c3 sen c3 mu oynayacaksin extreme dragon vb lerini oynayamazsin bu indirdigin saglam olsa bile
  • ya zaten c3ü yanlışlıkla indirdim şu an c4 ü indirmek üzereyim ama hani oyunu kurup oynamak istedim bi servera girmeden local diyolar herhalde sadece kendim oynamak için
  • bendede aynı sorun var ama benim 4 cd ve daha önceden bi şekilde yüklemişti aynı cdleri ama şimdi bu çıkıo ne yapmalıyım sizce
  • yenisini indirirseniz internetten setup olarak sorun düzelir bırakın CD mi kalmış allah aşkına :D

*bu arada hoş geldiniz, hortunuzla geldiniz :D ban yemeseydiniz iyiydi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 3 Şubat 2013; 14:34:38 >
  • ama bi çözüm yaaa hiç uğraşabiliceğim bişey değil indirmek
  • konu açıp resim koyucam ama yeniyim konu açıp resim koyamıyorum burda sölerseniz iyi olur yada konu açmayı söleyin bide resim koymarı lütfen
  • 7 yıllık horttan bahsediyoruz, beni aşar.
  • c3 client yazıyor :D c3 çok eskide kaldı indirmenizi tavsiye etmem ki c3 server yok ortalıkta :D size interlude craft/mid rate serverleri tavsiye edebilirim alt yapıyla birlikte öğrenirseniz oyunu daha iyi olur sizin için kolay gelsin tek link client bulursanız 1-2 saate iner

yada hiç gözünüz arkada kalmasın bizler gibi. officiale başlayın istersiniz çok çok daha iyi olur herşey adına forumda başlıklar var oralara bakın yardımcı olurlar sizlere
  • bilen birine ben bi resim atsam ne yalnış nasıl atıcam resim çünkü daha önceden yüklemiştim ben bu oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.