Şimdi Ara

Oyunum Google Play'de yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada her hafta konusunu açtığım oyunum iki gün önce Google Play'de yayınlandı. Geliştirme süreci henüz tam anlamıyla sonlanmış değil. Ama bazıları oyunu erken yayınlamamın Google Play'in algoritmasına girene kadar geliştirmeye devam edebileceğimi söylüyordu bu yüzden erken yayınladım. Dedikleri de doğru çıktı. Aramalarda oyunun tam ismini bile yazsam hiçbir yerde çıkmıyor. Sanırım bunun için biraz zaman gerekecek. Olmadı reklam bütçesi oluşturmaya çalışacağım. Denemek isteyenler için linki aşağıya bırakıyorum. Oynadıktan sonra fikirlerinizi belirtebilrisiniz.

Not: Bir kod hatası yüzünden indirince müzikler kapalı geliyor. Onu aktif etmeyi unutmayın. Güncelleme ile düzelteceğim.

Not-2: Sizden sadece 5 yıldız istemiyorum. 1 yıldız bile olsa görüşlerinizin ne olduğunu mağzada yazarsanız geliştirmeye katkısı olur. 5 verirseniz mutlu olurum o ayrı.

Link=
    play.google.com
    Space Rocket Landing Game - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ArdaAltanBicen.rocketlanding

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0055 -- 5 Eylül 2019; 16:13:53 >

• Hocam Başarılarınızın devamını dilerim :) indirip oynar 5 yıldız verirdim de telefonum yok
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Tüh gitti 5 yıldız. Olsun hocam bir gün en popülerlerde karşınıza çıkar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0055

Tüh gitti 5 yıldız. Olsun hocam bir gün en popülerlerde karşınıza çıkar inşallah.
    İnşallah hocam
  • Kime oyun oynadın yeğenim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.