Şimdi Ara

Oyunuma İsim Arıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada aklıma şöyle bişey geldi.Construct 2 ile ilk 3D oyunu da yaptım ben.Buna 3D diyebiliriz,videoyu izlemeni tavsiye ederim.İnstagram hesabı bana aittir.

https://www.instagram.com/p/BF0HxfflWf3/
  • Google play beta linki lütfen e postayı özelden attım.

Edit: isim önerisi olarakta Puzzle tower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 2 Eylül 2016; 0:38:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlerim olmasa Unity de yapardık bir şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offline puzzle war
    Online Zeka Savaşın gibi daha tahrik edici bir isim olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

İşlerim olmasa Unity de yapardık bir şeyler.

Sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

CitiZon

Anlamı var mı? Citizen'in zon yapılmış hali mi?

Hocam sen önce hoşuna gitti mi onu söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Kullandığınız motor Unity'i mi? Modeller assest değilse çok güzel gözüküyor elinize sağlık. Daha önce çok oyun yapıp yarıda bırakmışlığım oldu ama bu tür projeler şevk ve istek getiriyor insana.

Unity olsa bu grafiğin 10 katını görürdün bende hocam

Kodlama dili bile bilmiyorum sen düşün :D

Motor construct 2.Modeller hazır asset değil 3ds max ile yaptım.

Dostum parayı bastırıp lisans aldın mı yoksa free mi takılıyorsun

• takamoto T kullanıcısına yanıt
    Hocam indirelim destek için çıkınca haber edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

quote:

Kullandığınız motor Unity'i mi? Modeller assest değilse çok güzel gözüküyor elinize sağlık. Daha önce çok oyun yapıp yarıda bırakmışlığım oldu ama bu tür projeler şevk ve istek getiriyor insana.

Unity olsa bu grafiğin 10 katını görürdün bende hocam

Kodlama dili bile bilmiyorum sen düşün :D

Motor construct 2.Modeller hazır asset değil 3ds max ile yaptım.

Dostum parayı bastırıp lisans aldın mı yoksa free mi takılıyorsun

Free takılınabilir mi sence? Adamı düzerler Bastım parayı Oyundan önce youtube çalışıyodum ordan gelen parayı buraya bastım orayı bıraktım

• quote:

quote:

quote:

CitiZon

Önemli olan benim değil insanların hoşuna gitmesi

• quote:

Bu arada aklıma şöyle bişey geldi.Construct 2 ile ilk 3D oyunu da yaptım ben.Buna 3D diyebiliriz,videoyu izlemeni tavsiye ederim.İnstagram hesabı bana aittir.

Çok güzel olmuş. Oyunu G.Play'de yayınlayınca mutlaka haber ver indireceğim :) Ayrıca Android Export edince, Android SDK Gibi dosyaların PC de olması gerekiyor mu? JDK felan filan cart curt bir sürü dosya kurmuştum ben Unity'de oyun yaparken, aynı şekilde BuildBox'da da. Acaba bu işlem Construct 2'de nasıl gerçekleşiyor bunu merak ediyorum.
    Şuanda Construct 2'yi Full ücretsiz indirdim. Programa hakim olduktan sonra yada projeyi gerçekleştirdikten sonra ya Ücretsiz sürüme aktarıp öyle export edeceğim, yada parayı kıyıp full satın alacağım. Sana son bir sorum var, Full ile Ücretsiz arasında ne gibi farklar var? Bilmiyorum ama muhtemelen ücretsizin introsunu değiştiremiyoruz, çoğu ücretsiz motorlarda bu oluyor senden duymak istiyorum şu iki sorunun cevabını

• Solve or Die

tebrikler. grafikler lokum gibi olmuş.
  • quote:

quote:

Bu arada aklıma şöyle bişey geldi.Construct 2 ile ilk 3D oyunu da yaptım ben.Buna 3D diyebiliriz,videoyu izlemeni tavsiye ederim.İnstagram hesabı bana aittir.

Çok güzel olmuş. Oyunu G.Play'de yayınlayınca mutlaka haber ver indireceğim :) Ayrıca Android Export edince, Android SDK Gibi dosyaların PC de olması gerekiyor mu? JDK felan filan cart curt bir sürü dosya kurmuştum ben Unity'de oyun yaparken, aynı şekilde BuildBox'da da. Acaba bu işlem Construct 2'de nasıl gerçekleşiyor bunu merak ediyorum.
    Şuanda Construct 2'yi Full ücretsiz indirdim. Programa hakim olduktan sonra yada projeyi gerçekleştirdikten sonra ya Ücretsiz sürüme aktarıp öyle export edeceğim, yada parayı kıyıp full satın alacağım. Sana son bir sorum var, Full ile Ücretsiz arasında ne gibi farklar var? Bilmiyorum ama muhtemelen ücretsizin introsunu değiştiremiyoruz, çoğu ücretsiz motorlarda bu oluyor senden duymak istiyorum şu iki sorunun cevabını

Android SDK falan gerek yok.Construct 2'de şöyle gerçekleşiyor.İlk olarak .exe olarak pc için çıkaralım.Oyunumuz hazır varsay;

Construct 2'De File>export project>nw.js seçiyorsun exe olarak hazır paketlenip masaüstüne konuyor.

Android için apk yapmanın iki yolu var;

1)https://cocoon.io/ bu siteden

Bu sitenin avantajı performans,performans,performans...Oyunun performansı gayet güzel oluyor bu siteden apk'ye çevirirsen.Ama tek sorunu oyun açılırken "made by cocoon" açılış ekranı çıkıyor.Onu kaldırmak da 250 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam.

2)İntel xdk

Bunda performans cocoon'a göre yarı yarıya düşük.Bi kaç hızlandırma yöntemi var ama onda da grafikler düşüyor.Avantajı açılışta hiçbirşey çıkmaz.Bu site değil android sdk gibi.İntel xdk'yı indirip ordan hallediyorsun.

Construct 2'yi crackli kullanıp export yapacakken freeye geçemezsin çünkü freede bazı özellikler yok ve 100 eventten fazla event giremiyorsun.Premiumda yaptığın projeyi freede açmaya çalıştığında açmaz.O yüzden 325TL bayıp programı satın alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokara

Solve or Die

tebrikler. grafikler lokum gibi olmuş.

Sağolun hocam türkish lokum
  • quote:

quote:

quote:

Android SDK falan gerek yok.Construct 2'de şöyle gerçekleşiyor.İlk olarak .exe olarak pc için çıkaralım.Oyunumuz hazır varsay;

Construct 2'De File>export project>nw.js seçiyorsun exe olarak hazır paketlenip masaüstüne konuyor.

Android için apk yapmanın iki yolu var;

1)https://cocoon.io/ bu siteden

Bu sitenin avantajı performans,performans,performans...Oyunun performansı gayet güzel oluyor bu siteden apk'ye çevirirsen.Ama tek sorunu oyun açılırken "made by cocoon" açılış ekranı çıkıyor.Onu kaldırmak da 250 TL falandı yanlış hatırlamıyorsam.

2)İntel xdk

Bunda performans cocoon'a göre yarı yarıya düşük.Bi kaç hızlandırma yöntemi var ama onda da grafikler düşüyor.Avantajı açılışta hiçbirşey çıkmaz.Bu site değil android sdk gibi.İntel xdk'yı indirip ordan hallediyorsun.

Construct 2'yi crackli kullanıp export yapacakken freeye geçemezsin çünkü freede bazı özellikler yok ve 100 eventten fazla event giremiyorsun.Premiumda yaptığın projeyi freede açmaya çalıştığında açmaz.O yüzden 325TL bayıp programı satın alman lazım.

Anladım teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

CitiZon

Önemli olan benim değil insanların hoşuna gitmesi

varsayalım ki citizen ve zon un birleşimi kimse anlamaz,banada 3 5 ateşlersin bi şey

• takamoto T kullanıcısına yanıt
    Link at da oynayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Link at da oynayalım.

Bitmedi hocam henüz,tutorial'i yapıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Link at da oynayalım.

Bitmedi hocam henüz,tutorial'i yapıyorum.

Bitir de link at o zaman hocam.
  • Unnamed Force

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.