Şimdi Ara

Oyunumuzu yayınlamamıza yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen kimse yardım etmeyecek ama belki yardım etmek isteyenler vardır diye paylaşıyorum:)

Ben kendi çapında oyun geliştirmeye çalışan biriyim. Bir oyun geliştirdim ama onu Google Play'e yüklemek için 25$ gerekiyor. Bunu karşılayacak bir bütçem yok. bana yardım edebilir misiniz? Çünkü bu aralar ailemin maddi durumu iyi değil ve aileme yardım etmek istiyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi günler dilerim :)

https://www.airfunding.net/project/571939?hl=tr&utm_source=copied_url&utm_medium=social&utm_campaign=my_project_shares&utm_content=project_id_571939

papara no:1091630165

IBAN:5313891174967649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emingi -- 23 Aralık 2021; 16:56:26 >

• Reis kitle fonlama böyle olmaz. Sen bize diyorsun ki, abi garantisi benim verin parayı uçurayım. Böyle olmaz yapacağın oyunla ilgili bir ekran görüntüsü at, youtube bir video yükle koy bize bizde diyelim ışık var yardım edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emingi E kullanıcısına yanıt
    Oyunla ilgili bilgi , ekran görüntüsü birşeyler paylaşırsan . İlgisini cekenler olabilir belkide

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.