Şimdi Ara

Oyunun en güçlü canavarı! oyun sona erebilir!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun en güçlü canavarı patos'tur.ve bu canavar gmler tarafından indirilio!bu canavar inerse oyunda ırk deişimleri olabilir!alın size resmi (japko)

• way anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

way anasını
    bu konu var offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: madyb

bu konu var offf

Alıntıları Göster
    bu konudan çok var senle ağız dalaşına bile girmicem amaa şöle sölim bu aralar ko nun kapanması imkansız hemde biraz internette araştırırsan japkoda adamların onu keserken çekilmiş fotosunu de görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

bu konudan çok var senle ağız dalaşına bile girmicem amaa şöle sölim bu aralar ko nun kapanması imkansız hemde biraz internette araştırırsan japkoda adamların onu keserken çekilmiş fotosunu de görürsün

Alıntıları Göster
    1 ay öncede bunu diolardıı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orpak

1 ay öncede bunu diolardıı

Alıntıları Göster
    o canavar ınınce ırk degısımı falan olmaz bunlar balon sadece onu ınanılmaz guclu bır boss olarak dusun bıde bununla ılgılı topıc var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream

o canavar ınınce ırk degısımı falan olmaz bunlar balon sadece onu ınanılmaz guclu bır boss olarak dusun bıde bununla ılgılı topıc var

Alıntıları Göster
    Bu yaratık KE'de var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bu yaratık KE'de var mı?

Alıntıları Göster
    eslantta olduğunu sanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lounge Act

eslantta olduğunu sanıyoruz

Alıntıları Göster
    OO İYİYMİŞ...:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: JadeHeal

oyunun en güçlü canavarı patos'tur.ve bu canavar gmler tarafından indirilio!bu canavar inerse oyunda ırk deişimleri olabilir!alın size resmi (japko)

üffff bee forum iiicene içine ettiniz bundan daa önce wardı alla alla yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: thefockingbird

quote:

Orjinalden alıntı: JadeHeal

oyunun en güçlü canavarı patos'tur.ve bu canavar gmler tarafından indirilio!bu canavar inerse oyunda ırk deişimleri olabilir!alın size resmi (japko)

üffff bee forum iiicene içine ettiniz bundan daa önce wardı alla alla yaaa
    bi ark yeni eslan dın haritasını koymuştu foruma ama her yerini biliorum patos matos yok esland da bence USKO da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRaconteur

bi ark yeni eslan dın haritasını koymuştu foruma ama her yerini biliorum patos matos yok esland da bence USKO da yok

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 5 Ocak 2006 21:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkb

.

Alıntıları Göster
    bana bi buff verin kesiyim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHe_GuaverA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

bı haeket gosterırdım ya wap camım bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: __Sniper___

quote:

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

bı haeket gosterırdım ya wap camım bozuldu

Alıntıları Göster
    beyler... oyunda daha fazla harita vardır eminimki.. ve cesitli gecisler... misal... Estland girişindelki teleportun arkasında lunar gateye benzer bi giriş var.. fakat.. aktiv deil ( eger giriş oldugu dusuncesinde yanılmıyorsam) ayrıca estlanda Golemlerin oldugu yerde bir tas varki sanki bir odaya acılır gibi kapı yapılmış... ama o yolun sonunda yine lunar gate misali taş var... vs.... Bunun gibi bir suru gecis oldugu dusuncesindeyim... Fekat ve lakin Bu konuda GERCEKDEN bir bilgisi olan dusuncelerimde yanıldıgımı yada evet öle bişi vardır demesini bekliyom...

AYRICA BU PATOS KABAK TADI VERDİ DAHA DARK MARE KESEMEEN ADAMLAR , (dheat mare demedim ki anlayın siz kucugunu dedik) Patos kescem havasına giriyo.... ayrıca ırk değişimi felan ne saçmalamış ilk yazan arkadaş delimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dungeonking

beyler... oyunda daha fazla harita vardır eminimki.. ve cesitli gecisler... misal... Estland girişindelki teleportun arkasında lunar gateye benzer bi giriş var.. fakat.. aktiv deil ( eger giriş oldugu dusuncesinde yanılmıyorsam) ayrıca estlanda Golemlerin oldugu yerde bir tas varki sanki bir odaya acılır gibi kapı yapılmış... ama o yolun sonunda yine lunar gate misali taş var... vs.... Bunun gibi bir suru gecis oldugu dusuncesindeyim... Fekat ve lakin Bu konuda GERCEKDEN bir bilgisi olan dusuncelerimde yanıldıgımı yada evet öle bişi vardır demesini bekliyom...

AYRICA BU PATOS KABAK TADI VERDİ DAHA DARK MARE KESEMEEN ADAMLAR , (dheat mare demedim ki anlayın siz kucugunu dedik) Patos kescem havasına giriyo.... ayrıca ırk değişimi felan ne saçmalamış ilk yazan arkadaş delimi?

Alıntıları Göster
    dostum bu topicin aynısı kelimesi kelimesine aynı olan bi topic daha var keşke bi aratsaydın eheehehe hatta birisi bi yorum yapmıştı yarılmıştım herif dedi OYUN SONA ERMEZKİ ÖLÜNCE TEKRAR DOĞUYOSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: Dungeonking

Alıntıları Göster
    +1 arkadaş haklı ayrıca şu gizli geçit konusu ilgimi çekti bilgisi olan var mı? Belki oralara sadece krall falan girebiliyodur... eslant taki geçiş eskiden eslant a girmek içindi şimdide onun için yapılmıştır fakat aktif deil ama diğerlerini bilmiyom mesela kalluga valleydekini falan...
    quote:

Orjinalden alıntı: Dungeonking

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

+1 arkadaş haklı ayrıca şu gizli geçit konusu ilgimi çekti bilgisi olan var mı? Belki oralara sadece krall falan girebiliyodur... eslant taki geçiş eskiden eslant a girmek içindi şimdide onun için yapılmıştır fakat aktif deil ama diğerlerini bilmiyom mesela kalluga valleydekini falan...
    quote:

Orjinalden alıntı: Dungeonking

Alıntıları Göster
    Beyler ben sadece bu konu üzerine en az 5 topic açıldığını biliyom gelin şunu el birliğiyle 25 e yükseltelim Jade Heal kardeşim Yenisin anladık ta biras araştır lütfen ya. Ulen forumun içine ............... ya (Noktalı kısımları siz doldurun artık) Lütfen bi forum açmadan önce araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: woldemord

Beyler ben sadece bu konu üzerine en az 5 topic açıldığını biliyom gelin şunu el birliğiyle 25 e yükseltelim Jade Heal kardeşim Yenisin anladık ta biras araştır lütfen ya. Ulen forumun içine ............... ya (Noktalı kısımları siz doldurun artık) Lütfen bi forum açmadan önce araştırın.

Alıntıları Göster
    ben senin nası biri olduğunu da araştırırım sen merak etme!

• quote:

Orijinalden alıntı: JadeHeal

ben senin nası biri olduğunu da araştırırım sen merak etme!

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.