Şimdi Ara

Oyunun en zengin hesaplarından biri , belki de en zengini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek fazla başarı puanı , müzik kariyeri gibi şeyler yok. O tür ıvır zıvırlara girmeyeceğim.

Hesapta tam tamına 36 karakter vardır , 36 karakterin 15 tanesi yetişkindir. Diğer karakterler de yetişkin olmaya çok yakın durumdadır. Hesapa 5 adet karışık kaset duruyor , yani hemen 5 karakteri daha yetişkin hale getirebilirsiniz.

56 adet gümüş sikke bulunmaktadır. Ölüler gününde 15-20 karakterle bir asistanlık yaparsanız 1 günde 100-150m gibi bir para kazanabilirsiniz. Ayrıca yetişkin olan tüm karakterlerin şarkı yazma yetenekleri maksimum seviyededir.

Bunun dışında 35 adet boş şirket (her biri 500 kredi) , 30-40m nakit parası vardır ve şarkı yazıp satarak günde 10-12m kazanabilirsiniz (şu anda öyle yapıyor).

Sıfırdan hesap açıp , 1500-2000 lira harcasanız bile bu konuma gelemezsiniz. Ben bu hesap için sadece 700 lira istiyorum çünkü hem ihtiyacım var hem de artık oyunu bırakmam gerekli.

Bana buradan mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popmundohesap -- 20 Aralık 2016; 13:44:27 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: popmundohesap

güncel

güncel
  • Benim anlamadığım sen ve diğer arkadaş ne ayaksınız sen italyada yaşıyorum diyorsun o amerikada yaşıyorum diyor ilanlarınız istanbulu gönteriyor bir yerden kendinize +1 320 bilmem kaçlı hat bulmuşsunuz millete yurtdışındayız diye önden ödeme bekliyorsunuz cidden ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRobot.exe -- 22 Aralık 2016; 9:24:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCount

Benim anlamadığım sen ve diğer arkadaş ne ayaksınız sen italyada yaşıyorum diyorsun o amerikada yaşıyorum diyor ilanlarınız istanbulu gönteriyor bir yerden kendinize +1 320 bilmem kaçlı hat bulmuşsunuz millete yurtdışındayız diye önden ödeme bekliyorsunuz cidden ilginç.

dostum bence biri seni fena kandırmış , amerika falan yok nerden çıktı amerika :) hesabın ilk ve tek sahibi benim , hayatımda amerikaya da gitmedim.
  • bu arada konu kapanabilir , satış için başka bir arkadaşla anlaşıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.