Şimdi Ara

Oyunun İlk SS'si benden xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an saat 3:40 oyuna türklerden ilk giren benim galiba. işte aşağıda bi kaç ss:

aslında 16 yapmadan kapatmicaktım ama oyun kaçmıo yarın yaparım allahın izniyle.

Bu konuyu açmamın asıl nedeni oyundaki bir takım değişiklikler ve bilmeyenler için bi kaç bilgi ve canımda sıkılmıştı zate bişiyle uğraşim dedim :

1. Oyunda koredeki gibi güvenik şifresi var. ilk login olduğunuda karşınıza 2 kutulu bir ekran gelcek 2sinede harf ve sayı içeren fazla uzun olmayan bi şifre girin.
    2. oyuna ilk girdiğinizde kızıl saçtı kzıdan Görevinizi alın (Lv1 görevi) onu yapınca 500 exp 10 tane%50 atk kart ve galiba 10 tane L HP kart verio. para olarakta 5k veriodu galiba.
    3. Tamer lvl çok hızlı yükselio tıpkı digimon lvli gibi. zate resimdeki gibi diginin lvli 11 tamerin lvlide 11.
    4. Digimonla savaşmak istiyorsak üstüne sol tıklardık ama DB de sağ tıklanıyor. Ör: Kormon'un yanına gittiniz ve sağ tıkladınız.
    5. birisi 1 digiye sağ tıklayıp onunla savaşıyorsa o digiye tıklanmıyor ve ve sizden önce tıklamış olan kişi digiyi yenerse digi ölüyor ve ismi nin başına Dead gelio yenisi gelmeden tıklamak yok. Ör: Metin2 deki gibi ölen canavara tekrar tıklanmaz Dead(Pagumon 10 Lv) yazıo ve cesedini gösterio. bu yönü çok kavga çıkarır. tam siz basacakken başkası basıo felan. benim başıma geldi daha demin nası sövdüm uvvvvv
    6. kit dediğimiz itemeleri (10 tane D HP ve D VP ve Teleport) shopa tıklayıp güvenlik şifremizi girip itemlerin üstüne basıp evet deyip item çantanıza atın.

Benim Gözlemlediklerim bunlar. bide ben amerikalılarla aynı girdiğim için çok doluydu 2 de bir ESC error yedim ama yarın sabah veya öğle vakti sakin olucaktır onlar daha uyuyokenbiz kasıyo olacağız.

Neyse Hoşça Kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 18 Mart 2010; 3:40:15 >

• ben dc yedim bidahada girmedi sen nası girdin bea
  • sendemi uyumadın :D benim ilk hesaptaki çar girmiodu girmeden hep esc eror. sora allahtan yedek olsun die 2. bir hesap almıştım ondaki açral rahatça girdim.

nese ben kaçtım hadi sana iyi uykular , tabi uyursan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 18 Mart 2010; 3:41:44 >
  • Şu an giremedim oyuna. Sanırım bakım çalışması var. Okuldan gelince başlarım.
  • şansımı ... 8 lwl oldum dc ama olsn başladı ya . Acayip özlemişim
  • mihiraya girmiyor :s
  • ne zaman geleceği de belirsiz. çok yoğunluk var sanırım 3 server yaptılar ve şu an 1 tanesi açık. kalabalık olmasın die o servera yönlendiriyolar insanları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yakaladığım digiyi nası alcam :D
  • 2. digiyi nası alıcam :D 1lvl görüomö ama alamıom yanıma :D
  • oha ne ara yakaladın
  • oyuna girmiyor nasıl yakaladın sen ya :S
  • aga 3 Digi oldu 2. digimide yakaladım nası çağırcam :D
  • usta agumonum oldu nur topu gibi :D
  • bende yakaladım agumon çok kolay yahu :S
  • salamonu ilk tıklayışımda yakaladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

salamonu ilk tıklayışımda yakaladı

lan telefona neden bakmıosn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

salamonu ilk tıklayışımda yakaladı

lan telefona neden bakmıosn ?

aç tamam aç :D
  • Bu kadar kolay yakalanmaması lazım digimon Yanlış oyuna girmiş olmayasınız
  • yakalanan digi'yi nasıl yanımıza alıcaz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.