arkadaslar ben pc ye yeni format attim xp pro ve servis pack 2 kurdum oyunu internetden yeniden indirdim kurdum fakat oyuna girip id pass yazdikdan sonra sanki alt+f4 yapilmis gibi oyundan atiyo her hangi bir bilgisi olan varmi. not:son zamanalarda sitede yayinlanan girerken dc olayini da yapdim oda kurtarmadi.
Aynı sorun bende de var ve çözüm üretebilmiş değilim . Yeni yapmaya başladı , bağlantı sorunu değil çünkü iki bilgisayar var birinde yapmıyor .
msn plus sebeb diyorlar ne kadar dogru bilemem
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
msn plus sebeb diyorlar ne kadar dogru bilemem
bu tarz seyler ola biliyo daha oncede net limiter yuzunden xtrap hata veriyodu onu kaldirmisdik aksam bide msn i kaldiralim bakalim ne olucak ilgin icin tesekurler...
Msn Plus olmasa da bir msn eklentisi mevcut. Akşam silip buraya yazarım bi alakası varmı diye...
msn plus msn discovery birde güvenlik duvari engellemelerini disable yapın bende de olmus düzelttim bunları kontrol ederek
quote:
Orjinalden alıntı: capagupoo
msn plus msn discovery birde güvenlik duvari engellemelerini disable yapın bende de olmus düzelttim bunları kontrol ederek
yardimlariniz icin tesekurler firewall vardi uninstall ettim izin verdigim halde acilmiyodu...
msn den olabilir benim bilgisayar da msn açık olunca knight açılır açılmaz kapanıyo :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme