Şimdi Ara

oyunun kapanmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben pc ye yeni format attim xp pro ve servis pack 2 kurdum oyunu internetden yeniden indirdim kurdum fakat oyuna girip id pass yazdikdan sonra sanki alt+f4 yapilmis gibi oyundan atiyo her hangi bir bilgisi olan varmi.
    not:son zamanalarda sitede yayinlanan girerken dc olayini da yapdim oda kurtarmadi.

• Aynı sorun bende de var ve çözüm üretebilmiş değilim . Yeni yapmaya başladı , bağlantı sorunu değil çünkü iki bilgisayar var birinde yapmıyor .
  • msn plus sebeb diyorlar ne kadar dogru bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

msn plus sebeb diyorlar ne kadar dogru bilemem

bu tarz seyler ola biliyo daha oncede net limiter yuzunden xtrap hata veriyodu onu kaldirmisdik aksam bide msn i kaldiralim bakalim ne olucak ilgin icin tesekurler...
  • Msn Plus olmasa da bir msn eklentisi mevcut. Akşam silip buraya yazarım bi alakası varmı diye...
  • msn plus msn discovery birde güvenlik duvari engellemelerini disable yapın bende de olmus düzelttim bunları kontrol ederek
  • quote:

Orjinalden alıntı: capagupoo

msn plus msn discovery birde güvenlik duvari engellemelerini disable yapın bende de olmus düzelttim bunları kontrol ederek

yardimlariniz icin tesekurler firewall vardi uninstall ettim izin verdigim halde acilmiyodu...
  • msn den olabilir benim bilgisayar da msn açık olunca knight açılır açılmaz kapanıyo :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.