Şimdi Ara

Oyunun kurtları lütfen yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese.Biz 4-5 arkadaş oyunu oynamaya karar verdik bir kaç sorumuz var cevaplarsanız cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

1-Bir sürü paket var hangisini almalıyız sürekli alıcağımız paketler hangileri bilgilendirirseniz sevinirim.
    2-Oyunda sanırım token kasıp 1 aylık oyun süresini bedavaya getirebiliyormuşuz bu doğru mu ve çok zor birşey mi?
    3-Forumda gezerken gördüm paketi bekle vb şeyler yazılmış her ay veya belli sürelerle paket mi çıkıyor ? Bu çıkan paketler ücretli mi ve ne işe yarıyor

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar iyi oyunlar...

• 1-50 Euro karşılığında WoW un sitesinden bütün paketleri alabiliyorsunuz(14 ağustosda gelecek paket dahil).1 ay süre ve bir karakterinizi oyundaki son seviyeye getirebiliyorsunuz verdiği boost ile.
    2-Doğru.Oyuna yeni başlayan biri için zor gold kasmak o yüzden onu pek ümit etmeyin.
    3-14 ağustosda yeni paket geliyor , genelde 1-2 yılda bir çıkıyor.Yeni haritalar,raidler,dungeonlar , level sınırı artıyor vs.Yeni bir oyun geliyor gibi düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 14 Temmuz 2018; 5:35:6 >
  • 1.complete collection ı alsan yeterli
    2.oyunda token icin gold kasmak zor ortalama bi oyuncunun bile günde 3-4 saatini alır ve sıkıcıdır.
    3.yukardaki arkadasın söyledigi gibi.
  • oyun içi goldla beleşe getiririm işi diye başlamayın. o iş öyle olmuyor. aynısını yaşadım. ilk başlarda mesleklerle hallediyordum sonra wow token fiyatları patladı gitti oyunu bıraktım.

şimdi rus wow hesabı aldım aylık 30tl veriyorum kafam rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Temmuz 2018; 12:4:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

oyun içi goldla beleşe getiririm işi diye başlamayın. o iş öyle olmuyor. aynısını yaşadım. ilk başlarda mesleklerle hallediyordum sonra wow token fiyatları patladı gitti oyunu bıraktım.

şimdi rus wow hesabı aldım aylık 30tl veriyorum kafam rahat.
    Rus serverinde oynayınca bir fark oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EQ zenniE

Rus serverinde oynayınca bir fark oluyor mu

Alıntıları Göster
    rus serverında oynamıyosun ki her server açık. sadece blizzard account'unda adresin rusya, ödeme birimi ruble oluyor.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sonuçta tl kart ile ödeme yapıyorum sorun oluyor mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EQ zenniE

Peki hocam sonuçta tl kart ile ödeme yapıyorum sorun oluyor mı
    kredi kartı ile ödeme yapıyorsun eğer blizzard üzerinden değilde cd key almak istersen de plati.ru sitesinden alıyorsun.
  • Platiden alinan keyler genelde patliyor.Calinti hesap cogu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.