Tamam sağolasın.. Forum dilinden anlamam gerek. Bak şimdi öğrenmiş oldum.
Mic girişlerini kontrol et.
evet arkadaşlar varmı bunun bi yolu sorun aslında çok rahatsız ve sinir edici. i3 olanından aldım bende aynı model. geceleri ses hopörlörden çıkmasın diyorum bi türlü harici kulaklıklı mikrofonu varsayılan yapamıyorum. aslında öyle bi seçenek var ama bi işe yaramıyor. illede hopörlör ve kulaklıklar varsayılan olcak sadece kulaklık olanı yani benim kullandığım harici micli kulaklığı varsayılan yapamıyorum. mesela skype konuşunca kulaklıkta konuşuyorum ama skype çağrısı başlatdığım anda yine mahv oluyor herşey leptopun hoöörlöründen çıkıyor. konuşma rahat kulaklıkta diger sesler dışarda ama konuşma bittdimi tamamdır yine herşey kulaklıkta oyunları denemedim. bide şu var ben artık baktım olmuyor gece gece sesler tüm odaya çıkıyor yalnızda yaşamıyorum hopörlörü devre dışı bıraktım oh be kurtuldum sandım ama bu kesde msn ve bi çok programların sesi çıkmamaya başladı yav ses kartıda idt salak bi ses kartı ne yapa bilirim ne yapsak acaba bi yol bulan varmı buna yazarsa çok sevinirim. pek çözüleceye benzemiyor ama yinede ne bilem şimdiden teşekkürler herkese
aynı sorun bende de var . ben de bilgisayardaki tüm sesler hopörlörden geliyor sadece skype kulaklıktan geliyor . skype kapatınca düzeliyor . Yardım edin lütfen .
quote:
Orijinalden alıntı: atommuhendisi
Konunun güncel olduğu sorunun hala çözülmediği anlamına geliyor :)
aslında konu yukarda dursunda herkes görsün diye :D
up up up up
he yaw onu denememe rağmen yapamadım arkadaş nasipliymiş
Hortlamışşınız
Logitech G35 aldım. Her ses geliyo ama sadece 1 oyunda ses gelmiyor. Anlamadım. O oyunda da bazen geliyor ses ama 2 dk sonra kesiliyor. Oyun sesi falan açık yani o tarz bir problem yok anlamadım gitti.Yardımbekliyorum
Atommuhandisi sorunun cevabını biliyorum.Daha yeni buldum şu anda gayet düzgün oyunlarda da çalışıyor bak şimdi sana söliyim.
Başlat>arama yerine ''ses'' yaz>Ses>Kayıttan yürüt
buraya gelince orda hoparlör kulaklıklar dijital ses diye alt alta yazıyor.(Benimkinde öyle win7 prof).Hoparlörle dijital sesi devre dışı bırak otomatik olarak kulaklığa geçiyo.
arkadaşlar sorunu gördüm sırf bu yuzden counter ve teamspeak yukledım ve bu sorunun sebebını buldum hp pavilion g6 larda boyle bı sıkıntı cıkıyor bı tek bu yuzden cogu kısı sorunu cozemıyor teamspeak ve hp pavılıon g6 nın sıkıntısı dıyelım
Teamspeak ta ayarlara gırıyosunuz orda resımdekı gııb hoparlor ve kulaklık yazanı seçip kaydettiğinzde sorun cözulmus olacak UP !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme