Şimdi Ara

Oyunun sesi kulaklıktan gelmiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
33.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler, ben cs 1.6 oynarken yanda teamspeak3 açık oluyor ve kulaklıktan sadece ts3 ün sesi geliyor, cs nin sesleri hoparlordan çıkıyor. Ben tüm seslerin

kulaklıktan gelmesini istiyorum. Uzun süre denedim ama yapamadım ilgilenirseniz sevinirim. Win7 Hp Pavilion g6

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyun Sesi Kulaklıktan Gelmiyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Oyun oynarken sesin kulaklığından gelmediği sorunu sinir bozucu olabilir. İşte bu sorunu gidermenize yardımcı olacak kapsamlı bir kılavuz:

1. Ses Ayarlarını Kontrol Et:

• Bilgisayarının veya konsolunun ses ayarlarının açık olduğundan ve kulaklığının seçili olduğundan emin ol.
    • Oyunun ses ayarlarının da kulaklık olarak ayarlandığını kontrol et.

2. Kablo Bağlantılarını İncele:

• Kulaklığının bilgisayarına veya konsoluna düzgün şekilde bağlı olduğundan emin ol.
    • Kablolara hasar olup olmadığını kontrol et ve gerekirse değiştir.

3. Bluetooth Bağlantısını Kontrol Et:

• Bluetooth kulaklık kullanıyorsan, kulaklığın cihazınla doğru şekilde eşleştiğinden emin ol.
    • Cihazın Bluetooth ayarlarında kulaklığın bağlı olup olmadığını kontrol et.

4. Sürücüleri Güncelle:

• Ses kartı ve kulaklık sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Güncel olmayan sürücüler ses sorunlarına neden olabilir.

5. Yazılım Çakışmalarını Dışla:

• Diğer programların veya uygulamaların ses çıkışını engellemediğinden emin olmak için görev yöneticini kontrol et. Oyunu çalıştırmadan önce gereksiz uygulamaları kapat.

6. Kulaklığı Test Et:

• Sorunun kulaklıkta olup olmadığını anlamak için farklı bir cihazla (örneğin telefon veya mp3 çalar) test et. Kulaklıktan ses geliyorsa, sorun cihazındadır.

7. Bilgisayarını veya Konsolunu Yeniden Başlat:

• Bazı durumlarda, bilgisayarı veya konsolu yeniden başlatmak ses sorunlarını çözebilir.

8. Profesyonel Yardım Al:

• Yukarıdaki sorun giderme adımlarını denedikten sonra sorun devam ediyorsa, profesyonel bir teknisyenden yardım almayı düşün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen yok mu ya
  • up
  • Şimdi ben counter strike ı fazla oynamadığım için konuya yabancı olabilirim fakat zaten kulaklığınız kasanın arkasındaki yeşil porta takılı değil mi? Nasıl hem kulaklıktan hemde hoparlörden ses geliyor?
  • Laptoptan oynuyorum ama kulaklık takılı, teamspeak3 ün sesi kulaklıktan geliyor cs nin sesi hoparlörden
  • garip
  • bencede ilkkez başıma geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CS ayarlarda kulaklık gibi seçenek var mı?
  • yok
  • Peki kulaklığı porta iyice oturttuğunuzdan emin misiniz? Eğer 4-5 mm bile girmezse yarısı kulaklıktan yarısı hoparlörden geliyor. Bir kere öyle olmuştu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 22 Nisan 2012; 19:07:28 >
  • eminim, yeni değil 1 2 aydır böyle
  • Sadece counter strike oyununda bu sorun varsa, oyunun Audio ayarlarına girip bütün ayarları Default yapmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 22 Nisan 2012; 19:08:37 >
  • olmadı. up
  • up
  • sorun çözülmedi. up
  • up ne demek yaff? Türkçe "Yukarı" demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atommuhendisi

olmadı. up

Yukarda ne var dostum.?
  • Heralde sorunu bana tekrar tekrar söyletmeyin yukarı bakın anlarsınız mı demek istiyor? bilmiyom
  • Konunun güncel olduğu sorunun hala çözülmediği anlamına geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atommuhendisi -- 23 Nisan 2012; 15:41:45 >
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.