Şimdi Ara

Oyunun Son Sezonu (S4) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blizzardın mobası belki patlatabilir lolü ama şimdilik boş geliyor yazdıkların
  • Katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka

quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

En kotusude vayne oynarken sup annie ye olmek cok dengesiz bi sup simdi q buff sayesinde belki mide geri donerde kurtulurum

En üzüldüğümde vayne in oyundan düşmesi oldu

Vayne oyundan felan düşmedi,oynayamıyorsan çamur atma.
  • Oyun daha en az 2 sezon gider sen rahat ol. S2 en güzel sezondu gerek şampiyon havuzu gerekse oyunun canlı dinamikleri
  • Oyunun en az 2 sezonu daha var.Şuan ciddi bir kitlesi var ve kolay kolay kaybedeceklerini zannetmiyorum. Aslında sorun riotun metayı tanky herolar üzerine yogunlaştırması. Zevkli herolar çok nerflenince insanlar oynarken zevk almamaya başladı. Ben solotopta jayce,kennen gibi heroları oynarken çok daha zevk alıyordum ama şuandaki meta insanları shyvana,mundo gibi daha basit mantık herolara yönlendiriyor. Mesela yasuo diye bir hero çıkarttılar ve banlamazsan karşısına skillshot bir hero alamıyorsun. Oyun sadece 2 adc arasında dönüyor ve uzun süredir böyle.
  • LoL Riot'un tek oyunu olduğundan oldukça değer veriyorlar LoL'e. Eğer bir oyuncu azalması yaşarlarsa duruma el koyacaklardır.
  • Suikastçı Soraka
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Oyunun en az 2 sezonu daha var.Şuan ciddi bir kitlesi var ve kolay kolay kaybedeceklerini zannetmiyorum. Aslında sorun riotun metayı tanky herolar üzerine yogunlaştırması. Zevkli herolar çok nerflenince insanlar oynarken zevk almamaya başladı. Ben solotopta jayce,kennen gibi heroları oynarken çok daha zevk alıyordum ama şuandaki meta insanları shyvana,mundo gibi daha basit mantık herolara yönlendiriyor. Mesela yasuo diye bir hero çıkarttılar ve banlamazsan karşısına skillshot bir hero alamıyorsun. Oyun sadece 2 adc arasında dönüyor ve uzun süredir böyle.

Jayce hala çok güzel ama cd ve mana çok sıkıntı be abi :(
  • Elo boosta bir çare bulmazlarsa bu oyun dediğin gibi biter
  • Nasıl bir çözüm istediğini merak ettim bu boost lara? Adam gibi reportluyor musun yoksa kizinca mi reportluyorsun. Kimse riot a suc atamaz adamlar sistemi cok iyi ayarlamışlar adamlara suc atamazsın oyunculara atarsın. Adamlar report atmıyorsa yapacağın bir sey yok

• neden bilmiyorum ama her oyun böyle oluyor. Bencede kalmayabilir.
  • Diamondda cassi r harfi basmadigi icin harfini degistirmek yerine r harfine ana avrat sovdu.1/9 bitirdi.Simdi oynadim .(
    Neyse girursunuz en az 6-7 aya biter oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Oyunun en az 2 sezonu daha var.Şuan ciddi bir kitlesi var ve kolay kolay kaybedeceklerini zannetmiyorum. Aslında sorun riotun metayı tanky herolar üzerine yogunlaştırması. Zevkli herolar çok nerflenince insanlar oynarken zevk almamaya başladı. Ben solotopta jayce,kennen gibi heroları oynarken çok daha zevk alıyordum ama şuandaki meta insanları shyvana,mundo gibi daha basit mantık herolara yönlendiriyor. Mesela yasuo diye bir hero çıkarttılar ve banlamazsan karşısına skillshot bir hero alamıyorsun. Oyun sadece 2 adc arasında dönüyor ve uzun süredir böyle.

Jayce hala çok güzel ama cd ve mana çok sıkıntı be abi :(

Son dönemde çok denedim ama oyun lateye kalmadıkça verim alamıyorum. Mana-Cdr-Armor pen itemlerini çıkman gerekiyorki bunun içinde çok uzun süre lazım. Bir buff gelmesi şart.

• Sonunda gereksiz olmayan gerçek bir konu. Katılıyorum dediklerine eskiden gold olsak çıldırırdık şimdi bakıyorum geçen sezon bronz bitiren adam 20 maçta diamond olmuş. İyice sıkmaya başladı oyun sezon 2 deki zevkinden gram yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Oyuna moka sardı cidden. Sezon 3 ün başı ne güzeldi ya. Oyunun en tatlı zamanları böyle. Hele s2 sonu of of Neydi o mundoya çıktığımız bi item vardı ne biçim can yenileme veriyodu. FoN du galiba. Red kestiğimizde koca koca buff etkisi etrafımızda dönerdi

Etrafimizda dönen koca koca mor kalkanlar. Baron reyiz

• Gider diye umuyorum ama lig kesinlikle çok basitleşti olmadı bu sezon
  • Lel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GromLenn XL -- 24 Mart 2014; 23:08:30 >
  • Önlerden
    Reserved
    Uplarım
  • Hiçbir MOBA oyununda 150 hero vars 150si aynı anda oynanmaz. Tabi oynayanlar olur ama . Dotaya bakın orada da belli herolar etrafında dönüyor. Bıktım bu laftan abi oyun 30 heroda dönüyormuş geçen sene de hiç morgana sup yoktu turnuvalarda bu sene herkes alıyor. Bir ara renekton almazdı kimse late de çok düşüyor diye şimde herkes alıyor . Siz herhalde her heronun her an eşit seviyede olmasını istiyorsunuz onu 150 tane einstein koysanız da ayarlayamaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.