Şimdi Ara

Oyunun Son Sezonu (S4) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murderyamf

ara verip başka oyunlar oynamalısınız,adamlar oyunu tabiki kendi ve kesesinin keyfine göre yapıcak,zarar etmediği sürece malıda sattığı sürece oyun onların istediği gibi olur buna dicek lafımız yok.

yani adam daha iyisini yapta biz oynıyalım dese haklılar.

başka oyunlarda şansını dene,dayz al ne bilim başka türlere yönel dota2 başla illa moba diyosan.Ama hiç bi oyun öyle kolay kolay bitmez

Dotayı oynuyordum zaten sıktı.Burda insanları kolayca ezmek çok zevkli
    Ama fazla yaşamaz.
  • Uplayıverem millette favori yapsın sonra hatırlatırız yine
  • saçma
  • daha iyi bir alternatif çıkmadığı sürece büyümeye devam eder bu oyun ben en az 6 sezon daha oynanır diyorum çünkü sürekli güncellenen bir oyun sen gitsen bile yenisi geleceği için adamlar seni dert etmiyor
  • Ulan ne agladınız be lig kölesi olmuşsunuz sen oyununu oyna gerisine karısma yenmişsin yenilmişsin kimin umrunda birinizde cıkın diyin zevkine oynuyorum be
  • S7 te kadar yolu var. Şuanda dünyanın EN POPÜLER VE HASILATI EN FAZLA OLAN oyun 1-2 ay içinde bitemez emin ol.
  • İyi ki uplamışım yoksa köşede unutulur giderdi bu
  • Klasik QQ dediğiniz adamların hiçbiri bana gelmiyor. TR serverında olan olayları bütün serverlara mal etmeyin
  • xeske konu uplamak bilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

daha iyi bir alternatif çıkmadığı sürece büyümeye devam eder bu oyun ben en az 6 sezon daha oynanır diyorum çünkü sürekli güncellenen bir oyun sen gitsen bile yenisi geleceği için adamlar seni dert etmiyor

Katılıyorum hemen bitmrz bu oyun
  • Hangi lige mensupsun acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha ve Omega

xeske konu uplamak bilsem.

• 5 sezonu var rahat adamlar aşmış etkinlikler müzik grupları vs. sen bu sezon son olur diyosun yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Oyuna moka sardı cidden. Sezon 3 ün başı ne güzeldi ya. Oyunun en tatlı zamanları böyle. Hele s2 sonu of of Neydi o mundoya çıktığımız bi item vardı ne biçim can yenileme veriyodu. FoN du galiba. Red kestiğimizde koca koca buff etkisi etrafımızda dönerdi

mumla arıyorum o günleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

adam gayet haklı olarak birşey yazmış. trollemenin amacı ne?

dediklerine sonuna kadar katılıyorum. 20 dk da 58 farm yapan midler mi dersin rede ölen junglelar mı dersin, lane pushlayıp topta gang yiyip ölen adamlar mı dersin. 10-7 sinde kesin geliyor.

Bu dediklerin düşük liglerde oluyor herhalde.Plat ve sonrasında bu dediklerin bana hiç denk gelmedi.

• Oyun bu türde gidip her sene 2-3 güzel mod ve harita çıkarırsa 5-10 sene rahat gider
  • Force of Nature, Heart of Gold, Oracle's Elixir...
  • HEPİMİZE GELSİN

http://www.izlesene.com/video/tr-altyazi-league-of-legendsin-kalbi-olun/7370555
    Edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choxerox -- 30 Mayıs 2014; 0:31:21 >
  • Force of Nature, Heart of Gold, Oracle's Elixir...
  • Böyle bir eşleştirme sistemi ile normal oyunlarda bile denge sağlayamıyor. Konuyu açan arkadaşın dertleri belli aha bir de bu dert var. Oyunu zevk için oynayan adamlar da zevk almıyor böylece.  Oyunun Son Sezonu (S4)
     Oyunun Son Sezonu (S4)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.