Şimdi Ara

Oyunun Son Sezonu (S4) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda hero farkı bazı herolar arasında çok bariz ve dengesiz bir şekilde beliriyor.Denk seviye 2 oyuncu arasında oyunculuk değil direk heroların isimleri oyuna etki ediyor.AD Carry ler artık oyun taşımıyor.Oyunun ortalama oyuncu yaşı çok düştü yarım aklıyla oyun öğreten tiplerden geçilmiyor.
    Skinleri prim yapan herolarda nerf olayı çok nadir.Firma eloboost ve drophackin önünü alamıyor.VU,Buff ve nerfler oyunda kaliteyi arttırmak yerine parayı vurmayı amaçlıyor.
    Firma o kadar paraya döktüki olayı reportlama sisteminin en ufak bir etkisi yok.Hatta eskiden ara ara bedava skin RP dağıtırdı şimdi koyduğu kıçıkırık simgelerden bile RP istiyor.
    Ben eskiden savunduğum bu oyunun artık piyasadan tamamen silinmesini yeni ve kullanıcı odaklı mobaların çıkışa geçmesini istiyorum.Sezon 1den beri oynadığım bu oyun gerek herolardan gerek metaların sığlığından gerek kullanıcı kitlesinden ve firmanın herhangi bir ceza uygulamamasından dolayı konu sahibinin haklı çıkmasını umuyorum.

• Klasik QQ konusu S5'de karalarız bişeyler :))
  • Aynen ya kötü oynamak suç değil ama problem bu değil. Dia olan adamlar oyunu bilmiyorlar. Ne harita kontrolleri var ne global gorev mantiklari. Diamondda hala karşının ormanı 20 defa geldi sen nerdesin ben afk mantığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka

Riot iyice saçmaladı.Rünler değişti,haksız yere nerfler,hala üçgen ayaklı morde varken heimere VU..
    Özellikle şu 10 oyunun sıfırlanıp tekrar atılması.Nasıl olduysa bronzdakiler şu anda diamondda.Ejderi boşver-baronu boşver gel kule alak karşısı geberik diyenler falan.Altta kule giderken hala kill peşinde koşup kill için kill vermek..Bunları sezon4 te diamondda gördüm.
    Hilesiz oyun dedik ama bi eloboost belası var başımızda..Benim arkadaşta yaptıracak sonra dalga geçecek hala goldda ben çilingir oldum diye.(Kendisi gümüş5)Şikayet etsem işide geliştirmişler artık farklı IP lerden girip boostluyorlarmış.
    Oyunda o eski zevk yok.Zaten 30 hero içinde oyun dönüyor bi cassi alsak zed denen herif gelir atlar içimizden girer.
    Son sezonudur burdan belirteyim.Uplatırsınız Sezon5 te oyunda kimse kalmayınca.

Edit:Hatırlayın aramızdan biri gold olunca forumda kıyamet kopardı 1 ay parti yapardınız konuda.Artık olmuyor onlar çünkü o 10 maçta herkes platta.

Edit2:Bazılarınız sırf assasin devri diye algılamış olayı.OLAY O DEĞİL.Yazıyı birkaç defa daha okursanız anlayabilirsiniz normal bir beyinle.

Yoksa sen dakika 40ta ACE yapıp oyunu bitirmek varken "barona gelin daha çok lp veriyor" diyen tayfadan mısın? Bazı durumlarda ejder-baron yerine kule alınabilir, rakibin canları az iken kule kuşatılabilir, kule giderken kill kovalanabilir ve kill için kill verilebilir. Ama her zaman değil. Şu ezberci zihniyeti bozarsan bir gün sen de yükselirsin

• Bu oyun yıllarca daha oynanır.
  • Her zamanki gibi kötü oyuncular olacak bu sezon da eloboost un iyice artışı oyunun popülerlik de patlama yapmasıyla herkesin oynamaya başlaması vs o oyuncuların sayısını arttırdı olan bu başka bir şey değil zamanla dengelenir oda riot iyi çalışıyor hakkını yemem.
  • yav he he.gif
  • Oyunun 30-40 şampiyon arasında döndüğüne bende katılıyorum. Meta olayı zevkini kaçırıyor işin. Eski şampiyonları oyuna kazandırmak varken yenileri ile dönüp duruyor olay. Şimdi Visual Updateler ile heroların skilleride değiştiriyorlar bir nebze ama nafile. Bu oyuna , Urgot , Sion , Galio , Anivia , Kog'maw , Nautilus , Poppy , Singed , Zac , Zilean , Nunu geri kazandırılmalı. Şuanki metada bu şampiyonların yeri yok. Bir işe yaramıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

adam gayet haklı olarak birşey yazmış. trollemenin amacı ne?

dediklerine sonuna kadar katılıyorum. 20 dk da 58 farm yapan midler mi dersin rede ölen junglelar mı dersin, lane pushlayıp topta gang yiyip ölen adamlar mı dersin. 10-7 sinde kesin geliyor.

Sana göre haklı amaçsa bu tür konuların sık sık açılması hele de 15 20 hero etrafında dönmesi ne var bunda sürekli öyle olmuyo mu saten çekikler bi hero oynuyor. Herkes ooww spr felan başlıyorlar ona bence gayet doğal belli zamanlarda belli heroların çok sık alınması yenilenen bi oyun çünkü.

Ya bu Riot istese bu oyunun 150 tane heroyla bile oynatır kardeşim. Dota'da mesela böyle bir olay yok ben Dota 2'ye yeni başladım, hiç de böyle belli herolarla döndüğü yok oyunun, her herodan gördüm neredeyse. Riot, sırf milletten para kazanmak, çıkar sağlamak amacıyla heroların dengesini sağlamak istemiyor.

Hani nerde Rumble, Poppy oynayıp da challanger olanlar? Ben göremiyorum. Tutturmuşlar bir Morgana support diye, ulan ben oyuna başladığımda sezon 1 ve 2'de morgana midde terör estiren bir heroyken şimdi bot lane'de salak adc'lerin yanında harcanmaya mahküm. Birisi mid olarak lux ve morgana aldığında adama zorla sen support git diye tutturanlar mı dersin, ne dersin bilmiyorum.

• Geçende ben uplattım bu benim vazifem anlıyor musunuz? Yorumları alalım devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsanız en az 4 5 sezonu var oyunun.
    Hiçbir oyun şirketi oyuncu kitlesine karışamaz 10 yasında cocuk oynuyorsa adamlar napsın?
    30 hero çevresinde dönüyor diyorsunuz fakat meta olayı var buda oyuna ayrı bir hava katıyor Zilean mid bile metaya girdiyse bu oyunun sonu gelmez. Etkinlik vs. Desen adamlar her hafta etkinlik yapıyor. Eğer soloq lardaki trollerdeysen sıkıldıysanda 4 kafa dengi arkadaş bulup Team ranked oynayabilirsin.
    Bunlar benim fikirlerim her eleştiriye saygım var iyi akşamlar.

• Haklisin kardess

Lig sistemi yokken 1250 elo yu gectigim de aglayacaktim nerdeyse sevincden , yenilsek bile zevk aliyodum oyundan , istedigim sampiyonu girip oynayabiliyodum sacma sapan meta yoktu , urgot bile viable idi

Edit : west e gecersen sacma salak adamlardan bi nebze kurtulursun ama sezon 1-2 de ki gibi olmayacak asla oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 18 Ağustos 2014; 20:35:36 >
  • boş muhabbeti bırak bu oyun dotadan fazla oynanır istediğin lige çıkamayınca hemen oyunu kötüle zaten

neymiş geçen sezon bronz olan adamlar şimdi diamonddaymış 150 kişilik arkadaş listemde 2 den fazla yok geçen sezon bronzken şuanda diamond olan olanlarda elo boost ile oluyo sistem o kadarda boş değil oynayamayan adamı bile diamond yapacak

(diamond değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Oyunun 30-40 şampiyon arasında döndüğüne bende katılıyorum. Meta olayı zevkini kaçırıyor işin. Eski şampiyonları oyuna kazandırmak varken yenileri ile dönüp duruyor olay. Şimdi Visual Updateler ile heroların skilleride değiştiriyorlar bir nebze ama nafile. Bu oyuna , Urgot , Sion , Galio , Anivia , Kog'maw , Nautilus , Poppy , Singed , Zac , Zilean , Nunu geri kazandırılmalı. Şuanki metada bu şampiyonların yeri yok. Bir işe yaramıyorlar.

zilean nunu kog metada artık
  • Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bitsin ben Taksim'de kaba etimi açıp gezerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çevremdeki kötü oyunculardanda aynı şeyi duyuyorum yok son sezonu yok ne kadar uzun süre kalabilir ki sanki vs vs. Oynamayın kardeşim kimse size oynayın demiyor. Yapamıyorsanız taşıyamıyorsanız oynamayın bize de yük olmayın. Sezon 4 de oyunun biteceğini nerden bilebiliyorsun onu anlamıyorum. Riot sana e-mail mi attı. Adamlar her sene giderek hayvani bir şekilde büyüyor. Dünya kupasının sezondan sezona değişimini gösteren community'nin ne kadar genişlediğini gösteren fotoyu görmediniz heralde.
    Kaldı ki bu sene Türkiye' de bile Şampiyonluk Ligi 'nde oyuncu başına aylık 4 milyar verileceği söyleniyor. Ki Avrupa Asya Amerikada ne ton para dağıtılıyor. Bu kadar yatırım yapan bir şirket sence senin gibilerin sözüyle batar mı?
    Meta değişiyor Rune'ler değişiyor ayak uydurucaksınız ya da yok olacaksınız böyle forum köşeleride QQ konuları açacaksınız. Siz herşeyi riotun suçu olarak algılıyorsunuz. Oyun hiç bir şekilde 30 hero arasında falan geçmiyor. Her patchle meta değişiyor daha 2 gün önce maokai topmu vardı? Kendi yeteneksizliğinizi, beceremediğiniz şeyler yüzünden başkalarını suçlamayın. Dönünde ben ne hata yapıyorum diye bakın. Valla ben yüksek eloda gayet güzel heimer top Cassio mid Riven jungle yapanı görüyorum. Shook yapmadan önce biri riven jungle alsa soloq da kıyamet kopardı. Oynadığınız karakterleri nerde oynadığınız önemli değil önemli olan ne kadar yetenekli olduğunuz ve karaktere ne kadar hakim olduğunuz.
    Siz sadece bahane arıyorsunuz.

• eloboostların önüne geçemezlerse bu oyununda sonu yakındır hemen hemen her türk genci gibi zamanında m2 ko sro falan oynamıştım onların sonunu oyundaki para (silk yang vs ) satışları getirmişti lole başladığımda bu oyunda para denen bir şey yok saf yetenek işi kolay kolay eskimez diyordum ama eloboost olaylarını görünce fikrim değişti resmen 40 dk işkence çekiyoruz bu hak etmediği halde altın plat elmas olanlar yüzünden
  • Yeni map geliyor ve sen son sezonmu diyosun ilginç

• Onumuzdeki 3 sezonda oyun bitmis hale gelirse coraplarimi yiyecegim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.