Şimdi Ara

Oyunun Son Sezonu (S4) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biterse tr serverı biter, diğer serverlara bir şey olmaz rahat olun. Burada 5-10 kişinin qq konusu açmasıyla bitmez bu oyun, herkes memnun şuan durumdan
  • Tr batar ama diger swlere bisi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklisin

• 3. Kere hort hepside benim sayemde taşlamaya devam edelim

• Oyun kelle başı 100 TL olsa bile en az 2 sene gider konuyu açan s1de açsa anlarımda s4ün neredeyse yarısındayken açmanın mantığı nedir
  • Vallahi bende sasiriyorum s2den beri oyniyim goldda platda Suruniyim adam s3 ortalarında başlasın s4de dia olsun

• Gercekten oyun en fazla 30 40 hero arasında dönüyor
  • ne yazık ki haklısın.
  • adam haklı beyler
  • İnsanlar ne istiyor biliyor musunuz?
    Bir oyunda her oyuncu seviyesinin aynı olmasını,herkezin aynı kalitede oynamasını...Ama böyle birşey mümkün değil...
    Cok takılıyorsanız ,bu oyundan zevk alamıyorum ,kalite git gide düşüyor diyorsanız evet haklısınız ...Oyunu bırakabilirsiniz.Yüzlerce moba neden çıkıyor sanıyorsunuz.
    Birinin popülaritesi,ve ya oyun kalitesi düştükçe yeni oyun cıkarıyorlar.Yada firmalar az kazanmaya başlıyorlar başka türlere odaklanıyorlar.
    Eminim ki Riot games 10 yıl içinde Kaliteli bir RPG oyunuda cıkaracak :)
  • Yenmekte var yenilmekte sıkmayın canınızı oyun 30-40 geçiryor diyorsunuz ama sizde o heroları oynuyorsunuz

ben oyuna 2013 mart ayına yaklaşırken başladım o zaman ilk syndra aldım çokta severek oynardım ama kimsede görmezdim bi an düşündüm acaba sadece benmi oynuyorum TR de diye cidden 4 ay sonra felan görmüştüm yanlız olmadığımı anlayınca sevinmiştim

s3 ün sonralarına doğru Kayle ile tanıştım ve güzel hasarı olduğunu anladım ve çok iyi iş başarıyordum karşıma gelenler İLK defa böyle kayle oynayan gördüm demesi kafamı karıştırmıştı

ne oldu alex inc caitlyn 'e teq attı herkez ''o kayle iyimiş la oynamak lazım oynayalım'' dediler şimdi çöp oldu güzelim hero

Ben alıştım abi sende alış ben metaya uymam zevk aldığımı oynarım keyfime bakarım herkezde böyle olsun herkez yasuo oynuyorsa sen git ahri oyna süper oyna bi farkın olsun

not:KARMA oynamayın o benim bebeğim <3

• quote:

Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka

Riot iyice saçmaladı.Rünler değişti,haksız yere nerfler,hala üçgen ayaklı morde varken heimere VU..
    Özellikle şu 10 oyunun sıfırlanıp tekrar atılması.Nasıl olduysa bronzdakiler şu anda diamondda.Ejderi boşver-baronu boşver gel kule alak karşısı geberik diyenler falan.Altta kule giderken hala kill peşinde koşup kill için kill vermek..Bunları sezon4 te diamondda gördüm.
    Hilesiz oyun dedik ama bi eloboost belası var başımızda..Benim arkadaşta yaptıracak sonra dalga geçecek hala goldda ben çilingir oldum diye.(Kendisi gümüş5)Şikayet etsem işide geliştirmişler artık farklı IP lerden girip boostluyorlarmış.
    Oyunda o eski zevk yok.Zaten 30 hero içinde oyun dönüyor bi cassi alsak zed denen herif gelir atlar içimizden girer.
    Son sezonudur burdan belirteyim.Uplatırsınız Sezon5 te oyunda kimse kalmayınca.

Edit:Hatırlayın aramızdan biri gold olunca forumda kıyamet kopardı 1 ay parti yapardınız konuda.Artık olmuyor onlar çünkü o 10 maçta herkes platta.

Edit2:Bazılarınız sırf assasin devri diye algılamış olayı.OLAY O DEĞİL.Yazıyı birkaç defa daha okursanız anlayabilirsiniz normal bir beyinle.

Once EDİT 2 deki üslubuna baktım
    Sonra nickine gerisini okumadım birsey kaçırmadığımı düşünüyorum

• Abi s2 cok guzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laech -- 1 Ekim 2014; 15:34:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyuna sezon 1'de başladım burda çoğu kişiden daha tecrübeliyim. İlk olarak şunu söylemek istiyorum bu oyundaki asıl sıkıntı biz türklerin oyun oynuyo olması. Bu sadece LoL için değil diğer tüm online oyunlara gittiğinizde türklerin sevilmediğini sürekli sıkıntı çıkardığını görebilirsiniz. Ne zamanki TR server'ı açıldı o zamandan beri çok istisna zevk aldığım maç oynadım.

1.sezon sonunda Nordic EU sunucusundaydım Cho Gath'a Critic kasıyodum ama o zamanı hatırladığımda kimse ne küfür ne farklı bişey sadece oyunu öğretmeye çalışıyolardı

2.sezonda TR server'ı geldi başlarda bu kadar çok çoluk çocuk yoktu küfürde azdı. Report sisteminden korkuyodu millet. Oyunumu geliştirmek için sürekli aynı lane'de oynamaya başladım. Tabi arkadaşlarımla bi takım kurduk ve daha 3 ay öncesine kadar sürekli aktiftik.

3.sezon işin boka sardığı kısım. Sürekli reklam yapıldı , ne zaman youtube ve ya herhangi bir siteye girsin direk LoL fragmanı dönüyodu gören başladı , başlayan arkadaşına tavsiye etti. Başlayan yaş grubu iyice geriye çekildi. Türklerdeki psikoloji aynı küfür edene daha beterini et. Küçük düşme , özür dileme, hata affetme , hata telafi etme , ne yapıyosa daha kötüsünü yap. Durum böyle olunca troll tayfası ve oyun kalitesi epey geride kaldı.

Anlayacağınız bu oyunu artık zevk için değil , hırs için oynuyo millet. Arkadaşlarım olmasa 1dk bile durmam şu oyunda , sizede tavsiyem takım kurun turnuvaya katılın birlikte maç atın 5 kişi. Kimseden küfür yemezsiniz ve zevkli bi oyun oynarsınız ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas CN

Vallahi bende sasiriyorum s2den beri oyniyim goldda platda Suruniyim adam s3 ortalarında başlasın s4de dia olsun

Yeteneği varsa neden olamasın? 2 yıldır oynayıp dia seviyesine çıkamamak semce kimin sorunu?

• Hacı bu oyun son sezonu (S4) olamaz o kadar insan o kadar para yatırdı devasa bir oyuncu platformu var kapanması biraz zor bi oyun oyuncusu azalabilir ama son sezon olamaz :D
  • Oyunun popularitesi artmaya basladı o dedigin zor olur daha rahat 5 yılı var bence oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightmemo

Ben oyuna sezon 1'de başladım burda çoğu kişiden daha tecrübeliyim. İlk olarak şunu söylemek istiyorum bu oyundaki asıl sıkıntı biz türklerin oyun oynuyo olması. Bu sadece LoL için değil diğer tüm online oyunlara gittiğinizde türklerin sevilmediğini sürekli sıkıntı çıkardığını görebilirsiniz. Ne zamanki TR server'ı açıldı o zamandan beri çok istisna zevk aldığım maç oynadım.

1.sezon sonunda Nordic EU sunucusundaydım Cho Gath'a Critic kasıyodum ama o zamanı hatırladığımda kimse ne küfür ne farklı bişey sadece oyunu öğretmeye çalışıyolardı

2.sezonda TR server'ı geldi başlarda bu kadar çok çoluk çocuk yoktu küfürde azdı. Report sisteminden korkuyodu millet. Oyunumu geliştirmek için sürekli aynı lane'de oynamaya başladım. Tabi arkadaşlarımla bi takım kurduk ve daha 3 ay öncesine kadar sürekli aktiftik.

3.sezon işin boka sardığı kısım. Sürekli reklam yapıldı , ne zaman youtube ve ya herhangi bir siteye girsin direk LoL fragmanı dönüyodu gören başladı , başlayan arkadaşına tavsiye etti. Başlayan yaş grubu iyice geriye çekildi. Türklerdeki psikoloji aynı küfür edene daha beterini et. Küçük düşme , özür dileme, hata affetme , hata telafi etme , ne yapıyosa daha kötüsünü yap. Durum böyle olunca troll tayfası ve oyun kalitesi epey geride kaldı.

Anlayacağınız bu oyunu artık zevk için değil , hırs için oynuyo millet. Arkadaşlarım olmasa 1dk bile durmam şu oyunda , sizede tavsiyem takım kurun turnuvaya katılın birlikte maç atın 5 kişi. Kimseden küfür yemezsiniz ve zevkli bi oyun oynarsınız ...

O degil de s2 ne guzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sporun her turlusu bizim ulkeye ters ciddiyim e spor falan hic gelismez insanlar bi sporu eglenmek icin yapmazmi futbol falanda ayni kufur kavga loldeki ortam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Oyunun popularitesi artmaya basladı o dedigin zor olur daha rahat 5 yılı var bence oyunun

Abartma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.