Şimdi Ara

Oyunuu bıraktım ve Son bir iyilikk olarak hesabi oymayanyara hesab vercem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun işi bana artık çok işe yaramaz geldi.Arkadaşlar o kadar uğraşıyoz sonuç olarak ne oluyor?Ben veriyim ceevap hiçbirşey oyuna başladığınızda iyi oynayanlar sizi ezecek ama zaman kaybı olur.Artık site yapacam.PokemonTVnin çıkaracağı oyunda rehber olcam.Yeni site yapıyorum.Herkesi oraya çağıracağım.Bu site pokemon,yugioh,digimon ile ilgili bilgiler olacak.Siteni .comlu domaini aldım.Site forum olmayacaktır.İsterseniz.comlu yere digimonrpg forumu açarım bir bölüme.İsterseniz buraya sitede mod olabilecekler(oyuna yeni başlayanlar başvvuru yapmasın)

Güle güle digimon bölümü ara sıra girib bakabilirim.Bazı charlarım ı vereceğim (charı olmayanlara sulanmasınlar)

• bana ver noolursun ben zaten güçsğüzğm hesabım bile yok sayılır
  • kardeş bana versene ihtiyacım var
  • aga bana verirsen sevinirim bana pm atarsın
  • 19 lvl guilmon ha var ha yok verir msinin bana
  • Güle Güle Reelzm....Görüşürüz
  • bye da gitme neye gidion
  • bana verirsen sevvinirim
    nedenlerimi solim
    ben oyuna başlarken bu forumu bilmiyordum kafama göre renamon u seçtim
    ama bu forum u bulunca öğrendimki reanmon un nerdeyse bütün özel atk ları hit all mış
    ve renamon dfns hp ve at6k da çok zayıf her lvl atladığında sped ine 5-6 puan ekleniyor diğer lerine ise 1-2 tane
    o yüzden hiç kasamıyom
    zaten sırf o yüzden guilmonla yeni tamer ama lvl i daha 9

bana char verirsen sevinirim
  • Kardeş Bana Verir Misin 8 lvl bi digim var kasamıyorum bi türlü hep yeniliyom
    verirsen sevinirim
  • bana ver nolurr arkadaşıma lasımm üyelik alamıyorum ona (kendime de nasıl aldıysam)
  • kanka istersen bana ver
  • Arkadaşlar iyi ki charı olmayanlar dedim 42 lvl kotemonu olan bile mver demiş
  • reelzm bana verirmisin biliyorsun lw 8 im
  • evt canner le bize ver hem biz artık ortağız 2 kişiye 1 tane vermiş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 30 Nisan 2007; 18:38:51 >
  • büyük sevaba girersin
  • hemde çifte büyük sevap(biz ortağız ya o bakımdan diyorum)
  • ALİ, BY OLSUN OKULDA GÖRÜŞÜRZ
  • kime verceğini karar verdinmi kötü haber alcaksak kötü haberide hemen öğrenelim
    meraktan ölcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 30 Nisan 2007; 20:03:42 >
  • kardes bana verirmisin coook ihtiyacım var
  • kardeş bana verebilirmisin benim üyeliğimi birisi silmiş girilmiyor 1 hafta yoktum üyelik gitmiş bana verirsen memnun olurum sana dragonfable, pokémoncrater, battleknight charları verebilirim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.