Şimdi Ara

OZ jantları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Enkeide bakabilirsin çok hafıf jantlar uretır. Özellikle RP F1 i gözden geçirin derim. 4x108 vardı bende sattım 6.2 kg dı.

Nereden bulucaz onu :) o jantlar piyasa cok az olmasi lazim. Fiyatları ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Enkeide bakabilirsin çok hafıf jantlar uretır. Özellikle RP F1 i gözden geçirin derim. 4x108 vardı bende sattım 6.2 kg dı.

Nereden bulucaz onu :) o jantlar piyasa cok az olmasi lazim. Fiyatları ne kadar ?

ben hondada kullanmak için almıştım yanında bıde 108 i 100 e çeviren flanş almıştım boyattım ettım ama çamurluğa surttu bende 1.000 tl den verdim flanşlabirlikte. 108 ını bulman çok zor. 4x100 veya 5x100 ın pıyasası 1300-1700 arası. Bıtane satılık var ama 4x100 eğer flanşla kullanırım dersen onu düşüne bilirsin ama surtme yapablır çamurluğa.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

OZ maalesef kazikci bir firma. 1000TL ederi olan janti 3000TL'ya itelemeye calisiyorlar. Bence guzel modelli kaliteli uretim bir replika alin gitsin.

Sana göre kazıkçı olmayan firma var mı?
    Veya sen bir firma sahibi olsaydın nasıl bir firman olurdu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba. Araca oz jantlardan takmak hafiflik acısından kayda deger fayda saglar mı ? Bir de 4×108 ebadında uygun oz jant satan firma bulabilir miyim ? Eger kazıklanmak istersek 3 bin lira diyorlar çünkü.

O.Z. kazıkçı bir firmadır diyen forum şakacılarına kulak asma. Onların işi mizah yapmak.

O.Z., Advan, Enkei gibi firmalar süs olsun diye değil yarış için jant üreten firmalar. O.Z. kalitesi tartışılmaz.

Sağlamlığı zaten bilinen bir şey. Buna rağmen hafifliği aracına çok şey katar. Akselerasyon farkedilir şekilde artar rahatlar, çukurlara daha hafif düşersin. Yakıt tüketimin düşer. Kaliteli marka orjinal jantların hepsi fiyat olarak o aralıklarda zaten. Malum doviz kurları ortada. Kesinlikle replika jant önermem. İmkan varsa O.Z. Ultraleggerra gibi bir model öneririm. Temiz kullanırsanız jantı daha sonra nakte çevirme durumunda var aracı satarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Merhaba. Araca oz jantlardan takmak hafiflik acısından kayda deger fayda saglar mı ? Bir de 4×108 ebadında uygun oz jant satan firma bulabilir miyim ? Eger kazıklanmak istersek 3 bin lira diyorlar çünkü.

O.Z. kazıkçı bir firmadır diyen forum şakacılarına kulak asma. Onların işi mizah yapmak.

O.Z., Advan, Enkei gibi firmalar süs olsun diye değil yarış için jant üreten firmalar. O.Z. kalitesi tartışılmaz.

Sağlamlığı zaten bilinen bir şey. Buna rağmen hafifliği aracına çok şey katar. Akselerasyon farkedilir şekilde artar rahatlar, çukurlara daha hafif düşersin. Yakıt tüketimin düşer. Kaliteli marka orjinal jantların hepsi fiyat olarak o aralıklarda zaten. Malum doviz kurları ortada. Kesinlikle replika jant önermem. İmkan varsa O.Z. Ultraleggerra gibi bir model öneririm. Temiz kullanırsanız jantı daha sonra nakte çevirme durumunda var aracı satarken.

Bende öyle düşünüyorum ancak fiyatlar cok degisken. Sahibinden de 2300 liraya sıfır olarak varken kimi sitede 2900 lira. Ikinci el bakıyorum onda da satan kisi sayısı elin parmağını gecmeyecek kadar. Hatta o kadar bile yok.

İşin gerçeği cok ikilemdeyim. Ugrasmaktan gina gelmek uzere.

Bir de sunu anladim ki arabanin en onemli en ugrastiran kismi jantlari. Jant degistirecek olanlar birkez daha dusunsun. Yok bijon aralığıydı yok et degeriydi yok surtmesiydi derken bir ton ugras. Hele birde biraz pimpirikliyseniz çok çok sıkıntılı.

• Arkadaşlar BMW e36 3.20i aracım için düşünüyorum bu jantı 18" tavsiye dermisiniz? OZ hafif ve sağlam diyorlar. Orjinal dışında almayı düşünmem OZ olsa bile.
     OZ jantları

OZ jantları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 16 Nisan 2015; 14:44:09 >

• 207m kullanıcısına yanıt
    bayağı olmuş yazalı ama:) jantlardan memnunmusuz ve nereden verdiniz siparişi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

Arkadaşlar BMW e36 3.20i aracım için düşünüyorum bu jantı 18" tavsiye dermisiniz? OZ hafif ve sağlam diyorlar. Orjinal dışında almayı düşünmem OZ olsa bile.
     OZ jantları

OZ jantları

Bmw'ye oz gitmez, oz japonlara yakışır. Sizin aracın ilacı bbs.

• quote:

Orijinalden alıntı: akayçamurlu

Aracı 1 sene önce sattım hocam :) 2008 model 207 aracımda O.Z Superturismo 4x108 Black vardı, 2013 model Fiesta aracıma da aynı janttan aldım ( leggenda alacaktım vazgeçtim ) Çok çok memnundum. Çok sağlam ve hafif jantlar. Ankara' dan aldım jantları. Düşünürseniz yönlendirebilirim. Her modeli elinde bulunmaz ama isterseniz getirtebilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 27 Şubat 2016; 9:44:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: akayçamurlu

Aracı 1 sene önce sattım hocam :) 2008 model 207 aracımda O.Z Superturismo 4x108 Black vardı, 2013 model Fiesta aracıma da aynı janttan aldım ( leggenda alacaktım vazgeçtim ) Çok çok memnundum. Çok sağlam ve hafif jantlar. Ankara' dan aldım jantları. Düşünürseniz yönlendirebilirim. Her modeli elinde bulunmaz ama isterseniz getirtebilir sanırım.

Ben de 206 için düşünüyorum kaça almıştınız acaba öğrenebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 30 Mart 2016; 1:34:08 >
  • 2010 yılında 1650 tl ye almıştım. 2013 yılında da aynı janti euro kuru arttığı icin 3.000 tl ye almıştım.

• Her türlü yorum atanlar çok...Bir takım janta 3000 Lira vermeyin...Türkiyede kaliteli Jant üretip Dünyanın bir çok ülkelerine jant satan KORMETAL ve CEVHER varken gidip soyulmayın...Nette sitelerine girip beğenip alın...Hepsi bu kadar kolay...Akıl veren çok.....Para veren yok.... EN ÖNEMLİ KONU...... 4 jantın biri kırılıp, yamulup, çatlayıp kullanılamaz hale geldimi aynı model aynı ebat jantı bulamazsanız diğer 3 jant mecburen tek tek satışa çıkıyor....KORMETAL ve CEVHER de bu durum çok zor...5 yıl önce serisi bitti elimizde hiç yok bile deseler Fiyatını ne isterlerse ödersiniz bir adet özel üretim yapılır..Döküm kalıp ellerinde ..Çöpe atılmıyor.....En çok 1 hafta 10 gün beklersiniz.....Ayrıca fatura tarihinden 1 yıl sınırsız garantileri var.....Gidip soyulmayın....Saygılarımla...

• Cms jantların kaliteli olduğunu duydum. Kormetal de cms kadar olmasa da kaliteli mi yine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    değil bunlar zaten OZ ile kıyaslanmaz...
    O kadar da parası olmayan arabaya binmesin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.