Şimdi Ara

OZ jantları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Araca oz jantlardan takmak hafiflik acısından kayda deger fayda saglar mı ? Bir de 4×108 ebadında uygun oz jant satan firma bulabilir miyim ? Eger kazıklanmak istersek 3 bin lira diyorlar çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Markalı jantlar ki OZ da bunlardan birisi zaten o fiyatlarda, kazık değil. Replikalar ucuz oluyor, 600 liralardan başlıyor, onlar da OZ gibi hafif olur mu bilmem, tartmak lazım.
  • Replica almak istemiyorum. Ağır olur diyorlar , en ufak cukurda balans sorunu olur diyorlar. Gerci replica larında kalitelileri varmis ama onları da bilmiyorum.

17 jant bakıyorum. 3 bin lira oz janta verirsem 1500 de lastik olsa 4500 e cıkıyor ki ufak bir rakam değil haliyle.

• Orijinal O.Z'ler pahalı. OEM jant en iyisi aslında sağlamlık ve hafiflik açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Orijinal O.Z'ler pahalı. OEM jant en iyisi aslında sağlamlık ve hafiflik açısından.

Oem de sans işi. Bazen cok temiz bulabiliyorsun ama genel de cizik. Sonucta 2.el ama insan yine de temiz olsun istiyor :) ama replica yerine oem almak cok daha mantıklı tabi

• hocam ya replikanın kalitelisini bulacaksın yada paraya kıyıp orjinal alacaksın. replikalar ağır oldukları için sıkıntı yaratır
  • Evet mecburen öyle olacak ustat. Konuda da yazan yok bilen kişi çıkmadı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Clio 5 touch jant tavsiye..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OEM jantlar alabilirsin, çizik filan demişsin de eğer çok derin çizik yoksa oda pek problem değil boyatabilirsin... O.Z almak istersen de fiyatı malum ortada aşağı yukarı 3000 tl eğer zorlamanın anlamı yok diyorsan oem öneririm
  • o.z gibi özellikli bir jantın replikasını ben tavsiye etmem illa ki jant alıncaksa cms gibi türkiyede üretilenler daha mantıklı.

o.z ultrallagerra sı 8 kg iken aynı boyutlarda ki oem jantlar 15 kg ki replikalar daha ağır oluyor.
  • Birde takacağın araç önemli, gidip te C sınıf sedan araca O.Z. jant yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Birde takacağın araç önemli, gidip te C sınıf sedan araca O.Z. jant yazık olur

C4 icin dusunuyorum ama neden oyle dediniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ancakveancak

o.z gibi özellikli bir jantın replikasını ben tavsiye etmem illa ki jant alıncaksa cms gibi türkiyede üretilenler daha mantıklı.

o.z ultrallagerra sı 8 kg iken aynı boyutlarda ki oem jantlar 15 kg ki replikalar daha ağır oluyor.

Evet replica dusunmuyorum o yüzden. Oem bakıyorum yada uygun bulabilirsem oz

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    Yüksek maliyetinden dolayı, yoksa O.Z. jantı 124 e takın yakışır C4 e de uyacak çok güzel modelleri vardır eminim ama modeline göre 5 bin liraya kadar çıkabilir maliyet, örneğin: aracın ederi 60 bin, üzerindeki jant lastik takımının ederi 8 bin gibi (rakamlar örnektir)
  • Hocam bende Fiestama O.z Racing jant siparişimi veriyorum bu hafta içi. 4x108 yaklaşık 2.400 TL civarlarına mal olacak bana. Arabanızı seviyorsanız O.z takın. Replika almıştım lanet olası jant balans tutmadı. Daha önce 207 aracımada O.z takmıştım 17'' çok memnundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hocam bende Fiestama O.z Racing jant siparişimi veriyorum bu hafta içi. 4x108 yaklaşık 2.400 TL civarlarına mal olacak bana. Arabanızı seviyorsanız O.z takın. Replika almıştım lanet olası jant balans tutmadı. Daha önce 207 aracımada O.z takmıştım 17'' çok memnundum.

Dostum izlenimlerini muhakkak bekliyorum :) hangi modeli aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hocam bende Fiestama O.z Racing jant siparişimi veriyorum bu hafta içi. 4x108 yaklaşık 2.400 TL civarlarına mal olacak bana. Arabanızı seviyorsanız O.z takın. Replika almıştım lanet olası jant balans tutmadı. Daha önce 207 aracımada O.z takmıştım 17'' çok memnundum.

Dostum izlenimlerini muhakkak bekliyorum :) hangi modeli aldın ?

Leggenda Black ;)
  • OZ maalesef kazikci bir firma. 1000TL ederi olan janti 3000TL'ya itelemeye calisiyorlar. Bence guzel modelli kaliteli uretim bir replika alin gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

OZ maalesef kazikci bir firma. 1000TL ederi olan janti 3000TL'ya itelemeye calisiyorlar. Bence guzel modelli kaliteli uretim bir replika alin gitsin.

Kaliteli uretim replica jant markaları hakkinda da fikrim yok. Hangisi kaliteli hangi marka kötü bir bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

OZ maalesef kazikci bir firma. 1000TL ederi olan janti 3000TL'ya itelemeye calisiyorlar. Bence guzel modelli kaliteli uretim bir replika alin gitsin.

Güya benimkide kaliteli üretim replikaydı. Balans tutmadı hocam...
  • Enkeide bakabilirsin çok hafıf jantlar uretır. Özellikle RP F1 i gözden geçirin derim. 4x108 vardı bende sattım 6.2 kg dı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.