Şimdi Ara

seat leon jant boyutu hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm arkadaşlara selamlar.. sormak istediğim soru yeni leon fabrika çıkış jantları 16 '' olarak gelmekte.. boyutuda 16'' 205/55/R16 ..Fakat yine opsiyonel olarak isteğe bağlı fabrikadan 17'' (17''225/45/R17) jant taktırmak istersek ne gibi dezavantajlar yaşarız. yakıt - süspansiyon vs.

• Ben 2011 kasada 17 aldım hiçbir sıkıntısını çekmedim. Çokta memnunum şimdi yeni Leon bakıyorum onda da mutlaka 17 jantlı bakıyorum. Ama 16 kullanmadığım için avantaj yada dezavantaj yazamayacağım.
  • Toplam jant lastik dış çapınız değişmediği sürece herhangi bir sıkıntı yasamazsınız. 205/55/16 nin muadili 215/50/17 veya 225/45/17 , 235/40/18 dir. Bu ölçüleri VW grubu opsiyon olarak satıyor. Burda dikkat edilecek iki husus var. Disarida sarılan replika jantlarin cogu ağırlık olarak orijinal ve markalı jantlardan daha agir. Bu durum aktarma organlariniza ne derece zarar verir veya vermez orası biraz muamma herkes birsey söylüyor. Ikinci olarak da lastik yanağı inceldigi icin yaşayacağınız konfor kaybı ki bunu herkes göze alarak jant taktiriyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR 2010 MODEL SEAT LEON 1.4 TSI STAYLANCE ALDIM 1 HAFTA OLDU ALALI ARACIN ÜZERİNDE 18 İNÇ JANJT VE 40 YANAK LASTIK VAR YOLDA GIDERKEN ASIRI UGULTU YAPIYOR NORMALMIDIR YOKSA BILYELERDEN YADA HERHANGI BASKA BIR YERDEN MI GELIYODUR BU SES
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Punto'ya Jant Tavsiyesi..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.