Bildirim
seat leon jant boyutu hakkında yardım
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 2011 kasada 17 aldım hiçbir sıkıntısını çekmedim. Çokta memnunum şimdi yeni Leon bakıyorum onda da mutlaka 17 jantlı bakıyorum. Ama 16 kullanmadığım için avantaj yada dezavantaj yazamayacağım. -
Toplam jant lastik dış çapınız değişmediği sürece herhangi bir sıkıntı yasamazsınız. 205/55/16 nin muadili 215/50/17 veya 225/45/17 , 235/40/18 dir. Bu ölçüleri VW grubu opsiyon olarak satıyor. Burda dikkat edilecek iki husus var. Disarida sarılan replika jantlarin cogu ağırlık olarak orijinal ve markalı jantlardan daha agir. Bu durum aktarma organlariniza ne derece zarar verir veya vermez orası biraz muamma herkes birsey söylüyor. Ikinci olarak da lastik yanağı inceldigi icin yaşayacağınız konfor kaybı ki bunu herkes göze alarak jant taktiriyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ARKADAŞLAR 2010 MODEL SEAT LEON 1.4 TSI STAYLANCE ALDIM 1 HAFTA OLDU ALALI ARACIN ÜZERİNDE 18 İNÇ JANJT VE 40 YANAK LASTIK VAR YOLDA GIDERKEN ASIRI UGULTU YAPIYOR NORMALMIDIR YOKSA BILYELERDEN YADA HERHANGI BASKA BIR YERDEN MI GELIYODUR BU SES
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X