Şimdi Ara

SEAT ALTEA XL 1,4 TSI NASIL ACİL YORUM BEKLİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaştan 2012 model 1,4 tsi 125 bg altea xl buldum.kendisi 51000 tl ye almış 48000 miş 3 bin tl buzdolabı xenon far airbag,esp vs donanım paketi falan almış şimdi bende arabasına niyetlendim 12 hava yastıgı,6 ileri,digital klima,ön ve arka park sensörleri,hız sabitleyici,mp3 usb li,yagmur far sensörlü, anlayacagınız full + full bi araç.araç 2012 model 3500 km de acil paraya ihtiyacı oldugu için 38000 tl ye bırakıcam diyor bende almaya niyetlendim.üc korkum var birincisi bu otor yetersiz gelir mi(kendisi gel bin gör cok seri ve hızlı bir arac diyor carsamba görecegim bakmaya gidecegim) ikincisi de sehir içi 8 lt den fazla yakar mı(kendisi bir depo ile sehir içi 750 km sehir dısı 900 km yaptım diyor)ücüncüsü de bu fiyat için kendisi cok cok asagıda diyor ben 51000 tl ye aldım diyor serviste göreceksin diyor sizce fiyat normal mi?Özellikle kullanan arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyin lütfen...Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

SEAT Altea XL 1.4 TSI: Bilgilendirici Bir İnceleme

Giriş

SEAT Altea XL 1.4 TSI, aileler ve maceracılar için tasarlanmış, geniş ve pratik bir MPV'dir. Bu kapsamlı incelemede, bu çok yönlü aracın özellikleri, performansı ve sahip olma deneyimini keşfedeceğiz.

Motor ve Performans

Altea XL 1.4 TSI, 150 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1.4 litre turboşarjlı bir benzinli motorla çalışmaktadır. Bu motor, 9 saniyeden az bir sürede 0'dan 100 km/s hıza çıkmasını sağlar ve 202 km/s'lik bir azami hıza ulaşır. Ayrıca, yakıt tüketimi 100 kilometrede ortalama 6,5 litredir.

İç Mekan ve Pratiklik

Altea XL'in ferah iç mekanı, yedi yolcuya kadar kapasiteye sahiptir ve çok sayıda saklama alanı sunar. İkinci ve üçüncü koltuk sıraları katlanarak daha fazla bagaj alanı oluşturulabilir. Kabinin tasarımı modern ve ergonomi odaklıdır, gelişmiş teknolojik özellikler ve yüksek kaliteli malzemeler içerir.

Güvenlik Özellikleri

Güvenlik, Altea XL'de bir önceliktir. Araç, altı hava yastığı, ABS, ESP ve çekiş kontrolü gibi bir dizi aktif ve pasif güvenlik özelliğiyle donatılmıştır. Ayrıca, yorgunluk algılama sistemi ve kör nokta izleme gibi gelişmiş sürücü destek sistemleri de mevcuttur.

Kullanışlılık ve Sürüş Deneyimi

Altea XL, yüksek sürüş pozisyonu ve mükemmel görüş alanı ile rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Direksiyon tepkisi hassastır ve süspansiyon, engebeli yollarda bile konforlu bir sürüş sağlar. Araç ayrıca, park sensörleri ve geri görüş kamerası gibi manevra yapmayı kolaylaştıran özelliklerle donatılmıştır.

SEAT Altea XL 1.4 TSI Style Yorumları

SEAT Altea XL 1.4 TSI Style, modelin en üst düzey donanım seviyesidir. Çoğu kullanıcı, aracın güçlü motoru, ferah iç mekanı ve çok sayıda güvenlik ve konfor özelliğini memnuniyetle karşılamaktadır. Ancak, bazıları bagaj alanının daha büyük olmasını ve yakıt tüketiminin 100 kilometrede 6,5 litreden daha düşük olmasını istemektedir.

Sonuç

SEAT Altea XL 1.4 TSI, geniş aileler ve macera arayanlar için çok yönlü ve pratik bir MPV'dir. Güçlü performansı, geniş iç mekanı ve çok sayıda güvenlik ve konfor özelliği, onu çekici bir seçim haline getirmektedir. İster günlük işe gidip gelmeler ister uzun yolculuklar için olsun, Altea XL 1.4 TSI, ihtiyaçlarınızı karşılayacak güvenilir ve keyifli bir yol arkadaşıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Performans açısından motor yeterli olacaktır.
    Şehir içi yakıt tüketimi ise değişir. Örneğin İstanbul'da köprü trafiğinde 9 lt/100 km değerlerini görebilirsiniz. 1.4 TSI Leon ile köprü trafiğinde klima ile birlikte 9 lt'yi gördüm. Lastik ebadının da etkisi mevcut tabi. (225/40/R18)
    Aracın piyasasını çok iyi bilmiyorum ancak fiyat makul gibi.

İkinci elinin zayıf olması dezavantajı haricinde donanımlı, konforlu, güvenli ve alınası bir araç bence.
  • Fiyatını hak eden bir araç 38 bine alınır binilir. 2. el derdin yoksa güzel seçim
  • Aracın fiyatı gayet iyi,alınıp binilir.
    Motor gayet yeterlidir merak etmeyin.
    Yakıt olarak şehir dışı 5.5'lara düşebilirsiniz.Şehir içi de 8-9 litre yakar ortalama.
  • Fiyat fazla düşük.
  • hocam aracın vuruğu kırığı çürüğü çarığı yoksa sakın kaçırma çok iyi bir araç. Fiyatta tek kelime ile mükemmel. Eğer ağır trafik koşullarına maruz kalırsa 10 lt görür tahminim o ki ama dikkatli kullanımda 8 lt leri bile görür karmada
  • araö ipotekli imiş arkadaslar banka kredisi 40000 tl borcu varmış diyorki sen parayı vereceksin krediyi kapatıp sonra notere gidip devir yapacagız kredi kapattıktan sonra devir vermiyorum gibi seyler olur mu yanlıs anlamayın bu konularda pek bilgisizim adamdan imzalı bi kagıt falan almam gerekir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehir içi 10 litreyi görürsün.. gerisi iyidir.
  • Fiyat az bence, bu fiyata galericiye de satabilirdi, temkinli olmakta fayda var. Krediyi kapatırken karşı tarafa güvenmekten başka seçenek yok, banka aracı oluyorsa bu tip durumlarda faydalı olabilir 100-200 liraya.
  • ne yapacagımı şaşırdım bu konuda cok bilgisizim fiyat ve araba cok güzel de bu ipotek konusu aklıma fitne sokuyo sürekli napabilirim bu konuda öyle 38 milyarı gözüm kapalı güvenip veremem ki Allah korusun korkuyorum acıkcası bu durumdan yok mudur bu ipotek konusunda kendini garantiye almanın yolu
  • Satıcı önce size ya da eşinize satış vekaleti verir.

Beraber bankaya gider krediyi kapatır rehni fek edersiniz.

Sonra satış vekaleti ile satışı gerçekleştirirsiniz.

Bankaya parayı kendi hesabınızdan aktarın açıklamaya xxx plakalı aracın satış bedeli deyin adam o parayla kredisini kapamasa bile sebepsiz zenginleşme davası açıp kazanmanız halinde satışı vermek zorunda kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.