Şimdi Ara

Clio 5 touch jant tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum dostlari Clio 5 için 16 inç jant tavsiyeniz lazım yollarimiz gerçekten kötü bu yol durumuna göre kaliteli olan modellerden tavsiyede bulunabilirmisiniz ..şimdiden sağolun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi jantı yok mu bu arabanın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Kendi jantı yok mu bu arabanın?

Elbette var  eksik yazdım çelik jant bu modelde plastik kabak mevcut jant görünümünde çelik jant takarsam daha iyi olur diye düşündüm

• Biraz bekleyin Clio 5 jantı çıkmacılara düşsün alırsınız. Gidip de replikalara para vermeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Replikasi spacer olmadam uymuyor mu sanıyorsunuz?

Replikasi zaten fabrikasyon ölçülerle birebir taklit ediliyor (ET degeri, bijon aralığı, göbek çapı vs)

Asıl fark alasimin içeriği ve son kalite kontroldeki standartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 26 Mart 2021; 22:54:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Icon vs Clio 5 Joy
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Replikasi spacer olmadam uymuyor mu sanıyorsunuz?

Replikasi zaten fabrikasyon ölçülerle birebir taklit ediliyor (ET degeri, bijon aralığı, göbek çapı vs)

Asıl fark alasimin içeriği ve son kalite kontroldeki standartlarda.

Alıntıları Göster

Yazımdan bu varsayımı nasıl çıkardınız ?

Spacer denilen olay ölçüleri araca uydurma amaçlı ve Türkiye'de bu iş son yıllarda baya gelişmesine rağmen hala onayladığım bir durum değil.

Replika veya orjinal fark etmez kısaca en sağlıklısı orjinal jant ve birebir ölçülü montajdır.

• Replika jant alma. Ben eski aracıma takmıştım, kaza esnasında jant ekmek gibi bölündü. Sahibindende araştırıp orijinal çıkma almalısın.

Eğer çizikleri falan olan bir jant ise yaptırırsın onları bence hiç kafaya takma ama canını seviyorsan replika alma.

• Bilgilendirici cevaplarınız için sağolun dostlar reno bayide ki fiyatlar 7200tl bakmıştım onların sattığı ürünlerde altın kaplamamı var anlamadım fiyat yüksek replika ürün kesinlikle almam yollarımız çok kötü guzel olsun diye başimıza başka masraf çıkaramayalım ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.