Şimdi Ara

Oz mu six feet under mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

evet, bi 4. sezon 16 bölümdü herallde

4.sezon 16 bölüm, o sezon kalite biraz düşmüş.

Neden 16 bölüm diye soracak olursan aynı kanalda yayınlanan bir diğer efsane The Sopranos o sene ara verdi. The Sopranos'un 13 bölümlük boşluğunu bu diziyle kapatmaya çalışmışlar, o da kaliteyi epey düşürmüş.

Oz mu SFU mu dersen, SFU'yu yeni bitirmiş birisi olarak SFU derim, hala acı çekiyorum.

Dipnot: Oz'u da izledim.

Oz > hapishanede geçer. adalet, suç ve ceza gibi kavramları işler. cidden güzel yazılmış bir dizidir, çok şey öğrenirsiniz.
    Six Feet Under > tamamen gerçek hayattan alınma gibi, bir süre sonra kişiler size gerçek kişiler gibi gelmeye başlıyor. oyunculuklar 10 numara. bu dizi ise ölümü işliyor, ve genel itibariyle sıkıcı bulabilirsiniz. ama izlediğinize değiyor mutlaka. Tüm sezonları çok güzeldi, hepsi bana birşeyler kattı mutlaka ama o sadece final bölümü için bile izlerdim, sana o kadar diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh1999 -- 14 Nisan 2014; 20:13:04 >

• sfu galiba ama oz da iyidir
  • SFU
  • Six Feet Under saf dramdır, böyle her tarafından dram çıkar dizinin, aradığın deli gibi dramsa Six Feet Under'ı izlemelisin. OZ'un aksiyonu boldur. İkisi arasından ben OZ'da daha çok eğlendim ve başlayacak birisine OZ'u öneririm ancak senin isteğin doğrultusunda Six Feet Under daha doğru bir tercih olur.
  • Oz hayatımda izlediğim en gerçekçi dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.