Şimdi Ara

Oz mu six feet under mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Breaking badin etkisinden kurtulmak icin yeni bir diziye baslamaya karar verdim dextere baslamistim ilk 2 sezonunu izledikten sonra yavas ilerledigi icin biraz ara vermek istedim. Gercekci bir drama dizisi ariyorum oz'ami baslasam six feet underemi karar veremedim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Six feet under tur bindiriri ama çoluk çocugun izleyecegi bir dizi degildir. Herkes hoslanmayabilir, sikici bulabilir.
  • Sfu

• Six Feet Under salt drama. Konu eğer drama ise Six Feet Under hepsini alt eder zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Six Feet Under salt drama. Konu eğer drama ise Six Feet Under hepsini alt eder zaten.

Aynen, ekran başında acı çektirir adama.
  • Oz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0971

Six feet under tur bindiriri ama çoluk çocugun izleyecegi bir dizi degildir. Herkes hoslanmayabilir, sikici bulabilir.

konuyla alakası yok ama adminler ceza verebilirler sana sondan 2.kelimen için...

hani bi gazete var 3 harfli..internette küfür olarak kullanırız ya onu hani..işte o gazeteden bahsettim diye 2 hafta uzaklaştırma almıştım ben.

soruya gelecek olursak;oz yıllar önce izledim bitirdim.six feet under 1.sezon bitirmek üzereyim

ikisinin tek ortak noktası hbo yapımı olmaları..kıyaslanacak bir ortak özellikleri yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Six Feet Under açık ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: 0971

Six feet under tur bindiriri ama çoluk çocugun izleyecegi bir dizi degildir. Herkes hoslanmayabilir, sikici bulabilir.

konuyla alakası yok ama adminler ceza verebilirler sana sondan 2.kelimen için...

hani bi gazete var 3 harfli..internette küfür olarak kullanırız ya onu hani..işte o gazeteden bahsettim diye 2 hafta uzaklaştırma almıştım ben.

soruya gelecek olursak;oz yıllar önce izledim bitirdim.six feet under 1.sezon bitirmek üzereyim

ikisinin tek ortak noktası hbo yapımı olmaları..kıyaslanacak bir ortak özellikleri yok...

Yahu mobilden yaziyorum neden ceza olsun? "i" cikiyor mecburen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oz u bulamıyorsun ki izleyesin interneti alt üst ettim bulamadım şahsen .
  • yazacamda şimdi ban man yeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

yazacamda şimdi ban man yeriz

Hocam orada kilerde aşırı kalitesizdi gözlerim bozulur izlesem .
  • kaliteli yok zaten

bendeki
    576x432 çözünürlük, veri hızı 1340 kb/sn
  • Herkes kendi begendigi diziyi söylemiş bende kısaca İMDB puanlarını yazayım.

O.Z: 8,9

SFU: 8,7
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

oz u bulamıyorsun ki izleyesin interneti alt üst ettim bulamadım şahsen .

Dizimag.Teşekkürünü aldım önemli değil

Anlamadım yahu ne teşekkürü
  • OZ izlemiş biri olarak kesinlikle öneririm.. SFU izlemediğim için yorum yapamıcam ama izlenicek listemde bekliyor zaman olsa izlerim HBO dizilerine öncelik veriyorum.
  • OZa basladim arkadaslar 1.sezon 5.bolumdeyim ama biraz yavas ilerliyor sanki hep boylemi olacak kim kimi bicaklayacak acaba diyemi beklcez 6sezon boyunca?

• aynen ben de ilk 5 bölüm sıkılmıştım. 1-2 bölüm daha sabret sonra bağlanacaksınız.
    bende öyle oldu yani
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Her sezon 8 bolummu?

• evet, bi 4. sezon 16 bölümdü herallde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.