Şimdi Ara

Ozan Kabak Bombası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyadı gibi kabak. Topraktan ( paf) erken koparılmış olgunlsşmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La adam yoklukta oynadı işte 18 yaşında adam bir durun ya ne garip insanlarsınız.
  • 18 yaşında biri için gayet standart oynuyor. Hataları elbet var ama yok öyle easy Pique bulmak.
  • Kimse yazmamış ama bu çocukta markaj sıkıntısı var. Bir stoper sürekli rakibin peşinde koşar takımın açıklarını kapatır mı? resmen göz boyuyor neden diğer stoperler hiç gözükmüyor ikili mücadelede? çünkü bu çocuk rakibi markaj etmeyi bilmiyor ve sürekli rakibin peşinde ama bence çok çok iyi stoper olur bu yaşta böyle stoper hiç görmedim ben. Varane ayarında bile olabilir o derece hızlı ve iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Yav yine abartmalar abartmalar....

Sampiyonlar ligi macinda Maicon'a nasil "liderlik" yapmis merak ettim simdi? Nereye kosacagini, kimi tutacagini mi anlatmis? Defansin arkasina sayisiz top kaciran, rakibe sayisiz gol pozisyonu veren rezil defansin 3 stoperinden biriydi sadece.

Acikcasi Semih Kaya'nin ilk sezonu bundan cok daha iyiydi. Semih'in simdiki durumu ortada. O yüzden taraftar da Ozan da azicik ayaklari yere bassin. Kimsenin onu 1 macta harcadigi yok. Ama kötü oynadigi macta da iyi oynadi demeyiz. Kusura bakmayin.

Alıntıları Göster
    Boşver dostum bunlara laf anlatamazsin, tek hareketle oyuncuyu yerlere göklere çıkaran klasik GS taraftarı profili.

Ozan kabak tan olsa olsa Semih Kaya vol.2 olur baska da birsey olmaz.

Özellikle bu bölümde futboldan anlayan profili cidden düşük. Zamanında alamayacagimizi bile bile di di Maria ya, benzema ya bok atan, Arap bozması, yarım akıllı belhanda ve feghouliyi de göklere çıkartan aynı taraftar profili. Boşuna parmaklarını yorma o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• futbolunu bilmemde çocuğun tipini gösterseler bundan futbolcu olsa hangi mevkide oynar deseler direk stoper derim. semih kaya gibi bi nazik hanım evladıyla kıyaslayanlar olmuşta bu çocuk biraz daha agresiflik kazanırsa alpay özalan kumaşı var.

• Orası eksik burasi eksik !!@@ cocuk daha 18 yasinda hic bir tecrubesi yok daha yolun başında ..bülent korkmaz 18 yasindaydi monaco maçina ciktigin da ..sanki buyuk defanslar 18 yasinda super bek oldular..

Klasik türkü yerme konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

18 yaşında biri için gayet standart oynuyor. Hataları elbet var ama yok öyle easy Pique bulmak.
    Aynen yokluktan oynuyor bu çocuk serdar maicon sakat kim oynayacak orda? Fatih Terim bile üstü kapalı eleştiriyor kadroyu ama ne yapalım çıktık bu yola desteklemek dışında ne yapabiliriz?? Ozan yaşına göre bence iyi bazı özellikler zamanla gelişir ama hız çabukluk kazanılmaz. Pozisyon bilgisini şu aşırı heyecanlı hamlelerini yapmayarak daha başarılı olabilir

• Abicim siz futbol falan izlemeyin sizin kadar sabırsızını ben görmedim ya.

18 yaşında ramos, pique yapmadı mı hata? herkes direk süperstar olarak mı oynamaya başladı? Ozanı bu adamlarla karşılaştırmıyorum, ozanında kapasitesi belli ama milli takım seviyesinde stoper olacaktır.

80 Milyon € değer biçilen ajaxın stoperi De Ligt ilk forma aldığı zaman yaptığı hataları görseniz dalga geçmekle kalmazdınız. Fakat Ajax ne yaptı oyuncunun arkasında durdu süre verdi, çocuk şuan dünyadaki tempo ayarlayabilen en iyi stoper.

Bazı şeylerin farkına varın ozan yerine brezilyalı genç bir stoper olsaydı süre verilmiyot diye bas bas bağırırdınız burada.

Ozanın yaptığı hata da maicon olsaydı(örnek veriyorum) hata yapmazdı çünkü maicon hamle bile yapamazdı.

• Ozan yetenekli. 25 yaş civarına kadar başını yemezsek ve çürütmezsek, fiziksel olarak güçlenip daha iyi konuma gelebilir. Ben şuan hantal ve güçsüz kaldığını düşünüyorum, çok daha iyi olacak fiziksel olarak. İnsanın fiziksel yeterliliği ne kadar iyi olursa aklındakileri de o kadar iyi sahaya yansıtabilir. Biraz sabır lütfen =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turklerın geç gelişitiği belli 18 yaşında adam gsde stoper maça cıkabılıyorsa bıle bence iyi çok yermeyin ve övmeyın bu cocugu calışsın.
  • Genç oyuncu kazanacağız diye şampiyonluktan olacağız, haberiniz olsun. Genç oyuncu kazandırma saçmalığı bizde tutmaz. Bu Dortmund'da tutar, Benfica'da tutar. Bizim ligimizde tecrübeli, yaşını başını almış oyuncular tutar. Özelikle defans hattında. Çünkü futbolda hücum alanında yapılan hataların telafisi vardır, kalende gol ile çok nadir sonuçlanır, ancak golü kaçırırsın. Ama defansta yapılan en büyük hata gole sebebiyet verir, maç kaybettirir, kupa kaybettirir. Bize Pepe gibi, Ujfalusi gibi lider adamlar lazım.

Çocuğun kumaşı ayrıyetten bariz belli. 18'de neyse, 25'te de 30'da da aynı olacak. Türkiye'de istisnai durumlar dışında futbolcu yetiştirip, ihraç etmek imkansız. Ara sıra Arda gibi, Cengiz gibiler çıkacak elbet. Ozan bunlardan biri değil ne yazık ki.

Şirketinizde sürekli hata yapan ve sizi zarara uğratan adamı nereye kadar savunursunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 29 Ekim 2018; 13:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Ozan yetenekli. 25 yaş civarına kadar başını yemezsek ve çürütmezsek, fiziksel olarak güçlenip daha iyi konuma gelebilir. Ben şuan hantal ve güçsüz kaldığını düşünüyorum, çok daha iyi olacak fiziksel olarak. İnsanın fiziksel yeterliliği ne kadar iyi olursa aklındakileri de o kadar iyi sahaya yansıtabilir. Biraz sabır lütfen =)
    Bence fizik olarak sorunu yok. Omuz omuza mücadelede gecildigini, marke ettigi adama kafa topu verdigini falan hatirlamiyorum. Tuttugu adam belliyse onu durduruyor.

Teknik olarak da sorunu yok. Ayagi düzgün, topla dönebiliyor vs. Fundemantal futbol yetenegi ortalama stoperlerin üstünde. Galatasaray altyapisinin farki.

Asil sorunu mental özellikleri. Topsuz alan markaji sorunlu mesela. Nerede duracagini, kime odaklanacagini bilmiyor. Verdigi kararlar kötü. Yanlis yerde risk aliyor. Penaltilar bu yüzden. Top ayagindayken ayni sorun. Bazen atabilecegi bir dikine pasi atmayip tempoyu düsürüyor. Bazen de atamayacagi zorlukta paslar deniyor.

Iste bu yüzden gelismeye acik bir oyuncu. Yanina bir mentör lazim. Pepe lazim-.

• Kabak dolması diye okudum
  • Tam bir gerizekalı.

• nazar değmesin gayet iyi. 18 yaşında olduğunu unutmayın. siz 18 yaşında günde 8 kere attırırken adam galatasaray forması giyiyor.
  • Adam resmen tek basina stoper oynamaya calisiyor kac mactir.

Hava topu aliyor pas arasi yapiyor fizik mucadleye giriyor.

Bu macta ozan yerine maicon olsaydi penalti pozisyonundan cok once 3luk olmustuk.

Bu takimin stoper ikilisi ozan-serdardir.

Siz isteseniz de istemeseniz de galatasaray bu mali durumds genc oyunculari oynatmak zorunda. Ki boyle potansiyelli bir genc varsa kesinlikle oynamali.

• Klasik 2 maçta göklere çıkardığımız gibi tek maçta gömüyoruz.Öncelikle Ozan şuan iyi falan değil o işi bi geçiniz.Tüm müdahaleleri aşırı kontrolsüz ve hızlı,her an hata yapacak gibi oynuyor.Tecrübe kazanmalı.Yaptırdığı penaltıların şanssızlıkla alakası yok.Dünya futbolunda bu kadar genç olup stoper mevkisinde çok iyi olan adam sayısı 3 ü geçmez.Şuan için gs ilk onbiri için bariz yetersiz.Ancak gelecek vaadediyor ve tecrübe kazandığında çok faydalı olacaktır.
  • Ozan zaten tecrübe kazansın sana mı bırakacaklar. İtalyan liginden birisi alır kariyer sonuna kadar oynatır. Bizim kazma stoperlerimizin cesaret edemediği müdahalelerde bulunuyor. Ne kadar değer kazanırsa o kadar iyi, Cl'de oynatıyoruz en iyi tecrübeyi orada kazanır zaten. Altyapı'dan oyuncu çıkarıp burun kıvıran bu takımı gönülden tutmuyordur. Elimizde 10 stoper var Ozan'a şans veriyoruz sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 30 Ekim 2018; 16:36:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene sonraya selamlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.