![]() |
Ozan SuperApp [ANA KONU] (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
-
Dondurma, içecek ve cips kampanyası uzatılmış yenilenmemis. 1tl fiş kampanyası ise hep gitmiş anladığım kadarıyla. Doğmadan öldü benim için bu platform.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi fiş yolladım çekip normal yani kategori seçmedim 30 kuruş verdi 🤣
Edit: Her güne 1 TL olan kampanya artık 0.30 kuruş olmuş değmez 👎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 31 Aralık 2022; 17:45:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bugün fark ettim. Uğraşırım diyen olur belki diye paylaştım yine.
-
Ben diğerlerini doldurduğum için vermiyor ama 30 kuruşa düşmesi de kötü olmuş açıkçası 1 TL iken ehh diyorduk yapıyorduk ama ben daha zannetmiyorum uğraşayım bende konuya baktıktan sonra gördüm uzadığını tabiiquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBen de bugün fark ettim. Uğraşırım diyen olur belki diye paylaştım yine.
yav şu afişleri hazırla, websitesine yükle, mobile yükle ... bu işleri yapacak adamlara vereceğin maaş birkaç yüz bin lira, yazık değil mi böyle saçma sapan miktarlar veriyon ? hiç yapma daha iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doldurdum derken? Kampanyada sayı kısıtlaması mı var? Örneğin cips kampanyasında, kişi kampanyaya 3 kez katılabilir yazmışlar. Bu şartta “Ömür boyu 3 kez” mi demek istiyor? Ben bunu günlük sanıyordum.
Edit: Bir de, 30 kuruş nerede yazıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Aralık 2022; 19:20:4 >
Günlük değil kampanya süresince 3 kez faydalana biliyorsun ben doldurdum derken onu kast ettim yani diğeri de fişi çekip gönderdim açıklamada her güne 30 kuruş yazıyor ama kampanyalarda gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: VenomstrDoldurdum derken? Kampanyada sayı kısıtlaması mı var? Örneğin cips kampanyasında, kişi kampanyaya 3 kez katılabilir yazmışlar. Bu şartta “Ömür boyu 3 kez” mi demek istiyor? Ben bunu günlük sanıyordum.
Edit: Bir de, 30 kuruş nerede yazıyor?
Ben bugüne kadar üç kezden fazla cips cashback'i almışımdır.
Diğer 30 kuruş meselesi uygulamada görünmüyor. En az üç ürün içeren bir fişi yollayınca 30 kuruş atıyorlar hesaba.
-
Adamlar 10 liralık fiziki kartı 50 lira yapmışlar. Saçmalığa bak.
-
Oha artık 😮 kim alır bu fiyata kartı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugAdamlar 10 liralık fiziki kartı 50 lira yapmışlar. Saçmalığa bak.
Neyse ki bir tane ozan kart almıştım zamanında 10 liraya. Yoksa 50 lira pahalı. En son İstanbul Karta 50 lira verdim. Onun da parasını kampanyalardan çıkardım.
50 tl karta vereceğime hiç almam daha iyi
-
-
Bu uygulamanın işe yarar bi kampanyası varmı?
Ben şu anda fiş yükleme kampanyası için kullanıyorum.
Uygulamayı kurup detaylara bakabilirsiniz ya da önceki mesajlara göz atabilirsiniz.
-
Fiş kampanyası için kullanmaya devam ediyorum.
Sanal IBAN oluşturma özelliği gelmiş ama bunun için 59 TL istiyorlar. Allah akıl fikir versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X