< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ozan SuperApp [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, Ozan'ın içerisindeki hediye para kullanmayınca siliniyor muydu?
Edit: Bir de, fiziksel kartın satıldığı bir yer biliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mart 2023; 18:24:8 > -
d&r
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
D&R'da online'da kalmamış. Carrefour'da varmış. O da 50 TL. Saçma sapan bir fiyatı var. Boş karta 50 TL mi verilir?
-
Verilmez.
Uğraşmayın.
Ben fiş kampanyasını tamamladım. Dün fiş yükleyince vermedi bakiye. Limite ulaştınız dedi.
Toplam 78 lira almışım.
-
Ben aslında sadece fiş değil, oyun kampanyasını da kullanıyordum ama kartın fiyatı çok saçma. Kendimde fiziksel kart var. 10 TL iken D&R’dan almıştım. Şimdikini ise yakınıma alacaktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok kullandık sanırım normalde mart sonuydu ben de 69 TL civarında kazandım
-
tanımlayınca 25 geri geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun kampanyaları (PlayStation, Xbox, Steam) bitmiş. Bilmeden harcama yaptım, cashback gelmeyince şaşırdım. Meğerse bitmiş. Bu sebeple Ozan'ın pek bir anlamı kalmadı.
-
Instagram'da yazdım.
Sosyal medya gönderilerine bakıp kartınızı kullanan olmaz. Kampanya yapın, yaptığınız kampanyaların diğerlerinden fazlası olsun yoksa yok olup gidersiniz dedim.
Bunu da defalarca dile getirdim.
Kendileri bilir.
Sadece ücretsiz para transfer özelliği için kullanıyorum sözleşmeli hesabım olduğu için.
-
Canım sıkıldı ozana kayıt oldum,
sanal kart ücreti 15 TL (oha)
ve hiç bi kampanyaları yok adamların.
Öldü mü uygulama?
-
En son mesaj bana ait ve 10 ay önce yazılmış.
Yaşasa konu böyle olur muydu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X