Şimdi Ara

ozan2022 hayranları burada buluşuyor. Ozan2022 fan club (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bu adam başkasının resmini kullanarak o arkadaşa eşek şakası yapmak isteyen biri...
  • Arkadaşım seni biri gaza getirmiş ama kim

Benim ilk aklıma şu şapka ve anahtarlık bastırdığın arkadaşın geldi
  • fake in onde gideni,yazik zamanina al bi kitap falaan oku yoxa ben yoluuyim kargo da benden
  • arkadaşlar öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler. Resimler kesinlikle bana aittir. Kimseye şaka yapma gibi bir durumum yoktur. ayrıca şaka yapılacak bir olayda göremiyorum. özgüvenimle hareket edip bir akım başlatmaya çalıştım. unutmayınki büyük yangınlar bir kıvılcımla başlar. allahın izni ile o kıvılcımı çaktım. ayrıca gaza getirilme lafına katılmıyorum. çevremdeki arkadaşlarımın destekleyici konuşmalarından etkilendiğim doğrudur ancak fan club ciddi bir işmiş bunu anladım. beni ikna eder arkadaşım aynı zamanda web sitesi yapan birisi. sağolsun 1500 ytl karşılığnda ozan2022.com sitesini tasarlıyor. o arkadaşımın kuzenide hediyelik eşyaları üreten firmanın sahibi. sonuçta onların yardımıyla bu işe girdim.
  • YA MİLLET EKMEK PEŞİNDE KOŞUYO..BAZILARIDA FAN CLUP KURUYO..DEĞİŞİK DÜŞÜNCELER..BANA BİRAZ SAÇMA GELDİ..
  • oh iyimis 1500 ytl ye ne sitesi bu onu anlamadim bana biraz fazlaymis gibi geldi.neyse bakalim neler olcak daha.
  • peki senin funclubınsa şu ana kadar kaç tane fanın oldu (pc fanıda olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkorn -- 28 Aralık 2007; 11:15:40 >
  • şu an 3 üyemiz var. birisi web sitesini yapan furkan arkadaşım, diğer üye hediyelik eşyaları satın aldığım kuzeni diğer üyemiz. 3. üyemiz ise dayımın oğlu cemil. sanayideki bütün arkadaşlar şu anda ozan2022.com un hediyelik eşyalarını kullanıyorlar. yakında üye sayımız binlerle ifade edilecek.
  • cekişlişle yemege gortuceğine, haftada 1-2 garibanin karinin doyursan cok gusel bi iş yapmiş olursun-tabi gercekssen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 28 Aralık 2007; 11:22:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lythari

oh iyimis 1500 ytl ye ne sitesi bu onu anlamadim bana biraz fazlaymis gibi geldi.neyse bakalim neler olcak daha.

valla bende diyecektim 1500 ytl lik siteyi merak ettim.
    @ozan2022 baktın olmuyor ciddi ciddi ben 4 de 1 ine yaparım siteyi, yani kıyak bir fiyata.
    sadece sitemin reklamını koymak isterim sitene ve onur üye falan yaparsın beni
  • fake vakası ..
  • FUN club yazdığına göre eğlenceli olacak demektir.

önce bu düzeltmeyi yap derim. hevesini kırmak istemem ve başarılar dilerim.
  • quote:

. beni ikna eder arkadaşım aynı zamanda web sitesi yapan birisi. sağolsun 1500 ytl karşılığnda ozan2022.com sitesini tasarlıyor. o arkadaşımın kuzenide hediyelik eşyaları üreten firmanın sahibi. sonuçta onların yardımıyla bu işe girdim.

ŞİMDİ BELLİ OLDU KİMİN GAZA GETİRDİĞİ
    VALLA HELAL OLSUN 1500 LİRAYA TASARLIYOMUŞ DOST KAZIĞI DİYE BUNA DENİR ADAM KUZENİYLE BİR OLUP İYİ GAZA GETİRMİŞLER SENİ VALLA İYİ PARANI ALMIŞLAR HEMDE

• bana biraz adamlar seni yonmuşlar gibi geldi...1500 ytl ye site eminimki hediyelerede iyi para harcamissindir..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

FUN club yazdığına göre eğlenceli olacak demektir.

önce bu düzeltmeyi yap derim. hevesini kırmak istemem ve başarılar dilerim.

enteresan bi arkadaş

• bu topic hortlucak aksama dogru galiba
  • Şaka mısın..?

hediyelikleri sanayi sitesin de mi dağıttın..
    dostum sen fan ını bulmuşsun zaten sanayi sitesindeki arkadaşlarının birisiyle yemeğe çık işte..

bana da 1500 lira var bende üye olayım kulübüne..
  • anladık yakışıklısın
  • diyorum başka bişey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.