Şimdi Ara

ozan2022 hayranları burada buluşuyor. Ozan2022 fan club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fan club um bugun resmen kurulmuş bulunuyor. Her hafta benimle söyleşiler, günlük yazılarım, fotograflarım, ilginç anılarımı donanımhaber.com aracılığı ile sizlere duyuracağım. Kişisel web sitem ozan2022.com yapım aşamasında şu an. Açıldığında üyelik başvurularınızı web sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz. Fan club e üye olduğunuz anda ozan2022.com dan hediye şapka anahtarlık gibi hediyeler kazanacaksınız. Her hafta üyeler arasından yapılacak çekilişi kazananlar benimle bir akşam yemeğine çıkma şansı yakalayacaklar. Üyelik başvurularınızı ozan2022.com açılana kadar buradan yapabilirsiniz. Haydi ne duruyorsunuz. ozan2022 nin büyülü dünyasına sizde katılın...

ismim ozan. 22 yaşındayım. mersinliyim. ilk okulu mersin cumhuriyet ilk öğretim okulunda okudum. Notlarım hep pekiyi idi. Sonra babamın işi nedeniyle çorum çemişgezek e taşındık. Ortaokul ve liseyi burada bitirdim. Babamın arkadaşı kaportacı halil in yanında çalışmaya başladım. Sonra internet e merak saldım. Hürriyet.com, haberturk.com ve internethaber.com sitelerinde yorumlarımla olsun diğer yorumları puanlamamla olsun sosyal çevreye girmeye çalışıyorum.

2008 yılında girdiğimiz şu dönemde düşündümki Türkiyenin yeni bir internet mahir e ihtiyacı var. Bu sebepten ötürü 95 model doğan ımı satıp internetten anlayan bir arkadaşla fan club kurmaya karar verdik. 25.000 tane şapka ve anahtarlık yaptırdık. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

Fotograflarımı az sonra siteye yükleyeceğim. Bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar taleplerini belirtirlerse sayfaya giren arkadaşlar, ozan2022.com ailesinin ne kadar hızlı bir şeklde büyüdüğünü anlarla. haydi ne duruyorsunuz. Nerde ozan2022 ciler. göreyim sizleriiiii

Kendimi birkaç kelime ile özetlemem gerekirse hırçın bir kişiliğim var. Karizmatik olduğum kadar asiyimdir. kralı gelse tanımam yani. aynı zamanda yufka yürekliyim. yerde ekmek görsem alır yüksek bi yere koyarım. otobüste yaşlılara yer veririm. arkadaşlarım beni kurtlar vadisindeki güllü ye benzetiyorlar ama bunun şaka olduğunu zannediyorum. daha çok brad pitt e benzetiyorum kendimi. esmer kavruk bir delikanlıyım.

Hobilerime gelince yüzmeyi çok severim. sanayi deki arkadaşlarla yazları denize gideriz. çok iyi yüzemesemde elimden geldiğince çabalıyorum.
    tv izlemeyi çok severim. popstar alaturka ve kurtlar vadisi favori programlarım. binbirgece yide izlerim.
    Bir nihat doğan hayranıyım. kendisinin bir çok konserina katıldım, biirlikte fotograf çektirdim. elimde bütün albümleri mevcuttur.
    ayrıca izzet yıldızhan da dinlerim.

bende büyük bir potansiyel olduğunu düşünüyorum.
    sizlerinde yardımıyla bu potansiyelimi açığa vurmak için fun club hareketini başlattım.
    bu uğurda bir değil 100 doğan slx feda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2022 -- 28 Aralık 2007; 13:28:42 >

• Ilginc
  • ŞAKAMISIN...?
  • Gene mi sen ?
  • Allah akıl fikir versin..
  • Ah canıııım!! pekte tatlı!!

Al eve besle bunu!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan2022
    Her hafta üyeler arasından yapılacak çekilişi kazananlar benimle bir akşam yemeğine çıkma şansı yakalayacaklar.

yani kazanırsam beraber yemek yemeye cıkarız hhaa
    şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun, en azından mahir den daha yakışıklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar yapılan çekiliş sonucunda gaziosmanpaşa özcan restorant ta benimle birlikte yemek yiyip sohbet etme imkanı bulacaksınız.
  • Bradd Pitte benziyormuş.
  • quote:

evet arkadaşlar yapılan çekiliş sonucunda gaziosmanpaşa özcan restorant ta benimle birlikte yemek yiyip sohbet etme imkanı bulacaksınız.

Gaymisin? Hayır burda erkek cinsinden başka bir cinse raslayamazsında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extree

ŞAKAMISIN...?
  • quote:

evet arkadaşlar yapılan çekiliş sonucunda gaziosmanpaşa özcan restorant ta benimle birlikte yemek yiyip sohbet etme imkanı bulacaksınız.

@ozan2022 öyle bir konuştunki,
    akşam yemeğine çıkma şansı ve imkanı kazananlara veriyorsun.
    lütfen ters anlama özeliğin ne ? imkan ve şans veriyorsun bize.
    hadi be arkadaşım desene buna güzel keyifli bir sohbet ile akşam yemeyi.

onun dışında dh da tanıtım için daha çok erken, bir siteni yayına girsin ondan sonra görüşelim
  • bir fun club için erkek ya da kadın hayran farketmez. aslına bakarsanız bayan forumlarına da açtım bu konuları ama anlayamadığım bi nedenle benimle alay ettiler.
  • hayda ilginc bir yaklasim
  • FAN mi olacaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 28 Aralık 2007; 10:53:20 >
  • quote:

bir fun club için erkek ya da kadın hayran farketmez. aslına bakarsanız bayan forumlarına da açtım bu konuları ama anlayamadığım bi nedenle benimle alay ettiler.

çok ayıp etmişler..
  • quote:

bir fun club için erkek ya da kadın hayran farketmez. aslına bakarsanız bayan forumlarına da açtım bu konuları ama anlayamadığım bi nedenle benimle alay ettiler.

aahhhaaa olay bu, hayranlarına şans ve imkan veriyorsun.
    ama halen daha anlayamadım özeliğin ne ? (ters anlama)
    birde eğer burdaki yazdıklarını bayan forumlarına yazdıysan alay etmeleri normal
  • kardeşim sen kimsin kendini tanıtmamışsınki millet alay etmekde haklı benimle akşam yemeği yeme fırsatı fln hani tarkan serdar ortac fln olsan tamam diyecemde ya yarıldım gülmekten yaaa zuahashahah helal olsun iyi güldürdün beni ve ayrıca

quote:

popstar alaturka ve kurtlar vadisi favori programlarım. binbirgece yide izlerim.
    Bir nihat doğan hayranıyım. kendisinin bir çok konserina katıldım, biirlikte fotograf çektirdim. elimde bütün albümleri mevcuttur.
    ayrıca izzet yıldızhan da dinlerim.

İŞTE O AN BENİM İÇİN BİTTİĞİN ANDI NİHAT DOĞANI SEVMEN KURTLAR VADİSİ İZLEMEN VE POPSTAR İZLEMEN YETTİ ZATEN

YANİ ÜSTE PARA VERSEN YEMEGE CIKMAM SENLE

AYRICA BURDA HEP ERKEK VAR DİYELİMKİ MİLLET ÜYE OLDU NE BEKLİYOSUN BEYAZ SHOWA CIKIP SEYİRCİLERİN ozan2022 FAN KLUP DİYE PANKART AÇMALARINIMI BEKLİYOSUN VALLA 40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ COK GÜLDÜRDÜN BENİ HELAL OLSUN SANA

BU ARADA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ İSTEDİĞİNİ DİNLE İSTEDİĞİNİ İZLE BENİ ALAKADAR ETMEZ BEN SADECE SENİN FAN KLUBE UYE OLMAYACAGIMI VE SENİNLE YEMEĞE CIKMAYACAGIM İÇİN YAZDIM

• beyler abartmayin yaf :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda
    AYRICA BURDA HEP ERKEK VAR DİYELİMKİ MİLLET ÜYE OLDU NE BEKLİYOSUN BEYAZ SHOWA CIKIP SEYİRCİLERİN ozan2022 FAN KLUP DİYE PANKART AÇMALARINIMI BEKLİYOSUN VALLA 40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ COK GÜLDÜRDÜN BENİ HELAL OLSUN SANA

@garuda öyle deme eğer internet mahir meşur olduysawww.internetmahir.com
    bizim @ozan2022 hayli hayli olur, en azından daha yakışıklı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.