selam kore 3 gün önce sanırsamki ebedi rakibi japonya ile 2-2 berabere kaldı penaltılardada japonya 3-0 yendi.bence berabere biter g.kore yorgun çünkü.ben g.kore kazansın istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan selam kore 3 gün önce sanırsamki ebedi rakibi japonya ile 2-2 berabere kaldı penaltılardada japonya 3-0 yendi.bence berabere biter g.kore yorgun çünkü.ben g.kore kazansın istiyorum.
Mac 2 gün sonra dinlenmis olurlar galibada bence özbekistan patlama yapa bilir
Up
g.kore bence 2den 1 yapar
Özbekistan ve Güney Kore savaşırsa kim kazanır diye soruyosun sandım
Özbekistanda nükleer füze var ama kullanırsa Amerika da Özbekistana nükleer füzeleri yağdırır. Bunun üzerine Japonya da Kuzey koreyi vurur, Çin de zaten kuyruk acısı olan Japonyaya dalar. Olaya Rusya müdahil olur, İran da belki katılabilir. Bunun üzerine İsrail Türkiyeye saldırır. Zaten saldırı altında olan Türkiyeye Yunanistan batıdan girer. Pakistan ve Hindistan nükleer füzelerle kapışıp dağılırlar. Olan bize olur gene Amerika kazanır.
g.kore alır.
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS Özbekistanda nükleer füze var ama kullanırsa Amerika da Özbekistana nükleer füzeleri yağdırır. Bunun üzerine Japonya da Kuzey koreyi vurur, Çin de zaten kuyruk acısı olan Japonyaya dalar. Olaya Rusya müdahil olur, İran da belki katılabilir. Bunun üzerine İsrail Türkiyeye saldırır. Zaten saldırı altında olan Türkiyeye Yunanistan batıdan girer. Pakistan ve Hindistan nükleer füzelerle kapışıp dağılırlar. Olan bize olur gene Amerika kazanır.
Haha olayı süper özetlemişsin. +01
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme