Şimdi Ara

Özcan Deniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlayamadığım bir şey var. Radyoyu açıyorum Özcan Deniz var, TV'de çoğu kanalda, her gün çıkıyor kendisi. Anlayamadığım bir şeyler var, sesi mi güzel, şarkıları mı kaliteli? Yoksa oyunculuğu mu çok iyi? Görüşlerinizi alabilir miyim?

• hiçbişeyi iyi değil.babasını zamanında ekrana çıkartıp ağlatan 5 para etmez biri ama nedense böyle oluyor işte.bu da canım ülkemin gariplikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lahmacuk

hiçbişeyi iyi değil.babasını zamanında ekrana çıkartıp ağlatan 5 para etmez biri ama nedense böyle oluyor işte.bu da canım ülkemin gariplikleri.

+1
  • özcan olur gülcan olur bircan olur,illaki birileri meşhur olacak dönem dönem,onun için takma kafanı
  • DiziyLe parLadı ama yavaş yavaş düşüşte Ben sesini beğenmiyorum
  • hiç bir konuda başarılı değil bence sesi güzel ama şarkı seçimleri çok kötü
  • melodileri yine güzel geliyor.zevk meselesi ama o kadar,melodi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mehmet TANRISEVEN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende anlamıyorum neyi güzel bu adamın da bu kadar gündemde durabiliyor.
  • İyi yontulmuş bir odun diyebiliriz.Şimdi kimse odun lafına kızmasın benzetmede hata olmaz.iyi menajerlerin elinde iyi bir imajla gündemde kalmayı başarıyor.O açıdan kutlamak lazım.Ha ben seviyor muyum?Hayır.
  • Arkadaşım parayı bastıran Filminide oynatıyo klibinide. Kazandıgının %50 sini reklamı vermesse unutulur gider.. ver Krala 15.00 dolar Klibini oynatsınlar hergün. Klibin güzelligi adamın sesi duruşu hiç önemli degil
  • ben eskiden severdim ama şimdi itici geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TmLrD

Arkadaşım parayı bastıran Filminide oynatıyo klibinide. Kazandıgının %50 sini reklamı vermesse unutulur gider.. ver Krala 15.00 dolar Klibini oynatsınlar hergün. Klibin güzelligi adamın sesi duruşu hiç önemli degil

kral tv ne kadar klip ücreti ve ne kadar süre için?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.