Şimdi Ara

Özdebir ayt nasıl geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir sayısalcı olarak matematikte tüm soruları işaretledim. Eğer işlem hatam yoksa (sınav buna çok müsait) full bekliyorum. Sınav matematik anlamında orta düzeydeydi. Gerçek AYT'nin bir iki tık altında kalmıştı. Fakat konu bazında sınava çok yakın sorularda yok değildi. Genel anlamda sayısal kısmını beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik güzeldi sosyal beni zorladı baya bilmiyom belki benim sosyal kötü olduğundandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

hocam sizin nasıl geçti ?
    Ben girmedim hocam. En son limite girdim onda da şehir merkezine tekrar gidip kitapçığı almadım, beklediğimden fazla yanlış çıktı kontrol edemedim. Yani bana pek katkısı olmuyor, o yüzden kalan zamanda kendim deneme çözüyorum.

Sizin netler gayet iyi hocam, türkçe için tavsiyeniz var mı? Elimde sarmal ve 345 türkçe var onları çözüyorum.
  • Matematik öncekilere nazaran zordu. Çok zor denilebilecek bir matematik değildi ama kolay da değildi. Feni klasik özdebir feni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leidolf

Bir sayısalcı olarak matematikte tüm soruları işaretledim. Eğer işlem hatam yoksa (sınav buna çok müsait) full bekliyorum. Sınav matematik anlamında orta düzeydeydi. Gerçek AYT'nin bir iki tık altında kalmıştı. Fakat konu bazında sınava çok yakın sorularda yok değildi. Genel anlamda sayısal kısmını beğendim.
    hocam 2018'in gerçek ayt matı 3-5 tık daha basitti
  • 345 bitirdim bende ek olarak bir şeye gerek yok bence sakin kalmaya bak yeter
  • Edb/sos1 den boşum yok emin olmadığım 5-6 soru var.Matematikte 31 tane işaretledim yanlış saymadıysam ve 2 tanesinden tam emin değilim.Logaritmalı polinom sorusu, dizi indirgemesi, y=2x+4 dikdörtgenli soru, çember analitikleri, doğrunun simetriği, yamuk katlama sorusu, katı cisim sorusu ve üçgende yükseklik sorusu boş.
  • Ayt matematikte döküldüm geometride tyt nin intikamını almışlar.Edebiyat ve coğrafya basitti.Tarih biraz daha zordu bu iki derse göre.

• O turev zordu bencede o kadar yaptin cemberi nasil yapamadin kardesim

• Fonksiyonu iyi bilmek ve görmek gerekiyordu o türev sorusunda.
  • Kolay denemelerde 18 ayt mat neti zor yaparken bu denemede 20 yaptim kendimi anlayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.