Şimdi Ara

ÖZDEBİR TR GENELİ ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genmuhendisi -- 4 Nisan 2020; 17:3:31 >

• pdf tarzı değil demi ayt de süre çok da tyt de bi daha kağıda yaz çöz çok zaman alır
  • Bu denemelere girmemiz lazım evde kendimiz çözünce sıralamamızı bilmiyoruz çok sıkıntı oluyor ama online sınavlardaki sıralamamız da ne kadar doğru olur bilemiyorum.( sonuçta optiğe internetten bakıp doğrusunu işaretleyenler olacaktır illaki )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok hocam çünkü sipariş verdim ben adresimi verdim kargoyla gelecek yani
  • 6 tl'yi verdiğimizde eve kitapçıklar mı gelecek ? Yoksa internet üzerinden çözmemiz için kullanıcı adı ve parola mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

6 tl'yi verdiğimizde eve kitapçıklar mı gelecek ? Yoksa internet üzerinden çözmemiz için kullanıcı adı ve parola mı?
    hocam kargoyla kitapçık gelecek ayrıca bir de şifre ve kullanıcı no verdiler
  • Sınav ne zaman olacak hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Türkçe 25 Net
    4 yıl önce açıldı
    3D Türkiye Geneli
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitapçık falan gelmiyor, sipariş sırasında adres girmemizin sebebi faturaya yazılması. Her şey online ortamda oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

Kitapçık falan gelmiyor, sipariş sırasında adres girmemizin sebebi faturaya yazılması. Her şey online ortamda oluyor
    hayır basılı ürünlerin kargosu belirttiğiniz adrese gönderilecektir yazıyor
  • Kitapçık hakkında kesin bilgisi olan var mı tamamen online ise girmeyi düşünmüyorum da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.