Şimdi Ara

Özel bir oynatıcı istiyorum . Flac kelimesinin anlamını bilenlerin yardımını bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar .flac formatında müzik dinlemek için telefonumu değiştirdim ancak beklenen performansı alamadım. Şuanda aklıma music player almak geldi ancak hafızaları 4-8-16 GB yani benim için çok az hafızaları var .

32-64 GB Memory Card takıp kullanabileceğim .
    Flac formatlı müzikleri sorunsuzca dinleyebileceğim ,
    Kulakiçi-Kulaküstü kulaklıklardan en yüksek verimi alabileceğim ,
    Müziklerin albüm kapaklarını görebileceğim ,
    Benim gibi maddi geliri olmayan insanların alabileceği bir oynatıcı istiyorum . Çok çektim bu işten , ciddi yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler ...

• Hangi kulaklığı kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Hangi kulaklığı kullanıyorsun ?

Kaliteli kulaküstü kulaklıklardan yeterli performansı alamayınca bende Blackberry 'nin kendi kulaklığını kullanmaya başladım.
  • Flac muzikte performans almada kulaklik daha onemli bence.Ben telefondan dinlerken bile aradaki farki duyabiliyorum.Kulakligin iyi degilse player degistirsen bile performans alamayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Flac muzikte performans almada kulaklik daha onemli bence.Ben telefondan dinlerken bile aradaki farki duyabiliyorum.Kulakligin iyi degilse player degistirsen bile performans alamayabilirsin.

Anlatmak istediğini anlıyorum ancak performans alamıyorum derken dinlerken takılmalar oluyor o manada yoksa kaliteli bir kulaklıkla .flac formatlı müzikleri çok net anlıyorsun.
  • Hmm anladim hocam.Bende mp3ten flac muzige gectim ama farkini goremedim tarzinda bir sey anlamistim.Senin dedigin konuda ise malesef bilgim yok. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hmm anladim hocam.Bende mp3ten flac muzige gectim ama farkini goremedim tarzinda bir sey anlamistim.Senin dedigin konuda ise malesef bilgim yok. :)

Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler iyi geceler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çağrınıza ses verdim ve geldim
    Sansa clip+ bildiğiniz üzere flac icin en iyi muzik calarlardan.
    Şuan 32gblık sandisk uhs1 hafıza kartını taktım çalışıyor sorunsuz olarak ancak ben rockbox kullandığım için 32gb görmüş olabilir.
    kendi yazılımı ile denemek isterdim ancak saatlerce sürecek kütüphane yenilemesini bekleyecek kadar sabırlı biri değilim :D
    64gblık hafıza kartına gelecek olursak. fat32 dosya sistemi olacağı için 64lik kartı kartı görmeme ihtimali çok yüksek.

ancak dediğim gibi sandisk marka uhs1 32gb microSD çalışıyor rockbox ile..

şarj konusunda 320mp3 ile 15 saate gidiyor. ancak flac ile max 5 saat şarjı yetiyor.
    ben günlük olarak 8gb hafıza kartı ile kullanıyorum 4gb+8GB şeklinde... çok memnunum :)

ses gücü olarak bence fazlasıyla yeterli bir mp3.. EP630 var bende kulaklık olarak. müzikcilerin giriş seviyesi diye bahsettiği seviyeden bir kulaklık.
    gayet iyi perfromans alıyorum. inş bir brainwavz düşünüyorum :)

ancak senin için tek sorun sanırım clip+ da albüm kapaklarını göremeyeceksin.

edit...
    sana uygun clip ZIP var bakabilirsin. forumda satışını yapan üye mevcut :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 8 Haziran 2013; 10:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

Çağrınıza ses verdim ve geldim
    Sansa clip+ bildiğiniz üzere flac icin en iyi muzik calarlardan.
    Şuan 32gblık sandisk uhs1 hafıza kartını taktım çalışıyor sorunsuz olarak ancak ben rockbox kullandığım için 32gb görmüş olabilir.
    kendi yazılımı ile denemek isterdim ancak saatlerce sürecek kütüphane yenilemesini bekleyecek kadar sabırlı biri değilim :D
    64gblık hafıza kartına gelecek olursak. fat32 dosya sistemi olacağı için 64lik kartı kartı görmeme ihtimali çok yüksek.

ancak dediğim gibi sandisk marka uhs1 32gb microSD çalışıyor rockbox ile..

şarj konusunda 320mp3 ile 15 saate gidiyor. ancak flac ile max 5 saat şarjı yetiyor.
    ben günlük olarak 8gb hafıza kartı ile kullanıyorum 4gb+8GB şeklinde... çok memnunum :)

ses gücü olarak bence fazlasıyla yeterli bir mp3.. EP630 var bende kulaklık olarak. müzikcilerin giriş seviyesi diye bahsettiği seviyeden bir kulaklık.
    gayet iyi perfromans alıyorum. inş bir brainwavz düşünüyorum :)

ancak senin için tek sorun sanırım clip+ da albüm kapaklarını göremeyeceksin.

edit...
    sana uygun clip ZIP var bakabilirsin. forumda satışını yapan üye mevcut :)

Dikkate aldığın için teşekkürler ....

Biraz araştırdım ve ekstra sorularım oluştu.

• Ben müzik dinlerken sanatçılar ve türler bölümünü kullanırım. Bu seçenek var mı ?

• Yurt dışından alacağım için ganatisi olmayacak sanırım , ama yinede soruyum. Var mı garantisi ?

• Biraz fazla oluyorum ama son olarak gittikçe kalitesi düşüyor diyorlar o yüzden zip e biraz mesafeliyim. Senin düşüncelerin neler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Zen Man

kalitesi düşüyormu bilmiyorum.. zip hiç kullanmadım ama dediğin gibi albüm kapağı fln istiyorsan zip alacaksın.
    bendeki clip+ ta dediğin gibi sanatçı ve tür menüsü mevcut.. hem kendi yazılımında hemde rockbox ta

garanti konusunda yurtdışı garantisi var. uluslararası olup garanti türkiyede geçerlimi bilmiyorum. satıcı kişiye sormak lazım.
    ben cihazı özenle kullandığım için şimdiye kadar hiç bir alette garantiye işim düşmedi.. belki de şans :D
    yurtdışı garantilide olsa ptt kargo ile 15 tl ye gönderebilirsin yurtdışı garantisine.. geri dönüşta ücreti servis karşılıyor benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

@Zen Man

kalitesi düşüyormu bilmiyorum.. zip hiç kullanmadım ama dediğin gibi albüm kapağı fln istiyorsan zip alacaksın.
    bendeki clip+ ta dediğin gibi sanatçı ve tür menüsü mevcut.. hem kendi yazılımında hemde rockbox ta

garanti konusunda yurtdışı garantisi var. uluslararası olup garanti türkiyede geçerlimi bilmiyorum. satıcı kişiye sormak lazım.
    ben cihazı özenle kullandığım için şimdiye kadar hiç bir alette garantiye işim düşmedi.. belki de şans :D
    yurtdışı garantilide olsa ptt kargo ile 15 tl ye gönderebilirsin yurtdışı garantisine.. geri dönüşta ücreti servis karşılıyor benim bildiğim.

zip mi yoksa clip + mi daha iyi araştırdıktan sonra alıyım o zaman. Çok sağol hayalet kardeş yardımların sayesinde çok çabuk müzik çalar sahibi olacağım . çok çok teşekkürler iyi geceler ...

• Rica ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audiophile Mod'lu Huawei İdeos X5 ucuz ve iyi bir çözüm olabilir.
    Sennheiser HD555 ile Dvd ve Müzik konusunda oldukça iyi idi. Section 8 Windowbox, Creative Ep630 gibi kulaklıklar da sorun çıkarmaz.
  • müzik çalar almadan önce Neutron Music Player'ı dene. ayarlarını yapabilirsen ses kalitesini iyi derecede arttırırsın.

tabi telefon androidse...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neutroncode.mp&hl=tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.