evet arkadaşlar max, maya, xsy, blender konularında özel ders vermekteyim, ders içeriğini aşağıda deteylı olarak vereceğim, yer kendi evim, aydin.
Neler öğretiyorsunuz? örnek çalışmalarınız varmı?
Sertifika vs. vermeyen eğitim yerlerine sanırım kimse gitmez zira internetten indirebileceği toutorial vs. ile öğrenmek oldukça mümkün. Bence CG park gibi bir yere katılmaya çalışmalısın
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
Sertifika vs. vermeyen eğitim yerlerine sanırım kimse gitmez zira internetten indirebileceği toutorial vs. ile öğrenmek oldukça mümkün. Bence CG park gibi bir yere katılmaya çalışmalısın
+1 Katılıyorum.Eğitimi alıpda sonunda bir sertifika almamak mantıklı bir iş değil.Oncca emek verip bu işi bildiğinize öğrendiğinize dair elinizde kanıt olmadan işe yaramaz gibi geliyor Yine de kolay gelsin
tabiiki sertifikam var ayrca köftecilikten artan vaktim çalışıyorum yaklaşık 10 yıldır bu işteyim
Açıkçası muhteşem olmuş bu çalışma Benim demek istediğim sizin değil ders vereceğiniz kişilere sertifika veremeyeceksiniz onu demek istiyorum.
o diil de sen şu startreYk'i modelelyen değilmisin Para versen ders almam. Bide imzalı bir startreYk renderi istiyorum :D çocukalrıma gösterecem elalem 10 yılda bunu yapmış ben 6 yılda bunu yaptım diye :D
quote:
o diil de sen şu startreYk'i modelelyen değilmisin Para versen ders almam. Bide imzalı bir startreYk renderi istiyorum :D çocukalrıma gösterecem elalem 10 yılda bunu yapmış ben 6 yılda bunu yaptım diye :D
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head Bide imzalı bir startreYk renderi istiyorum :D
sen şu netten bulduklarını araklayan hemice deil misin
Nedir bu arkadaşlar? Yani sen ordan şunu çalan burda bunu yapan değilmisin falan...Bunlar sadece bu arkadaşı forumdan soğutmaya faydalı olacak hareketler...Lütfen biraz kendimizi toparlayalım eğer bu arkadaş kendine ve bilgisine güvenmese çıkıp buraya bu konuyu açmaz değil mi? Yani arkadaş bir özgüven gösterip bunu söylemiş,eğerki ders almayacaksanız ve bu iş için tavsiye vermeyeceksiniz,ne diye baltalamaya çalışırsınız ki bir insanın hevesini,lütfen birilerini kırmaya küçük düşürmeye çalışacağınıza yardım edin,yada düzeltmeye çalışın. Bozmayın,yapın!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme