Şimdi Ara

ö

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotikKedi -- 29 Mart 2024; 20:30:0 >

• Türkçe dilbilgisi kurallarına uygun konu açmanı (İlanlarında) öneririm. Bu şekilde yazı yazan bir dil öğretmeninden kimse ders almak istemez.

Edit : Mesajı düzenlemişsin teşekkür ederim.

Artık Youtube'da bu tür derslere ücretsiz olarak kolayca ulaşılabiliyor. O yüzden uygun saati öğretmene uydurmak yerine istediğin saatte videoders çalışmak çok daha mantıklı geliyor insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 3 Aralık 2023; 0:2:59 >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt

Peki ne yapmalı? Öğrenci bulabilen nasıl buluyor? Çok tercih edilenlerin genelde takipçisi fazla oluyor. Ben sosyal medya işine girip vakit harcamak istemiyorum.

• GotikKedi G kullanıcısına yanıt

Hedef kitleni değiştir. Özellikle orta sınıf ve üstü insanların çocuklarına bol diyaloglu programlar hazırlayabilirsin. YDT'ye hazırlansaydım özel ders istemezdim. Ama durumum imkan verseydi çocuklarımla 1-2 saat İngilizce diyalog yapacak bir öğretmene hayır demezdim.

• Speaking uzerine planımı yapardım. Ydt falan hikaye chat gpt şeytan gibi. Üstüne videolar yardımı ile ya da YouTube da native speaker lar dolu. Speaking dersi vermen gerek bunda da Pratiğin çok iyi olmalı. Aksagan vs orjinale yakın olmalı ki öğrenciyi cezbedesin. Onden ücretsiz deneme dersleri vermen işini kolaylaştırır. Bir de genelde bu işler es dost tanıdık yardımı ile olur. Direkt bir yabancı bulman zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 3 Aralık 2023; 0:34:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayla essay yaz kanka sağlam para var bu işte. ielts writing 6.5 almışım, daha iyi bir seviyede olsam girerdim bu işe de kendime hayrım olmayacak muhtemelen bölümde.

• youtubeye video çek kitle topla,en tırt video atan kisinin 3 4k abonesi oluyor.ordsn istemedigin kadar ögrenci gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.