Şimdi Ara

Özel ders öğrenci bulma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Ankara da yaşıyorum, iki sene önce kadar dershaneler de çalışıyordum öğrenci çevresi çok olduğu için özel ders için öğrenci bulabiliyordum. Su an memurun ek iş yapmam lazım bunun için de en iyisi daha önce yaptığım iş özel ders vermek olacak.(branş matematik)
    Bu direklere sağa sola ilan yapistirsam dönen olur mu?
    Bi de internet siteleri var özelders.com dersverilir.net gibi buralara ücretli ilan versem?
    Ben gazi uni mezunuyum ama odtude başka bi konu üzerine ücretli olarak kurs almaktayım ilanlara ODTÜ matematik mezunu olarak yazsam etik olur mu sizce, ilerde bi sıkıntı yaşar mıyım? İşimi iyi yapıyorum sadece ilgi çekmek amaçlı ODTÜ yazısi bi adım öne çıkarıyor. İkinci bi sorum, bu ücretli ilan verdiğimiz siteler onaylı üyelik yapıyorlar, odtude alacagim öğrenci belgesini kabul ederler mi sonuçta ODTÜ matematik mezunu değilim ?
    Başka fikri olan varsa açığım her fikre..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odtü matematik mezunu yazarsanız etik olmaz

• Başka fikri olan yok mu, neler yapılabilir?

• ilanları daha çok okulların etrafına yapıştırın ve ilk dersleri ücretsiz yapın
  • Odtü birinciliği falan uydur bir şeyler ders saati ücretinide artırmış olursun.

• ODTÜ mezunu matematik öğretmeni yaz. :D

• etik olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj alınmıştır tsk ederim.basligin silinmesini nasıl sağlayabiliriz, şikayet edebilir misiniz okuyan arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.