Bu olay gerçek ise ciddi anlamda korktum. Ne yapacağım bilemiyorum artık..... Ah Çetaş Ah........
Kesinlikle ve KESINLIKLE ; SIFIR arac bile alsaniz expertiz yaptirin.
Ben yaklasik 12 sene once Alfa Romeo marka sifir KM arac aldim. Araci teslim almaya gittigimde aracin yikmada oldugunu hazirlanip teslim edilecegini soylediler. Neyse dedim bekleyelim. Bekle bekle araba gelmedi en son cok suphelendim ve kendim direk assagiya servise indim bir baktimki araba boya firininin icinde. Bunu yapan firma da turkiyenin en buyuk Fiat-Alfa Romeo bayisi. Neyse binbir turlu yalanla oyalayamadiktan sonra bende araci almadim tabiki ve direk dondum.
Sonra araci hasarli fiyatindan satin almayi kabul ettim ve aldim. Sonucta arac nakliye halinde bir kac yerine tas gelmis (ufak bir tampona ve camurluk) bende boyasina baktirip aldim araci ; allah var sorunsuz uzun sure bindim. Ama sunu anladim ; yarin ferrari de alsam expertiz yaptirmadan hayatta almam. Sizde almayin bu ayip degil ; asil ayip bunlarin yaptiklari ; o yuzden cekinmeyin yaniniza experi alin ve baktirin ; cunku yarin araci teslim aldiginizda cok gec olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme