Merhaba arkadaşlar,malum önümüz kış ve soğuk;ister istemez biz insanlar üşütür ,hasta oluruz ve nitekim soluğu Hastanede Doktor yanında alırız.Bu soluğu alırız almasına amma sonrası,sonrası bilindiği gibi hep aynı ya acil servis veya poliklinik muayenesi sonunda vezne, Vezne de size bir hesap çıkar kimse gık çıkarmaz neden ? özellikle son zamanlarda vezne pano,duvarlarında yazılı % 200 e kadar ücret uygulanır yazısını görünce bir de dua eder ücreti seve seve verip içinizden bir de iyi yırtttım be dersiniz neden böyle gülüyorum çünkü o %200 ücret sut üzerinden uygulanan ücrettir.Kim vezneden ayrıntılı fatura almış yada istemiştir? konuyu bilenler ister ve talep eder. Ayrıntılı fatura talep ettiğinizde bakın neler olacak, sizi krallara layık ağırlamalar,istenen ücret konusunda pazarlıklar başlar.Lütfen hakkınızı bilin ve arayın. istenen bu ücretler % 200 e kadar olan ücretler SUT üzerindendir.Saygılar
Lafını yapıyorsan git devlet hastanesine, acil bir durumun olmadıkça para alıp iyi yapıyorlsr. Sivilce için acile geleni gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Uni hastanelerine gidin ücretler makul. Memeroial 310 Liw 350 tl para alıyor. Unideler max 20-100 arası birşey alır. Oradakilerde prof. Uluslar arası ünde hocalar.
quote:
Orijinalden alıntı: Nick degisimi
Lafını yapıyorsan git devlet hastanesine, acil bir durumun olmadıkça para alıp iyi yapıyorlsr. Sivilce için acile geleni gördüm.
arkadaşım ben alınan ücretin şahsım adına lafını yapmıyorum sadece insanların bilinçlenmesini sağlıyorum.siz Uzm.Dr. muayene ücretinin sut fiyatını biliyormusunuz 27 tl bunun %200 54 Tl yapar. Peki kan sayımının ücreti hemen söylim dr.tarafından çok istenen test grubu 45-60 tl arası ücret ödersiniz ama SUT fiyatı 3,24 tl %200 ne yapar 6,48 Tl . Devlet hastanesi demişsiniz ama tedavisini olamayan ne yapacak özel hastaneye
quote:
Orijinalden alıntı: Nick degisimi
Devlet hastanesinde emeklilerden aylık 100-300 lira arası sağlık primi kesintisi yapacak sgk.Kısacası hülooooğğğğ yol yapıyüüüür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme