Az önce arkadaşım ile konuştum kendisi %50 burslu Bilgi Hukuk kazandı. Geçen sene 19k ile kapatan yer 21k gerileyip 40k ya kadar alım yapmış. Devletlerdeki bu artışa nazaran özeller de neden böyle bir gerileme oldu ?
bu sene okul açılmayacağını düşündükleri 1 sene online eğitim için para vermek istemediler
hipponaxH
kullanıcısına yanıt
Mantıklı fakat 21k özel de olsa çok büyük bir oynama bence hocam.
Ozyegin 35 40 olan kontejanını 150ye cikarmisti sanırım. Bilgide de boyle bir artis olmus olabilir.
özel hukuka bir şey olmadı sizin apartmana iki derslik bir de bölüm başkanı koyalım özel hukuk oluyor zaten millet akıllandı
Professor Lazzers
kullanıcısına yanıt
Ahahhahah hocam biraz fazla acımasızca değil mi be :D
Professor Lazzers
kullanıcısına yanıt
hocam bilkent, tobb, yeditepe, başakşehir, bilgi, özyeğin dediğiniz üniversiteler çoğu devlet üniversitesinden daha iyi ?
Exatlon21
kullanıcısına yanıt
hocam kontenjan artışı da olabilir bu sene %25 ler kaldırılacaktı ondan olabilir yahut ekonomi malum bundan dolayı da olabilir
İnsanlar akıllanmış.İş garantisi olmayan bir bölüme para yatırmak çok iyi bir fikir değil.
Mertovski53M
kullanıcısına yanıt
Özyeğin 30 olan kontenjanını 150 ye çıkarmış. Az önce baktım bende şok oldum bu nasıl bir kontenjan tek başına bölümü bir Üniversite yapmışlar resmen.