askerler durumu duzeltmez emirleri uygular cumhuriyet dusmani hükümetin emirlerini uygulamakda yok olmaya yol açar zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
askerler durumu duzeltmez emirleri uygular cumhuriyet dusmani hükümetin emirlerini uygulamakda yok olmaya yol açar zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kendince haklısın ama af buyur gereksiz fikir üretmişsin. Babasına özeniyor olsa bile bunda bir beis yok. Aksine aşağı yukarı her babanın isteyeceği, hoşlanacağı bir durum bu. Konu hakkında kesin bilgim olmadığı için cevap veremiyorum ancak hevesin bana mantıksız geliyor konu sahibi kardeşim. Subaylık denemek daha mantıklı olur bence. Çünkü ileri harekat biriminde tek kadın olmak, özel harekat için gerekli yetenek ve dayanıklılık konularından bile daha fazla yorar yük olur sana. Yani savaşta hayatta kalmak, o kadar adamın arasında ayakta kalmaktan daha kolay gelir diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ernest Hemingway -- 23 Kasım 2020; 10:17:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |