Şimdi Ara

-Özel- Lulu Support Rün+Buildimi Paylaşıyorum. ( Yüksek Kazanma Oranı İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun zamandır Lulu oyuncusuyum. İlk çıktığı günden bu yana bıkmadan oynuyorum. Hazır build paylaşım sitelerinin aksine, tecrübelerim doğrultusunda bu seti oluşturdum. Denemek isteyen Lulu ve Support severler nemalansın. Emin olun çok keyif alacaksınız.

Bu build sayesinde takım savaşlarında ölmeniz çok zor. Siz ölmediğiniz için takım arkadaşlarınızı da devamlı bufflayarak hayatta tutabiliyorsunuz. Support ölmez ise AD Carryde ölmez.

LOL HESAP DETAYI:
    www.leagueofgraphs.com
    ÆX VEYSEL EFENDİ (TR) - LeagueOfGraphs
    https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/tr/%C3%86X+VEYSEL+EFEND%C4%B0

Rün sayfası:

[simage]
    [/simage]

Spells: Flaşh ve İgnite

Eşya Sıralaması:

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Eşya sıralaması oyundaki ad-ap oranına göre değişebilir.

BİR KAÇ OYUN KAYDI:

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 19 Haziran 2020; 10:41:26 >

• umarım trolldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli

umarım trolldür
    Neden troll olsun?
  • Flex
    Bazen troll mü ciddi mi arada kalıyorum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Flex
    Bazen troll mü ciddi mi arada kalıyorum hep
    Selamlar olsun sana emektar support kardeşim. Hala oynuyor isen build ve rün ile bir maç yapıp görüşleri bildirir misin?
  • Konu niye güncel anlamadım da aery girin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

Konu niye güncel anlamadım da aery girin
    Bu rün ve build ile late gamede +2300 hp, +150 armor +80 magic rez. civarında oluyor. Bu da tf boyunca devamlı skill spawnlamam demek ve sürekli kalkan desteği ile neredeyse ölümsüz adc. Eary'den gelen kalkan gücünü zaten oyun içi itemler fazlasıyla veriyor. Eksikliğini hissetmedim eary'nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 21 Haziran 2020; 20:22:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli

umarım trolldür
    hocam ben dgs düşünüyom sence nasıl
  • Oha trollemek için bu kadar uğraştın mı cidden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.