Şimdi Ara

Özel Mesaj Alamıyorum.Lutfen YArdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özel mesaj atılmak istediğinde İletilemiyen Kişisel mesaj: manypoore Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor şeklinde yazı cıkıyor.Fakar profilimde özel mesaj alabilir seceneği açık durumda.Ne yapmam gerekli ? Özel mesaj kutumda tamamen boş durumdadır.

Teşekkürler

• profil ayarlarınızda bulunan gsm aktivasyonunu gerçekleştirmeniz

gerekmektedir gerekli bilgi imzamdaki sms onay sistemi linkinden yada ve üst konudan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Aralık 2008; 9:45:57 >
  • Cevap için teşekkürler.sms onay sistemini forumlardan okudum fakat benim profil bölümünde sms onay sistemi diye bir bölüm çıkmıyor.Baya bir inceledim fakat böyle bir bölüm yok.Sms onay'ı nasıl active edebilirim ?
  • su gence bi ozel mesaj bana da bı bıra verın.daha sonrada bırer gazoz alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Cevap için teşekkürler.sms onay sistemini forumlardan okudum fakat benim profil bölümünde sms onay sistemi diye bir bölüm çıkmıyor.Baya bir inceledim fakat böyle bir bölüm yok.Sms onay'ı nasıl active edebilirim ?

profilinizde Gsm No yazan bölüme gsm numaranızı girmeniz gerekmektedir cep telinize gelen aktivasyon smsini tekrar bu bölüme yazar iseniz pm alabilirsiniz gerekli bilgi http://forum.donanimhaber.com/faq.asp eger bu konu ile ilgili sorun yaşar iseniz forumdestek@donanimhaber.com adresine gerek hesap durumunuz ile ilgili bilgi, gerek yasadiginiz problemleri bildirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Aralık 2008; 11:12:12 >

• şuanda sorununuz çözülmüş görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.