< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel Mesaj Gönderemiyorum (4. sayfa)
-
-
destek kısmına yazın arkadaşlar benimki düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba ayın sonun bende de var uzun zamandır girmiyordum özel mesaj göndermek istediğimde ayarlardan açık olduğunu gördüğüm halde özel mesajınız kapalıdır diyor yardımcı olur musunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayni sorun.napacagiz
Aynı sorun... Destek talebi sonucunu bekliyorum.
-
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.'' Böyle bir uyarı çıkıyor. Özel mesaj atamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
aynı sorun var yardım lutfen
-
Özel mesaj atamıyorum ben de lütfen yardımcı olur musunuz?
-
Hocam sorunu çözdüler mi kaç gün sürüyor ilgilenilmesi acaba?
-
Aynı sorunu yaşıyorum.. Sizde bir gelişme var mı?
-
Bende de aynı sorun var
-
Bende atamıyorum
-
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun bende de var destek kısmına ilettim bekliyorum ne zaman dönüş yaparlar 24 saati geçti hala dönmediler.
-
özel mesaj atamıyorum yardımcı olur musunuz
-
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.
yardımcı olur musunuz
-
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.
dün desteğe yazdım fakat gelişme olmadı. yardımcı olur musunuz?
-
yardımcı olur musunuz?
-
?
-
Buraya yazılan mesaj çözüm oluyor mu bilmem ama 10 yıllık üyeyim. Neden kapatıldığını anlamadım. Destek kaydı açtım ama hiçbir hareket yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X