< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Özel Mesaj Gönderemiyorum (5. sayfa)

-
-
Ben de özel mesaj gönderemiyorum aynı hatayı alıyorum çözümü yok mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj sorunu yaşıyorum bende.Desteğe yazın dendi yazdım yardım alabilirmiyim.
-
özel mesaj atamıyorum
-
Arkadaşlar aynı hatayı ben de alıyorum. Destek kaydı oluşturdum fakat dönüş olmadı. Çözümü için yardımcı olursanız sevinirim
Aynı sorun bendede var.Uzun süre forumda aktif olmadığım için galiba Yöneticiden ricam açması yönünde şimdiden teşekkürler.
-
Bende de var maalesef aynı problem, dönüş yapamıyorum gelen DM'lere :/ Desteğe de yazdım ancak henüz bir ilerleme yok.
-
Bende mesaj gönderemiyorum
Çok garip bende de aynı sorun var.
-
Foruma uzun süre giriş yapılmadığında güvenlik sebebi ile oluyormuş bu durum. Kayıtlı telefon numaranız güncel ise çözüyor sorunu yönetim, desteğe yazarsanız. Benimki halloldu.
-
Bende özel mesaj atamıyorum ilgilenen olur mu acaba?
-
bende de aynı sorun var desteğe yazdım çözüm bekliyorum.
-
Özel msj okuyamıyorum atamiyorum
Aynı problem bende de var. Desteğe yazdım dönüş alamadım. Özel mesaj gönderemiyorum. Gelen mesajı okuyamıyorum. Şu şekilde bi hata alıyorum. "" Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.""
Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz.
Sorunu yaşıyorum. Sorun hakkında işlem rica ederim.
-
.@okancelik07 acil açar mısınız özelliğimi. sistem hala kapalı!
-
Aynı hata bendede var, dün desteğe yazdım cevap yok
-
Aynı sorun bende var. nasıl çözeceğimi bilmiyorum
-
Ayninsorun bende de. Ar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X