Şimdi Ara

Özel mi yoksa istanbul dışı devlet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mf4te 40bininci oldum. olmak istediğim son sıralamaya denk geldim. tam sınırda. sizce bu puanla %100 burslu bi özele mi gidiyim yoksa kocaeli, uludağ gibi bi üniversiteye mi gidiyim? aralarındaki fark ne tam olarak? ünideki ortam benim için pek önemli değil açıkçası. bulma olanakları daha önemli. bazı arkadaşlar özele git onlar seni işe sokmak için uğraşır, adamlarda parada var imkanlar daha iyidir diyor bazılarıysa devletten şaşma diyo :S çok arada kaldım. sizce ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sueg

arkadaşlar mf4te 40bininci oldum. olmak istediğim son sıralamaya denk geldim. tam sınırda. sizce bu puanla %100 burslu bi özele mi gidiyim yoksa kocaeli, uludağ gibi bi üniversiteye mi gidiyim? aralarındaki fark ne tam olarak? ünideki ortam benim için pek önemli değil açıkçası. iş bulma olanakları daha önemli. bazı arkadaşlar özele git onlar seni işe sokmak için uğraşır, adamlarda parada var imkanlar daha iyidir diyor bazılarıysa devletten şaşma diyo :S çok arada kaldım. sizce ne yapmalıyım?

devlete git kardeşim ne özeli.adam parasıyla okuyacak sen bursla okuyacan diploanda burslu yazmayacak,o senden cok kötü olan adamdan ne farkın olacak.ayrıca sabancı üniverstesi tanıımına gittim.ve orada sorulan soru iş garantii var mı yani sabancı kendi şirketlerine alıyo muydu?kesinlikle böyle birşey yok dedi.
    adamlar okullarının 1.lerini alacaklarına dair bile bişe sölemiyorlar
    ben senin yerinde olsam uludağ veya kocaeli,sakaryadan birine giderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: skynos

quote:

arkadaşlar mf4te 40bininci oldum. olmak istediğim son sıralamaya denk geldim. tam sınırda. sizce bu puanla %100 burslu bi özele mi gidiyim yoksa kocaeli, uludağ gibi bi üniversiteye mi gidiyim? aralarındaki fark ne tam olarak? ünideki ortam benim için pek önemli değil açıkçası. iş bulma olanakları daha önemli. bazı arkadaşlar özele git onlar seni işe sokmak için uğraşır, adamlarda parada var imkanlar daha iyidir diyor bazılarıysa devletten şaşma diyo :S çok arada kaldım. sizce ne yapmalıyım?

devlete git kardeşim ne özeli.adam parasıyla okuyacak sen bursla okuyacan diploanda burslu yazmayacak,o senden cok kötü olan adamdan ne farkın olacak.ayrıca sabancı üniverstesi tanıımına gittim.ve orada sorulan soru iş garantii var mı yani sabancı kendi şirketlerine alıyo muydu?kesinlikle böyle birşey yok dedi.

devletin ne artısı var peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skynos

quote:

devletin ne artısı var peki?

devlet üniversitesi her zamn bir artıdır.çünkü özelden mezun olunca burslu yazmayacak diplomanda.özeldekiler devlete gecmeye calısıyor
    ayrıca bursada bu sene bursa teknik üniversitesi açılacak ona da bi bak

• ama illa özel diyorsan sabancı koç bilkent diyorsan yaz
  • Özellerin bazılarında burs kesilme gibi bir durum varmış. Bunun olup olmadığını nerden anlarız? Mesela, Okan, İstanbul Arel, İstanbul Aydın gibi ünilerde böyle bir durum var mıdır?
  • Sitelerinden öğrenebilirsin.. Diplomada burslu yazsın ne olacak ki ? Şahsen param olsun ama bursluda gidebiliyorsam burslu bir şekilde giderdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illede özel demiyorum ama devlete geçenler neden devlete geçiyo, kim geçiyo devlete? herkesin dilinde aynı şey var. bildigim tek şey ve herkesin söylediği devletin özele göre artı olması. burdaki artıyı açabilen yok mu hiç :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Sitelerinden öğrenebilirsin.. Diplomada burslu yazsın ne olacak ki ? Şahsen param olsun ama bursluda gidebiliyorsam burslu bir şekilde giderdim.

problem burslu yada parayla gitmek değil. parayla gitmem zor gibi zaten yıllık 20 milyar ödeyecek param olsa 2 tane ev alır birisine oturup diğerinin kirasıyla geçinirim burslu gitmek ile istanbul devlet üniversitesi arasındaki fark ne? ya da herkesin diline takılmış olan şekilde konuşuyum. devlet üniversitesinin artısı ne tam olarak?
  • Kardeş ne fark var bende bilmiyorum. Bana da bazı özel üniversitelerde tam burslu 2 yıllıklar geliyor bu sene de 2 yıllıkta yazmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.